ooooooo tekrar başa dönmüş gibi hissediyorum.
bu muhabetin kacıncı kez ve kac sayfa tartısıldıgını bi arasdırın ya
125cc motora biniyosun 165 le gitsen neolcak cc de bi artısmı oluyo.hız isteyen buyuk makıne alsın
bırakın artık şu son hız muhabetini
laf kalabaligindan baska bisey degil kanit istiyoruz sen dünya yazi yazıyorsun bak juba foto var hatta eski sayfalarda dedi ama benim usengecligimden aramıyorum banane kardesim kaç yaparsan yap ama her lafa bi kılıf uyduruyorsun ya helal olsun bi laf vardır hatırlatmak isterim cok laf yalansız cok mal haramsiz olmaz derler kimse uzerine alınmasın sadece hatırlatmak maksatlı yazdım sağlıcakla kalın
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Melo Cuğum; Hiddetlenme dur
Sen satmıyo musun CBR ı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Senin dedigin gibi kazanin dogurduguna inaniyorsun da oldugune mi inanmiyorsun diye diye bu motoru 299da sabitlerler haberin ola 160 oluyorda 165 neden olmuyor demissin ama ben sana israrci sekilde diyorum ki benim attigim mesajdaki hesaplamayi bi yap bana.
Limit 140 falan degil ben gordugume inanirim 155 in kapi gibi fotosu var bende bizzat denedim bi kere gordum.O 160 ida senin guzel gonlun olsun diye okey dedim daha once gormedim konusan cok oldu gosteren olmadi.
Burda daha oncede boyle oldu 170 gordum diyen cok oldu.Videosunu aticam diyen oldu artik siteye girmiyolar atin dedim video yu sonra konusalim,adres verdim bulusup gazladiklarim oldu 170 gordum diyen adamin yanindan gecip gittim artik onlarda siteye girmiyo.
Sen avantajlisin motoru satmissin yoksa usenmem o cok merakli oldugun Ankara ya sirf senle bunu denemek icin gelirdim.
Ama sen sunu anlamiyosun bu motorla uzun yol yapan bi Allah in kulu sen degilsin Ankara ya giden bi Allah in kulu da sen degilsin benim motoruda 0 aldim 20.000 var su anda motorun ustunde yani o kmleri goren bi Allah in kulu da sen degilsin.
Yine demissin ki motora bisey olucak diye korkma.Su ana kadar oyle bi korkum olmadi acikcasi onu gectim ben kendimide cok dusunen bi adam degilim incecik lastiklerle bi ara ben viraj alamiyorum diye depresyona girdim en son ayaklik pegini yere degdirdim 60 km hizla yerde suruklenip kaldirima vurdum.Gayette mutluyum ders aldim bi daha yapmicam
Demek istedigim arkadasim redline da girsen kesiciyide soksen kamyonun mu otobusun mu artik hangisinin arkasina yapistiginda guzel durucaksan, arkasinda da gitsen 165 e cikamazsin bu motorun disli oranlari sana izin vermiyor.
Ayrica 165le ilgili takintim yok hatta Turkiye ye doniyim sana R1le bi kac video da atarim yani bizde o hizlari biliyoruz gormedigimiz seyler degil.
We are many...
dostum bak burda kimseyi yada hiç bişeyi hedef almıyorum sen yada bir x isim kullanamdmn yazıyorum diyorum halen üstünüze alınıyorsunuz...
yapamıyorsan yapamadıysan ozan yapana laf söyleme nedne gelip yalan söliyim bu konu buda kapanmıştır ben gelipde 165 yaptım demdim ..
birisi hız sordu bende şimdiye kadar gördüğüm en yuksek süratı söyledim oda bir kere ankara yolunda dedim sürekli 165 kmh il gidiyorum demedim
siz bunu duyunca oalyı siz büyüttünüz ben değil ..
neyse konu kapanmıştır.
ben yaptım üstünüde yapamazlar diye idda etmiyorum ..
tşk ederim genede sizlere
www.sesofset.com
www.sesinoks.com.tr
Benimde senin sahsinla ilgili bi problemim yok hedef alma gibi bi derdimde yok.Seni tanimam etmem benim icin ekrandaki yazilardan ibaretsin senin hakkinda ne dusunebilirim ki?
Ama 165 km gordum demen bana garip gelen.Bu motorla olmasi imkansiz biseyi yaptim diyince biraz dikkat cekmen normal degil mi sence.Yani birisi deseki ben gokdelenden atladim dustum ama olmedim birakta dikkat ceksin dimi extrem bi olay cunku,ayni senin dedigin gibi.
Acikcasi Honda dan nefret ediyorum tiksiniyorum ama yigidi oldur hakkini yeme demisler,kotulemiyorum da o yuzden,motoru yada seni kotuleme gibi bi niyetim yok.
Ama Honda nin verdigi teknik verilere,yapilan hesaplamalara ve bu kadar kullanicinin deneyipte yapamadigini belirtmesine ragmen senin bunu yaptim demen bana garip geliyor eminim sende biraz dusunsen anlarsin.Yani bu motoru pist yariscilari da kullandi bi dunya testleri var bendeki dergilerde hicbiri bu dedigini yapamadi.
Yalan soyluyorsun demiyorum sadece bi yanlislik var diyorum gostergenin yuksek suratlerde sapittigini daha once belirttim boyle bi durum olmus olabilir.
Bilmiyorum daha once kimsenin basina geldi mi ama benim km teli yerinden cikmak uzereymis bende o sirada Kumburgaz dan donuyordum yolda bostu gece bastim baya redline girdigim oldu kisa araliklarla bi baktim km saati kendinden gecti bi anda benim hizimi 180 gosterdi gaz kestim yavasladim vites dusurdum normal gosterdi hizimi tekrar hizlandim bisey olmadi.Ertesi gun motorla garajdan cikarken bi anda motor 200 gosterdi kadranda sonra fark ettim ki yuksek devir verince titresimden km teli temassizlik yapiyormus ve gostergenin sapitmasina yol aciyormus tamirhaneye gidene kadar 200le gittim desem inanir misin?
Ustaya gosterdim butun tamirhane gul gul olduk hatta oldugu yerde 200 gosteriyor motor.Tele daha once hic dokunmamistim artik titresimden olsa gerek o da ondeki camin ordaki vidalar gibi zamanla acilmis ve tamirhaneye geldigimde kendiliginden cikti.Surekli yuksek devir cevirince titresim oluyor ve motorda insan yapimi sonucta parcalar oynuyor.Senin hiz denemelerinde de kendi agzinla soyledin redline atiyorum diye vitesi,belkide bu titresim km telinde temassizliga neden oldu ve hizini yanlis gostedi.Ben ilk gariplik oldugunu fark ettigimde yolda giderken motorun cok rahat 130a cikmasi dikkatimi cekmisti sonra 180ide gorunce o gun once bi neler ictigimi dusundum sonra bi bismillah dedim sonra da yavaslayip ses geliyor mu diye bi yerden ona baktim.
Kusura bakmayin uzun oldu azcik ama.
We are many...
neyse dostum sorun değil yüzyüzede tanışır uzun yollar gideriz birlikte inşaallah
motorsikeltimin rodajı yeni bitmişti ve bakımları tamdı o denemyi yaparken ankaraya gelemden son sanırım 70 - 100 km kala yol hep yokuş uzun uzun yokuşlar .. yada boludan aşağı sallanırken orda / oaralarda denerseniz yaz gunu ruzgarsız havada olma ihtimali var yani 155 - ile 165 arasında dunya fark yok ama bu bahsettiğim hız belirtiyorum sadece bir seferliğine gördüğüm ibredeki en yuksek hızdı normal şartlarda ise 130 - 145 tek kişi ile yaz ayında rüzgarsız ısınmış bir motorla görüyor zaten .. Shrieker Deniz var bu sitede ondada var cbr benimki yanmasına ve tamir olmasına ragmen onun motoruda 140 -145 arası ypaıyor ama ben onu kısmende olsa geçiyorum ... aynı marka model motorisklet.. oda basıyor bende ikimizde depoya yatıyoruz ben onu önde olursa yakalıyorum / önde ben olursam geçiyorum ..
Neyse yaza kısmet olursa Fazer yada 600 RR alıcam kış geldiği için araba aldıgımdan motorsikeltimi sattım .. yaza birlikte gider gazlarız .. bakarız ozaman
ok
www.sesofset.com
www.sesinoks.com.tr
yok lem hiddetlenecem çokta .......... derlerya o yani benimki
bi ara düşündüm ama kız arkadaşım satma dedi hatta bidaha konuşmam dedi (yalandan bi tehtit savurdu) şimdi nişanlandık allah izin verirde evlenirsek ben kendime 600f almayı bunuda hatunun hizmetine vermeyi düşünüyorum hemde şehir içi kullanırım yakıttan dolayı anlatabildim mi bilmiyorum
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Keske benimki de kullanmama izin verse
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Shreiker i biliyorum Call of Duty 4 oynuyodu oda orda tanistim.
Essek kadar adam oldum hala birakamadim oyunlari neyse meslegimle ilgili diyip kandiriyorum milleti.
Ne diyeyim ben duz mantik calisirim hesap yaparim benim hesabim tutmuyor ama elbet vardir bi aciklamasi yalan soyledigini dusunmuyorum.
Insallah alirsin istedigin motoru.
Turkiye de gazlamamiz zor babam Turkiye sinirlari icinde oldugu surece benim orda gazlamam demek evlatliktan red+babamin kalp krizi gecirmesine yol acar.Ben niye Amerika dayim sence cennet gibi memleketimi biraktim,okulu orda da okurduk ama iste malum ne onlardan ne de kendimden vazgecebildim.Ama bi kerecik Riva da 600RR delsem bisey olmaz hani.Duz yolda sinek gibi motora yapisip gitmeyi sevmem dedem bile yapar ogrendikten sonra, bana viraj lazim yetenek ister viraj ile adami gecmek lastigin ortasi degil yani bitsin diyenlerdenim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------
Cakalaz seni hic boyle bilmezdim.Izin mi?
We are many...
He yaa artık izin alıyoruz
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
www.sesofset.com
www.sesinoks.com.tr
Fazla Çakmayın ; Mod lar Gelebilir
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar motorumu satıyorum 0532 686 95 40
10400 Km'de 4,100 TL
Yan Koruma Takozları, (130/70/17 Arka 100/80/17 Ön) Pirelli MT 75 TUBLESS, Tiger High Performance Exhaust, Orjinal Arka Çanta Aparatı ve Shad 29 Litre Çanta, Beyaz Xenon Farlar
Motorun hiçbir kazası belası değişen parçası yoktur. Vizesi yapılıdır (2011). Anında satışı verilicektir. Çok Nadir Bulunan Orjinal Turuncu!
ewet ya benımde dıkkatımı cekti dahaöncede görmüştüm bu motou nette
Şu an bu konu içerisinde 117 kullanıcı var. (0 üye ve 117 misafir)