Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Aralık 2009, 00:04
olumsuz yönü lastiklerdir heralde.
onun dışında ha bide karburatorlu olması bence olumsuz şahsen kontagı actıgmda inceden dijital bir ses alıp motoru çalıştırmayı isterdim
benim arkada 130luk lastik var virajlarda cok etkiledi resmen asfalt ile öpüşme noktasına gelıyorum artık
senin kafanda ne tarz sorular var ise onlara yanıt vereyim en iyisi.
Ha parçaları pahalı yani sakın ciddi kaza yapayım demeyin
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Reklamlar
-
07 Aralık 2009, 00:12
dynner adlı üyeden alıntı
olumsuz yönü lastiklerdir heralde.
onun dışında ha bide karburatorlu olması bence olumsuz şahsen kontagı actıgmda inceden dijital bir ses alıp motoru çalıştırmayı isterdim
benim arkada 130luk lastik var virajlarda cok etkiledi resmen asfalt ile öpüşme noktasına gelıyorum artık
senin kafanda ne tarz sorular var ise onlara yanıt vereyim en iyisi.
Ha parçaları pahalı yani sakın ciddi kaza yapayım demeyin
zaten 2010 lar enjeksiyonlu olacakmış o yüzden bu sorunla karşılaşmayacağız
Peki lastiklerin incelik dışında bir olumsuzluğu var mıdır?
130luk lastikle asfaltla öpüşme noktasına geliyorsun ya ne anlamda yol tutuşun viraj alman arttı gibi anladım bunu.
Parçalar baya baya bir pahalı o yüzden sağ şeritten devam yola
şu anda aklımda başka bir soru yok.
engine start stop tuşunun olmaması zorluk yaşatır mı sence?(2010 da olacağını sölemiştiler bana yetk. servis tarafından)
-
07 Aralık 2009, 11:24
karasahin adlı üyeden alıntı
zaten 2010 lar enjeksiyonlu olacakmış o yüzden bu sorunla karşılaşmayacağız
Peki lastiklerin incelik dışında bir olumsuzluğu var mıdır?
130luk lastikle asfaltla öpüşme noktasına geliyorsun ya
ne anlamda yol tutuşun viraj alman arttı gibi anladım bunu.
Parçalar baya baya bir pahalı o yüzden sağ şeritten devam yola
şu anda aklımda başka bir soru yok.
engine start stop tuşunun olmaması zorluk yaşatır mı sence?(2010 da olacağını sölemiştiler bana yetk. servis tarafından)
Şahinim Çoğumuzun Resimleri Var burda gerek lastik gerek profil Bak sende üye ol Araştır bunları http://www.facebook.com/groups.php?r...d=222915723312
Bende Dynner Arkadaşımızla Aynı duyguları Fazlasıyla yaşıyorum Eski dandik lastiğini çıkardıktan sonra asfaltla Fantazilerim Daha çok olmaya başladı elimi deydirsemmi dediğim zamanlar Ve yollar oluyor heyecanını sen düşün artık Tabi Havalar İstanbulda Soğuk Artık okadar Cesarete gerek yok yan yatırmak istemem Sevgili Bıcırımı
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
07 Aralık 2009, 16:28
beyler bugün cbr 125 e cbr 600 aynasını takmışlar onu gördüm fikirlerinizi almak istedim sanki biraz büyük durmuş gibi geldi bana
birde arka lastikleri değiştirmek yeterli mi ( önlerde değişmeli mi ) ve az önce bizim alt sınıfta bi elemanda var cıbır onun lastikler ben minibüsle geliyordum adam öyle bir fren yaptıki 10 metre de durdu motor azcık yalpaladı ama toparladı bende 100 lük lastik var eğer ben o kadar sert fen yapsam kesin karşıdan gelen arabanın altına girerdim.gözlemlerim doğrultusunda baya işe yarıyor 130 luk arka lastik
http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
-
07 Aralık 2009, 16:54
Yahu arkadasLar; Bir kask buldum; Siyah camı ile birlikte 120 liraya veriyor arkadas. Hiç çiziksiz kask; kullanılmamıs... Alsam mı ne yapsam ? Bu kask hakkında bilgisi olan var mı?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
07 Aralık 2009, 16:57
-
07 Aralık 2009, 20:40
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
beyler bugün cbr 125 e cbr 600 aynasını takmışlar onu gördüm fikirlerinizi almak istedim sanki biraz büyük durmuş gibi geldi bana
birde arka lastikleri değiştirmek yeterli mi ( önlerde değişmeli mi ) ve az önce bizim alt sınıfta bi elemanda var cıbır onun lastikler ben minibüsle geliyordum adam öyle bir fren yaptıki 10 metre de durdu motor azcık yalpaladı ama toparladı bende 100 lük lastik var eğer ben o kadar sert fen yapsam kesin karşıdan gelen arabanın altına girerdim.gözlemlerim doğrultusunda baya işe yarıyor 130 luk arka lastik
benimde aklıma gelmişti aslında tam isabet oldu ama büyük durmuş ya ayrıca grenajı delmeye gerek yok bence.
-
07 Aralık 2009, 21:26
netten baktım kawasaki ninki daha küçük gibi onlarda olabilir ama motora değişik bi hava katmış doğrusu
-
07 Aralık 2009, 22:36
Speed_Man adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar akü bitti. Serviste garanti kapsamında değişme imkanı var mı ?
dostum eger motorunu alalı 2 sene olmadıysa garantıden bedava değiiştiriyorlar(ben değiştirdim)
-
07 Aralık 2009, 22:46
funkyboys adlı üyeden alıntı
dostum eger motorunu alalı 2 sene olmadıysa garantıden bedava değiiştiriyorlar(ben değiştirdim)
Teşekkürler dostum. Cvp gelmeyince ben de aramıştım servisi. Sordum getirin dediler. Tamam değişecek dedim. Yarın götürcem inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------
atmaca_35 adlı üyeden alıntı
Valla bence eşek kulağı gibi durmuş. Ayrıca aynayı taktırdığı kafa grenajı bir süre sonra çatlayacak. Emin olun. Ben çok araştırdım ve sordum. Hatta dün bile Ayna baktım.
-
08 Aralık 2009, 00:00
EEE kask için kimse bişi söylemeyecek mi ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
08 Aralık 2009, 00:29
kask cok guzel ve cok uygun nerede bu fiyat?
-
08 Aralık 2009, 00:41
cakalaz adlı üyeden alıntı
EEE kask için kimse bişi söylemeyecek mi ?
kask agv gp1 modeli. 2 senedir 2 tanesini artçımla kullanıyoruz. aslan gibi kasktır.
sadece cam fitilleri biraz tırışka.
geçen sene 160 tl idi tanesi. kaçırma kap.
-
08 Aralık 2009, 01:26
by_the_88 adlı üyeden alıntı
abilerim kaza yaptım 130 la cakıla girdim sabuncu belınde motor saga attı cakıla girdim bariyerlere vurdum kask olmasa işim bitmisti motorumda bise yok yok vala cbr 125 sinyaller gtti param parca olmustur dedimm olmadı awuc icleriimm soyuldu kırık falan yokkk bin sukurrrr awuclarım yara ıcınde
Geçmiş olsun bahsettiğin hızda bir kazayı sen ve motorun sabuncubeli mevkinde bu şekilde atlattıysanız gerçekten çok şanslısınız. Utku hız konusunda haklı Sabuncubeli virajlarını inerken yada çıkarken bu hıza ulaşamazsın ancak bahsettiğimiz keskin virajların hemen biteminden itibaren Manisa ya doğru geliyorsan evet o hıza çok rahat çıkabiliyorsun. Belkide orayı kastetmişsindir.
Benzer resimleri daha önce de sanırım burada konuşmuştuk. Belki daha ufak aynalar kibar durabilir ancak bu kez de görüş açısı nasıl olucak onu denemek lazım. Daha önce eklediğimiz resimlerden biri.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
-
08 Aralık 2009, 15:13
bence aynala çok hoç olmu...be arada bende bursaya gelirken sabuncu belinde kaza atlattım kamyonlardan sızan yağ nedeniyle yol çok kaygan dikkatli olun derim
-
08 Aralık 2009, 15:18
ne yalan söyliyim,taktırdığın aynalar cüsseli motora olur,çok sırıtmış ama zevkler ve renkler tartışılmaz orası apayrı bir konu
-
08 Aralık 2009, 15:41
Aynalar Arkadaşımızn dediği gibi Çoğumuzun merakıydı gördük ve rahatladık sayenizde ama devede boynuz gibi birşey olmuş bu.ben ducati vea kawasakinin sivri aynalarını takardım yerinde olsam..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
08 Aralık 2009, 17:48
aynanın demirini kısaltsak motora yaklaştırsak yani ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 ----------
http://www.sahibinden.com/kawasaki_e...QQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/kawasaki_z...QQdisplayitem?
bu nasıl beyler ?
-
08 Aralık 2009, 17:56
-
08 Aralık 2009, 18:10
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
Dostum Herbiri Güzel ama Denemek Lazım ya
bak 600f Aynası içinde nasıl durur diye düşünüoduk büyük durdu zzr aynasıda farksız kawasaki aynasındanda arkayı görebilicekmisin bunun argesini yaptınmı takıcağın yer neresi olucak vs.vs meşakkatli bir iş Firma bunlar için Mühendislere baş vuruyor. Sen ise bize başvuruyorsun bizden sana gelen Yanıt ne olur biliyormusun Dene Ve gör beğenirsek Seri üretime geçeriz
dostum bizim aynalarla motor racing ten başka herşeye benziyo..ben aynaları değiştirme taraftarıyım ama bulunduğum yer bursanın biraz dışında olduğu için araştıracak zamanım ve fırsatım yok açıkçası ben sadece örnek gösteriyoum .... bu aynaların bizim motorlarda hoş duracağını düşünüyorum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)
Bu Konudaki Etiketler