ya herşey güzelde çok cılız motor yaa
ya herşey güzelde çok cılız motor yaa
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
Bilemem orasını ama mantık cercevesinde öyle diyebiliriz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
125 Lik motor tabi cılız olacak
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kendi motorları bizimki KAdar kaliteli olmadığı için. ve bizimkini görenlerin Honda amblemini görünce tmmdır ya bu 10 numara torununa bile verirsin demesiyle onlarda aşırı bir can sıkıntısı oluyor hele birde bir hyo birde cbr yanyana ise. ben sürekli 120-130 gidebiliyorum bu rüzgarda. 1000rr ım olsada bu süratı geçemicem yağmur var türkiye şartları vs.vs hayabusam olduğundada bu havada bu süratta gidicem Varsın olsun onlar Çamur Atsın Biz neden atmıyoruz bi sorun bakalım kendinize?
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Bi CBR daha alacağım yahu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Henüz CBR'ı hiç aratmadı Hyosung
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bakalım bende denicem cıbırdan hyoya geçmek planlarımın başında geliyor,ilk önce arabama bi set atayım sonra motor değişimine gidebilirim...ama kötü bir huyum var alıştıklarımdan vaz geçmek ölüm gibi geliyor
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
alışırsın rahat ol
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
alamayınca değil alternatifleri var sürekli aklım cbrda kalıyo ama bir yandanda almiyim diyorum motoruda kötülemiyorum cılız olmasa diyorum ama hala kafamda bakalım napıcaz
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
Aslında hep merak ettiğim bir konu;
Hadi bakalım herkes sürüş tarzını yazsın.İlk ben başlıyorum:
Normal ara sokaklarda 7-8 binde vites değiştiririm.Otoban-e5 gibi yollarda 10 bin.
Ayrıca kalkşlarda arabalara fark atmak, banket çukur ve ışıklarda sert fren, ara sırada olsa teker denemeleri, yağmurlu havalarda düşük hızda gaz açıp hafiften kayarak dönmek, ellerim ağrıdığında gidonu bırakmak, ayrıca 11 bine kadar basıp sonrasında motor freniyle motorun sesini dinlemek vargeçilmez fantazilerimdendir.
aynen aynen
bir tek şu kalkışta arabalar zorluyor geçen bmw nin biri dizdiydi beni
büyük motor alalım diyorum o zamanda anlamı kalmıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------
hadi beyler ışıklarda kalkışta geçtiğiniz modelleri yazın.
ben yazıyorum:
125cc klasik tipte mondial agk 125 veya breton 125 her seferinde
250 lik vespa scooter
ybr 125
cbf 150
honda innova
100 cc bilimum cublar
kanuni racer
150 lik çin malı scooterların hepsi
ha bir de tvs apache var amcamın oğlunda 5 kere deldim hala istiyor
otolardan 0-100 e kadar ya da diğer ışıklara kadar diyelim
palio
transporter
clio .16
corolla bazen o geçiyor
civic bazen geçiyor
transit ( adam transit le deniyor yuh)
astra
dün connet i tokatladım iki kişiydiler motora bakıp bakıp bişey konuştular yeşil ışık yandığında dibimde patinaj sesi duydum dedim bu abi delinmek istiyo bi koyverdim bulvarda 110 aynadan baktım baya bi uzaktalardı
Beyler abartmayın isterseniz;
Altınızdaki 125 cc motosiklet. Ben hyosung ile Caddy'i geçemedim daha...
Artı ASTRa ve Civic i nasıl geciyor cbr ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hacım kısa mesafede geçiyoz...
selamunaleyküm beyler 2008 model bi cbr bakıyorum fakat motor gücü olarak fark yoktur heralde değilmi önceki modellerden
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Kesinlikle fark yok... 2006 sı ne ise 2008 i de aynı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 269 kullanıcı var. (0 üye ve 269 misafir)