abı sensız ıcılırmı bee
abı sensız ıcılırmı bee
Yeni yine yeniden
gel kusıye ıcelım orda
Yeni yine yeniden
kusı nere laa?_ walla acaipte içesim geldi aslnda..
CBR 600F Honda,
KuShİmAtU POZCUDA MESHUR YER VARYA FENERBAHCE FILAN VAR
Yeni yine yeniden
haa.. orda bizim mekan war.. tribu... gel takılalım..
CBR 600F Honda,
trıbu ney yav ben motorumla sabah aksam ordaydım hıc gormedım
Yeni yine yeniden
hadi lem.. bizim mersin mt nin mekanı olm orası.. biz hep ordayıs.. seni göremedik asıl biz..
CBR 600F Honda,
seneye ınsalalh
Yeni yine yeniden
Bu arkadaş kesin 3. vitesten sonra vites değiştirmek aklına gelmiyor
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
belkı unutmustur
Yeni yine yeniden
Arkadaşlar ayıp oluyor ama bu topickte bari geyik yapmayın
@Preatorian
Geçmiş olsun kardeşim cana gelmemiş ya bizi sevindiren o gerisi hallolur gider
@CBR125RCI
Abi senin duaya da amin diyorum inşallah bu sefer istediğin motosikleti alırsın
CBR 125 R
herkese tesekkurler motoru kullanmıorum sımdı haftasonu ısallah servıse bırakıcam yapılcak..90 ı gormeyen arkadas..ben dun kaza yaptım ama eve donerken bos bı yol var orda hıc bısı yapmadan 70 e geldım..aynı motordan bahsettıgımıze emınmısın?bu arada dun solemeyı dun kazadan sora motor yerde hala calısıodu..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
çok geçmiş olsun kardeşim sana bişey olmamış üzülme...praetorian adlı üyeden alıntı
geçen benim başıma daha büyük bi kaza gelmişti hatırlarsan benimde direksiyonum eğri duruyodu .... kendim hallettim.. sakın prese filan sokmalarına izin verme yapacağın şey hani bisiklet kullanırken direksiyon yamulduğunda ön tekeri bacaklarımızın arasına alıp düzeltiyordukya buda öyle ama bunu bacaklarınla halledemezsin ben demir kapının arasına lastiği sokup hangi tarafa eğilmişse onun tersi istikametine güç uygulayarak düzelttim eğer yapabilirsen kendin yap yapamazsanda götüreceğin tamirciye benim söylediğim işi anlat çünkü ben servise sormuştum bana prese filan sokacaz motoru sökecez filan diyolardı bende kendim düzelttim .... çizikler içinde üzülme kırık yoksa grenajda değişmene bile gerek yok bikaçtane sticker işi hallediyo sen yaratıcılığını kullan
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
evet sorun degıl cızıklere yerlerın uzerıne reflektorlu stıcker takıcam..aynam saglam aslında ama aynayı tutan parca kırıldı..dıreksıyon saga sola cekme yapmıodu sadece dedıgım gıbı frene basınca bı bosluk olusuo sora duzelıo..zaten okadar sert carpmadı bu kadar kolay yamulamaz yanı umarımdun ılk basta sınırım cok bozuldu ama kendıme geldım yanı..kız arkım bana bı sey olsaydı motoramı bakıcaktın dedı..o an ne kadar ucuz kurtuldugumuzu anladım zati...neyse yeter bu kadar kaza gusel seylerden bahsedelım..cbr 125 cı ısallah ıstedıgın motoru alırsın dun solemeyı unutmusuö..saygılar sevgıler..
merak etme o aynayı tutan parça kaynak oluyo aynanın yenisi çok pahalı yeterki yaptırabileceğin iyi bi usta olsun ...dediğim gibi sana bişey olmamış hallolur kız arkadaşına gelince onada bişey olmaması büyük şans ikinizede geçmiş olsun böyle ufak kazalar insana tecrübe oluyo merak etmepraetorian adlı üyeden alıntı
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
dırek hondaya gıtmem gerek..cunku sınyaller yamuk duruodu onu solemedım)kırılmamıs ama ıcıne gırmıs bıraz..
@PcKopatGhostRider
Abicim biraz uçmuşsun... Yavaşşşşş...1. vites - 40
2. vites - 70
3. vites - 90
4. vites - 105
5. vites - 125
6. vites - 140 - 160
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Cümleten selam arkadaşlarım..Ben şu an Çanakkale Van seyahatime başladım ve Edirne İstanbul bursa istikametlerinden geçerek Eskişehir e ulaşmış bulunmaktayım.Maaşallah motorda ve bende tık yok daha yol yokmu diyor.İnanın arkadaşlar ben bu yolları otomobil ilede çok geçtim Cbr ın otomobil rahatlığından farkı yok (sürüş zaman ve keyfi).Yağ gibi de gidiyor.(Ah birazcık daha sürat olsa) ..Sizlere bulunduğum yerleri İnşallah bildirmeye devam edeceğim.Bugün öğlenden sonra kayseri istikametine doğru tekrar yola çıkacağım.Teşekkürler.
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
hayırlı yolculuklar blackhawk...gezı raporunu beklıoruz...
Şu an bu konu içerisinde 267 kullanıcı var. (0 üye ve 267 misafir)