Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Aralık 2009, 17:26
CBR-125 adlı üyeden alıntı
Beyaz Elektrik Bandı !! İyi Fikirr
Ama Bu Motora Jant Şeridinden Ziyade... Beyaz Jant Güzel Gidiyor...
dostum foto koyda yakından görelim beyaz jantları
Reklamlar
-
11 Aralık 2009, 18:33
by_the_88 adlı üyeden alıntı
tsk ederim hos bulduk adım alı manisadanim merkezden honda cbr 125 motorum var sizinle tanısmak motorlamız hakında bilgi edinmek istiyorumm bu siteyi yeni cozmeye calısıyorumm tam ogrenemedimmmm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:22 ----------
tsk edermmmmm
İnşallah en yakın zamanda öğrenirsin Kardeşim..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
11 Aralık 2009, 18:34
Arkadaslar bu serit oLayı elektrik bandı ile de oluyor mu ?
Kalın durur sanki? Ben Serit cektim benim haytaya ama koptu nedense ? Ben de tamamını kopardım
Turuncu Bant var mı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
11 Aralık 2009, 18:54
-
11 Aralık 2009, 19:07
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
En karşı olduğum şeyi yapıyorsunuz akıllara doğaya kaliteye Hondaya saygısızlık Ya abicim 6 milyarlık motor alabiliyorsunda 20 tlye jant şeridimi alamıyorsun ya? bu nasıl bir mantıktır Ben sizi İnan anlamıyorum. Yani bu şu demek oluyor. Takım elbisenin Altına giyilen spor ayakkabı misali. madem paran yok Binme arkadaşım hondaya. Niye bukadar Cimri oldunuz Ben sizi Anlamıyorum Verin ulen Adresinizi Ben size kırmızı yollucam 3 tane motoru sarıp sarmalıcak kadar Keiti kırmızı jant şeridim Var Yapmayın allah aşkına ya. ulen motorun elektrik aksamında elektrik bandı kullanılmamış siz dışına göstere göstere takıonuz
Allah Yar ve Yardımcınız Olsun birader..
Abartmana gerek yok cihan
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
11 Aralık 2009, 19:29
Fikirleri anlatmanın daha iyi yolları var. Egomuz önümüze geçmesin.
-
11 Aralık 2009, 19:44
merhabalar arkadaşlar benim motoru alalı daha 3 ay oldu stikerleri sökülmeye başladı:( repsolun altı kırmızı renkli kısım kırmızı stiker çıktı garantiden değiştirirlermi?? grenajı
-
11 Aralık 2009, 19:55
mevlutgs adlı üyeden alıntı
merhabalar arkadaşlar benim motoru alalı daha 3 ay oldu stikerleri sökülmeye başladı:( repsolun altı kırmızı renkli kısım kırmızı stiker çıktı garantiden değiştirirlermi?? grenajı
Sen bişey yapmadan sökülmezki stickerlar tazikli su ile mi yıkatıyorsn ?
-
11 Aralık 2009, 20:19
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
11 Aralık 2009, 21:53
size ne kardeşim ister elektrik bandı çeker ister pastacıların kullandığı naylondan motor onun zevk onun para onun....
-
11 Aralık 2009, 22:27
dynner adlı üyeden alıntı
Sen bişey yapmadan sökülmezki stickerlar tazikli su ile mi yıkatıyorsn ?
1 2 defa yıkadım hem tazzikli su ne alakaki onu niçin yıkamayın diyorlar motor için ana aksam için grenajl abir alakası yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
maxx77 kardeş selam bu karbon film nereden aldınız kaç paradır??
-
11 Aralık 2009, 23:39
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
En karşı olduğum şeyi yapıyorsunuz akıllara doğaya kaliteye Hondaya saygısızlık Ya abicim 6 milyarlık motor alabiliyorsunda 20 tlye jant şeridimi alamıyorsun ya? bu nasıl bir mantıktır Ben sizi İnan anlamıyorum. Yani bu şu demek oluyor. Takım elbisenin Altına giyilen spor ayakkabı misali. madem paran yok Binme arkadaşım hondaya. Niye bukadar Cimri oldunuz Ben sizi Anlamıyorum Verin ulen Adresinizi Ben size kırmızı yollucam 3 tane motoru sarıp sarmalıcak kadar Keiti kırmızı jant şeridim Var Yapmayın allah aşkına ya. ulen motorun elektrik aksamında elektrik bandı kullanılmamış siz dışına göstere göstere takıonuz
Allah Yar ve Yardımcınız Olsun birader..
Hondaya saygısızlık mııı??? Hondaya para verip alıyoruz bu motorları Honda bize beleş vermedi.Ayrıca ben motorumu 6000liraya almadım...hem sana ne oluyor ben sana özellikle kişisel görüşünü sormadım beğenmeyen kısaca yorumunu yapar ve susar bu şekilde terbiyesizlik etmez bu ne celal anlamadım yani...çokta muhteşem olağanüstü bi motosiklete biniyormuş gibi hissetmiyorum kendimi.daha iyilerinede bindim ama hayat şartları işte yapacak bişey yok.JANT BENİM MOTOR BENİM BEĞENMEDİYSEN NORMAL Bİ ŞEKİLDE İLETEBİLİRDİN...KEITI MARKA KIRMIZI JANT STİCKERLARINIDA ALIP İSTEDİĞİN KADAR MOTOSİKLET SARABİLİRSİN KİMSE SANA NEDEN SARDIN DİYE SORMAZ BURDA...KAL SAĞLICAKLA...sanki hondanında çok umrundaydı yaaaa tövbe tövbeeeeee...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------
1 2 defa yıkadım hem tazzikli su ne alakaki onu niçin yıkamayın diyorlar motor için ana aksam için grenajl abir alakası yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
arkadaşım aksaray tarafında bir topu 100 tl civarında.topun kaç metre olduğunu bilmiyorum ama bi motoru rahatça kaplar geriye kalır bile...normal oto aksesuarcılarındada satılıyor ama metresini 12-15 tl gibi kazık bi fiyattan veriyorlar.
-
11 Aralık 2009, 23:47
maxx75 adlı üyeden alıntı
Hondaya saygısızlık mııı??? Hondaya para verip alıyoruz bu motorları Honda bize beleş vermedi.Ayrıca ben motorumu 6000liraya almadım...hem sana ne oluyor ben sana özellikle kişisel görüşünü sormadım beğenmeyen kısaca yorumunu yapar ve susar bu şekilde terbiyesizlik etmez bu ne celal anlamadım yani...çokta muhteşem olağanüstü bi motosiklete biniyormuş gibi hissetmiyorum kendimi.daha iyilerinede bindim ama hayat şartları işte yapacak bişey yok.JANT BENİM MOTOR BENİM BEĞENMEDİYSEN NORMAL Bİ ŞEKİLDE İLETEBİLİRDİN...KEITI MARKA KIRMIZI JANT STİCKERLARINIDA ALIP İSTEDİĞİN KADAR MOTOSİKLET SARABİLİRSİN KİMSE SANA NEDEN SARDIN DİYE SORMAZ BURDA...KAL SAĞLICAKLA...sanki hondanında çok umrundaydı yaaaa tövbe tövbeeeeee...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------
arkadaşım aksaray tarafında bir topu 100 tl civarında.topun kaç metre olduğunu bilmiyorum ama bi motoru rahatça kaplar geriye kalır bile...normal oto aksesuarcılarındada satılıyor ama metresini 12-15 tl gibi kazık bi fiyattan veriyorlar.
@maxx75 boşver ister keiti olsun ister elektirik bandı.Bence repsole çok güzel uymuş.Beyazı ilk kez görüyorum.
-
11 Aralık 2009, 23:58
ahmet93 adlı üyeden alıntı
@maxx75 boşver ister keiti olsun ister elektirik bandı.Bence repsole çok güzel uymuş.Beyazı ilk kez görüyorum.
abi ben zaten beyaz jant şeridine rastlamadım hiç bir yerde.elektrik bandına yönelmemdeki en büyük sebepte budur aslında.beyazın yakışacağını biliyodum.yorumun için çok teşekkürler begendiğine sevindim
-
12 Aralık 2009, 00:21
grenajın üstündeki stickerlar çıkabilir. tırnağınla az bişey itince bile çıkıyor. sticker sonuçta boya değil.
-
12 Aralık 2009, 00:49
ama sayın abim çıkmaması lazım garanti kapsamına giren bir sorun bence
-
12 Aralık 2009, 01:00
Grenajla bi alakası yokmu
tut bakiyim devamlı tazikli suyu grenaja stickerlar cıkıyormu cıkmıyormu
-
12 Aralık 2009, 11:49
dynner adlı üyeden alıntı
Grenajla bi alakası yokmu
tut bakiyim devamlı tazikli suyu grenaja stickerlar cıkıyormu cıkmıyormu
Cıkıyor utku Benimkinede vurdular son anda kurtardım hafiften çıktı ama sora yapıştı yine yerine. O günden sonra tövbe dedim kendim yıkıyorum motoru. Artık.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
12 Aralık 2009, 12:39
-
12 Aralık 2009, 15:22
slm arkadşlar honda cbr 125 r nin en yüksek hızı kaç km yani enson kaç yapabilen var ibre 200 de ....???
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 269 kullanıcı var. (0 üye ve 269 misafir)
Bu Konudaki Etiketler