tokatlarız cakalazcığım emin ol sende cbr kullanmışın bizim demek istediğimiz ilk kalkış tabi 200 metre sonra civic astra caddy toz yutturur o kesin ama kalkışta 115 kiloluk 11 beygirlik bi motur geçemiyolar
tokatlarız cakalazcığım emin ol sende cbr kullanmışın bizim demek istediğimiz ilk kalkış tabi 200 metre sonra civic astra caddy toz yutturur o kesin ama kalkışta 115 kiloluk 11 beygirlik bi motur geçemiyolar
Tabi canım; Ben de kullandım; biz de gectik zamanında belli klasman araçları..
Denildiği gibi bir palio; transit; gecersin tabi... Bi keresinde giresun'da BMW ile kapıstım 94 model,3.18; ikiye atamadan; uctu gitti
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hah şöyleeee Ezbere konusmayın canımı yeyin yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ayrıca ben fiat grande punto1.4 ,pailo1.2 ,albea1.2 lada samara1.5 ve lada vega1.5 ,
206 ,opel combo 1.3
ve sayısız sahin, dogan gibi kuslar ı tokatladım ısıkdan ısıga dragda :DDD
ben bi soru sorayım bari
benım motoda antifiriz olup olmadığına emin değilim nasıl antfiriz koyabilirim bilgi verirseniz sevinirim
tahminen ne kadar antifiriz yeter
ama suyu eksilttiyse daha fazla gidebilir. yedek depo 1 litre haciminde sen koymadan önce bi seviyesıne bak. max min seviyeleri gösteren cizgiler var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 ----------
önemli değil. petrol ofisi nin 1 litre antifirizi 5 tl
Sadece Antifiriz olmasın; Sadece Su da olmasın
Aldığı suyun oranına göre ayarlatacaksın onu serviste
Bazı servisler sadece antifiriz koyuyor yanlıs bir uygulamadır!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
zaten fabrika çıkışı %50 oranında antifriz var. çok soğuk havalarda da maksimum %60 ı antifriz olsun diyor. kitapçık.
bu arada, denemek için arkadaşımla kalkmıştık ışıkta. 1.6 110hp c4 ile. ben 100'ü görene kadar öndeydim, 100 dedim yanımdan su gibi akıverdi c4 onun dediğine göre de 103-104 arası hıza ulaştığında geçmişti. esp kapalı iken.
110 Beygir aracla cbr 125 mi kapıstı Ve gectin 100 km/h kadar...
Bi kaç kez daha deneyin bence
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
varsa koymayayım o zaman kafam karıştı yahu
bu arada eleman 19 km 1. viteste gitmiş nasıl becermiş la onu
unutmadan, bugün zinciri temizleyip yağladım. gaz yağı ile temizlemek isteyenler için; gaz yağı hem zor bulunuyor hem üst baş kolayca batıyor hem de kafa yapıyor yağlamak için de castrol ün zincir spreyini kullandım. o kısmı zevkliydi. eğer paranız varsa yine castrol'ün zincir temizleme spreyini alın derim. arka sehpa olmadan bunları yapmak ayrı bir işkence ona hiç girmiyorum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------
evet valla. dizel olanıyla. bu arada o araba çok ağır kalkarken zorlanıyor ama sonra yanımdan hızlı bi şekilde geçti.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
atmaca, kitapçıkta var diye yazıyor. ben de koyacaktım sonra orayı okuyunca vazgeçtim.
Merhabalar, arkadaşlar.. Cbr 125 çok hoş ve spor bir motor...
Ancak bel ağrısı yapar mı örneğin uzun yolda..
Sanki ben öyle birisinin şikayetini okumuştum...Eski motorlarınıza göre ağrıtıyor mu?
Selamlar.....
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Şu an bu konu içerisinde 127 kullanıcı var. (0 üye ve 127 misafir)