bakalım nekadar tutcak bende merak edıorum..sanmıorum yamuldugunu..on frenı sıkınca bı bosluk oluo tık edıo sora normal calısmaya baslıo amortısor anlamadım dedıgım gıbı(anlatamadım da)
bakalım nekadar tutcak bende merak edıorum..sanmıorum yamuldugunu..on frenı sıkınca bı bosluk oluo tık edıo sora normal calısmaya baslıo amortısor anlamadım dedıgım gıbı(anlatamadım da)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
umarım az tutar
Yeni yine yeniden
dostum biliyosun gidon iki parça.. galiba soldaki yamulmuş.. oraya 6 numara bi alyan ile giriş bence.. ufak bir uğraşı ile halledilir.. başıma geldi.. ama ön düzen yamulduysa o başka.. mesela giderken elini bıraktığında sağa veya sola çekme yapıyosa motor ön düzen gitmiş demektr.. geçmiş olsn..
CBR 600F Honda,
ayrıca gecmıs olsun
Yeni yine yeniden
@praetorian
dostum çok geçmiş olsun , sana bişey olmasın.Sen en kısa sürede servise bir baktır derim , o şekildeyken binme bence.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Bencede kardeş binmemeye çalış. Ne olur ne olmaz kitlenir falan allah korusun. Sen işi garantiye al servise giderkende erken, trafiğin yoğun olmadığı bir saatte git derim
Okan ACAR
Selam motor dostları,
Ben de bununla motor hayatına başlayayım dedim. Öğrenmek için en iyi motor olduğu heryerde yazıyor zaten üstelik Honda kalitesi.
Gelgelelim boy 186 kilo 100. Motora bakmak için bir oturdum kalkmam bir oldu. Sığmadım, sığamadım. Oyuncak gibi kaldı altımda. İşin havasında artisliğinde değilim umrumda da değil tek amacım motor kullanmak ama aşırı abes durunca vazgeçtim.
Benim ebatlarımda bunu kullanan var mı ve bailamak için başka ne önerirsiniz? Saygılar. .
Valla abi ne biliyim. Bu motor hakikaten senin altında biraz ufak kalır. İllaki sport düşünüyorsan Hysoung GT250'ye bir bak derim. Neden onu tavsiye ediyorsun dersen. O motor daha kalıplı. Ve benim çok hoşuma gidiyor Forumda o motorla ilgili arama yaparsan çok detaylı bol resimli ve bol videolu bir test topic'i var. Bir bak bence ilgini çekicek...
Okan ACAR
praeotarian geçmiş olsn dostum, önemli olan sana pek bişey olmaması gerisi halledilir.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
slm arkadaşlar bendede cbr 125 var motor 500 de ibre 80 le 90 arası geçmiyo 90 nı anlıyamadım motorumu açamadık bileniniz varsa yardımcı olurmusunuz lütfen
alalalla 90 ı gecmıyomu garıp valla servıse gotur
Yeni yine yeniden
passah, dostum bu motorun ölüsü 115 görür.. sen motorun devrini buldurmuyosundur mutlaka..
CBR 600F Honda,
Açılmaması ile ilgili bi sorun değil nasıl geçmez ya ben 3. viteste 80 yaptımpassah adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
1. vites - 40
2. vites - 70
3. vites - 90
4. vites - 105
5. vites - 125
6. vites - 140 - 160
CBR 600F Honda,
belkı sahte cbr dır
Yeni yine yeniden
olm sahte cbr olrmu.. olrsa bile adı cbr olmas..
CBR 600F Honda,
nıye sahte rakı var
Yeni yine yeniden
ne alakası war olm pis keşş senii...
CBR 600F Honda,
abı belkı onunkı celık motor fılandır aynı tıpya
Yeni yine yeniden
o zmn adamın cbr başlığında işi ne bea.. yok yok anlaşılan sen içtin yine..
CBR 600F Honda,
Şu an bu konu içerisinde 270 kullanıcı var. (0 üye ve 270 misafir)