Zaten ben de sıfırdan 100'e kadar olan kısımdan bahsediyorum canım!
CBR 125 0-100 kaç saniye ? Bir söyleyin bakalım biiyor musunuz ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bilemedin dostum; CBR 125 lerin 0-100' 11-12 saniye dir...
Hyosungta bile 0-100; 7 saniyeyken; CBR da nasıl 7 saniye olsun ?
Benim cbr da 7-8 kez denemesini yaptım; Hepsinde de 11 saniyeydi...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tamam dostum senın dediğin gibi olsun biz araba falan geçemiyoz..hyo on numara
3 viteste 100 ü göreceğini sanmıyorum
caddy var caddy var . 14 saniye de 100 e çıkan caddy de var 9 saniyede çıkan da
http://www.arabam.com/testArsiv.aspx?rowid=526
linke bak 14 saniye bunu geçersin mesela
ayrıca civici bazen geçiyorum dedim
astra da unutma 1.4 astra var.
geçtiklerimi yazmamışsın transporter palio geçemezmiyim
geçildiklerimi de yazmadım ayrıca
yalan mı canım
cbr 50 kg biniciyle 12-5 -13.5 arası 100 e çıkıyor . hyoyu geçer demedim neden alındın
S.A arkadaslar bıse sorcam normal cbr 125 lerde on taraf sankı yuksek oluyo ama bu resımde eleman yapmıs ama nasıl yapmıs onu ogrenmek ıstıyom
http://img63.imageshack.us/img63/8457/19665883lhp.jpg
arkadaşlar dun arkadaşlar iddea etti cady 250 yapar hatta yaptık diye yerı değil ama sizlere sormak istiyorum sizin yorumlarınız neler?
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
amortisörleri indirmiş. bir de üstten gidonu indirerek alçaltabilirsin
@Cakalaz
cako bazen civici geçerim neden civic tüplü tüpsüz bile olsa , ben tek kişi o tek kişi olsa aynı anda gazlasak .
oto sahibi benden her zaman geç atılıyor patinaj ve kaldırmadaki zorluk nedeniyle. aynı bile olsa benim çeşitli 1.6 civicleri geçmem anormal değil zaten eninde sonunda civic geçiyor 90 a kadar bilemedin 100 e kadar ben biraz önde oluyorum. neden garibine gitti.
civicte 3 kişi binerse her türlü zaten ben geçerim. hem bazen geçerim diye yazdım ama haksızmıyım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:45 ----------
normal kedilerin son hızı 155. 105 hplikler biraz daha fazla. daha ileri modeller var ama arkadaşın cbr la 200 yaptım demekten daha kötü bir laf atmış 250 yaptım caddyle diye
bende oyle dıyorum hadı dıyorum yapsın 200-220 ama 250 o araba için cok bencede arkadaşlar cok sagolun
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
osmaniyeli sagolasın kardes kolay gelsın
Yahu güzel kardeşlerim; Ben hiç bir motoru övmüyorum ; Övmem; Tamamen objektif yorumlar yaptım bu güne kadar halen daha aynıyım!
Arkadaş demiş ki ; cbr 7-8 saniye de 100'e cıkıyor
Ben de diyorum ki Hyosung Bile 7 saniye de 100'e cıkıyor.CBR nası cıksın ?
Sonra da demişki; Hyo 3. viteste 100 görmez ; CBR gibi zorladığında, 1.vites 70-2.viteste 120 görüyorsun Hyosunglarda Bilmeyenler öğrensin bunu !
Osmaniyeli kardeşim ne güzel demişsin; 12-13 saniyede 0-100 görüyor cbr diye
Tabi ki çeşitli otomobiller belli bir hıza kadar geciebiliyor; fakat onlar 90 beygir ve altı araclardır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dostum ben cbr için dedım 3 de 100 yapmaz diye
ayrıca hyo bence 2 de hayatta 120 yapmaz adam redline da vites değiştiriyo iyi izle bak 120 de 4 de geçen bi motor nasıl 2 viteste 120 yapacak biraz mantıklı olmak lazım
http://www.youtube.com/watch?v=FVEft4iVo-E
Ah bu genclik ; Kardeşim kaç kez kullandın.
Ben benim hyosungu Almadan 1 sene önce test etmiştim Rize'de başka bir hyosung ile bu hız denemesini...
O dediğin redline mi sence? Hyosung 13oooe kadar zorlayan bir motor...
2. viteste 13ooo devre gelmeden 120 yi görüyor motor ...
Ayrıca FUNKYBOYS ; CBR'ın 0-100 saniyesini 7-8 yazmıstın ; şimdi neden 10-12 yaptın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hacım adam 11000 de vites değiştiriyo 2000 devir farkla mı 120 yapacak ..... anlamadım ama neyse yapıo diyosan öyle olsun
( 3. vites 11000 devir 120)
Yapıyor Atmaca'cığım;
Hyosung GT 250 R başlığında da bir kaç arkadasımız zamanında zorlamıs bu hıza ulaşmıs ve paylaşmışlardı...
Ki ben ilk hyosung'a bindiğimde kaç yapar diye zorlayıp görmüştüm bu hızı...
Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki ; Benim Hyo ile 10ooo devirde; 1. vites 44-50 arası ; İkinci viteste ;80-95 arası bir hıza ulasıyorum
Kendi motorumla hiç denemedim; Denemeyi de düşünüyorum
Neise Konumuza geri dönelim ; CBR la araç tokatlama
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
evet kimleri tokatladınız beyler yazın
Şu an bu konu içerisinde 214 kullanıcı var. (0 üye ve 214 misafir)