Hane kask Hane
Bu arada 2500 TL'ye neden temiz cbr bulunmuyormus anlayamadım ?
Ben de benim motoru 2500 TL'ye satmıstım. Temizliğini de herkes biliyor !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Bende bugun sabah tepem atıktı nasıl stresimi atarım diye düşünüyordum hadi bir manisa yapıp geleyim dedim.
dönüştede bi fiat bravo ile kapıştım tabi bu kapışma sadece virajlarda benim üstünlüğüm ile oldu doal olarak.
kalın lastiklede bakalım kaç yapıcak diye merak ettim 11bin devirde 140ı hafif geçti bnde daha cok zorlamadım.
virajlarda bayagı yattım gerçi ruzgar bayagı rahatsız etti dönüşte.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ben 2000 tl ye birsürü leş bulursun yazmıştım,önce mesajları dikkatli oku sonra muhalefet ol,ayrıcada 2000 tl ye temiz cbr varsa getirde ben alim,tabi senin temizlik anlayışın 2000 tl ye lastikler kabak,akü bitmiş,hertarafı boyalı,darbeli vs. ise hiç getirme kardeş ben okadar temiz motora binemem,bu sitede en çok senin yazılarını okuyorum güzel şeyler yazıyosun ama muhalefet olmak zorunda değilsin...
Her asker yeşil bereli olamaz
beyler bi fikrinizi almak istiyorum..honda 125 alma durumum var 2. el...temiz olanlarda fiyatlar 3000-4000 tl arası değişior gördüğüm kadarıyla...benim sormak istedigim,bursa-izmir arası sürekli git gel yapıyorum...cbr 125 bu yolda beni üzer mi? yada 125 lik bu motorla 400 km yol kat edilirken nelere dikkat edilmelidir? saygılar
Muhalefet olmak vs. gibi kelimeleri bana karsı kullandıysan; Beni hiç tanımıyosun demektir Her zaman Objektif yorumlarımı vurguluyorum. Soran arkadas 2000-2500 Demiş; Ben de 2500 TL için yorum yaptım!2006 Model; 15-20ooo km arasında 2500 TL civarında satılan temiz motorlar var.
Ben de Tertemiz(burada herkes biliyor)2006 model; üzerinde Pirelli 5ooo km kullanılmıs lastik olan; kazasız; çizik olmayan CBR'ımı da 2500 TL'ye sattım.Sattığım kişi her ay arar halimi hatrımı sorar hala...
Araştırın; ilan sahiplerini arayıp konusun; pazarlık yapın; Fiyatları kendiniz göreceksiniz
2008 Model; 7ooo km de motoru arkadasım 36oo TL'ye aldı gecen hafta. Siyah Motor. Üzerinde cizik yok neredeyse. Yani 3-4ooo TL arasına güzel cbr alabilirsin. Motor seni üzmez. 1ooo km yapan arkaadaslarımız var. Yalnız dinlenmen gerekiyor. Cünkü ince koltukları olduğu için KıÇ Ağrısı yapıyor belli bir süreden sonra
CBR Süper motordur...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
uzun mesafede motosikletler yorucu olmasa bile oturmaktan ve karşıdan gelen rüzgardan yorgunluk kaçınılmaz oluyor.
onun haricinde lastiklerin kaliteli olursa yandan esen rüzgar seni pek hırpalamıyor motora hakimiyet açısından. ama lastikler kötüyse sürekli sürükleniyorsun.
gelelim sadete 400 km bir yol için cbr diğer 125 lik motorlardan daha az yorucu olabilir. biraz da alışkanlık la alakası var . otobüs yolculuğundan pek farkı yok benim için 400km motosikletle gitmenin. tek farkı oturduğumuz kısım feci şekilde ağrıyor bir yerden sonra. ben arka seleye oturmaya başlıyorum ağrılar başlayınca.
fakat 400 gideyim aynı gün 400 daha geleyim dersen yol sana işgence gibi gelebilir.
Abi valla anemonun orda durdum bi çay içtim geri döndüm inan vaktim yoktu
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
fotokritiğe çevirdiniz burayı.
canon sx 1 alacağım alayım mı . var mı eksik yanları bu makinenin
bu resmi koyacaksın sahibinden e 1 haftada satılır moto.
sahibinden de dikkat ediyorum motorun üzerinde poz verenler bir türlü satamıyorlar. hayır oturan the girl on the next door daki kız olsa neyse. goril gibi herf motorun üstüne oturmuş bir motora bakıyorum bir adama. iflah olmaz artık diyorum
Bu site bazılarımıza Fotoğraf makinası hediye etse yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Var da İsim vermem ayıp olur simdi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu yıl cbr 125 te değişiklik var mı acaba? yeni granajlı ve enjeksiyonlu modeller neden bize gelmiyor? kimseler yok mu honda'da çalışan
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Arkadaşlar angel eye halka çalışması yapanınız var mı forumda.montajı ne şekilde yapılır bi bilgi sahibi olsam iyi olacak.
2 W H E E L S R I D E R
arkadaşlar bi tanıdık da 2 tane honda cbr 151cc varmış su soğutmalı
2.000 tl ye satıo birini ben alıcağım da
motosikletler sıfır km dir
motor çin malı dio
bütün hondalar böle dio
sadece patenti honda vermiş die bişeler anlatıo
alsammı acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)