cbrların yıllık kaskosu ne kadar bilgi verebilirmisin?
cbrların yıllık kaskosu ne kadar bilgi verebilirmisin?
Benim iLk motoruma da aynı sekilde polis aracı carpmıstı.. Yalnız sağ grenajda cizikten baska motora hiç bişi olmamıstı !
Gecmiş olsun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bu adamlar geri geri gelirken hiçbir aynaya bakmıyor anlaşılan,kara düzen,çarpana kadar devam et çarpınca durursun,anlayış böyle
geçmiş olsun. ya beyler bu cbr ın yeni kasası ne zaman ve ne kadara gelecek bilen varmı ya sene 2010 oldu hala gelmedi bu kasa _?
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Arkadaşlar son zamanlar bende 2. el cbr 125 R araştırması yapıyodum ve 2 yakın arkadaşımda vardı ki bu topiği görene kadar..Şuan vazgeçmiş durumdayıum..
Hepinizin Allah yardımcısı olsun
http://www.motosiklet.net/forum/moto...fiyatlari.html
sinyal 140 lira
ön jant 880 tl
Honda her türlü ......
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
selamlar ustalarım canlarım.... bugun konşuk motordan fiyat listesi aldım arkadaşlar şimdi sizden ii bir yardım bekliyorum doğrusu akıl istiyorum
ön çamurluk:132
arka fren pedalı:55
sağ üst grenaj:158
sağ kafa grenajı:102
sağ ön sinyal:144
Toplam:591 TL diyorumki taktırayımmı 600 tl verip yoksa gidip çizik yerlere boya çatlak yerlerede kaynak yapıyorlarmış hangisi mantıklı sizce? satarken filan hangi tür rahat satabilirim??
Bunu sorman bile saçma deilmi
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
hocam çoğusu bunu sorun eder haklı olarak imkanın varsa değiştirmelisin ama çok hasar görmeyen onarılırsa sırıtmayacak parçalarıda onarmanı öneririm
arkadaşlar geçen sayfada yazdığım gibi elinde sinyal olan vamı çıkma kelepir bişe
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 22:33 ----------
arkadaşlar bu ilanı buldum 3 sinyali 60 tan verecek sizce bir sorun olurmu sahibindende alışveriş yapmış olan varmı herif sen parayı yatır bana mesaj at ben aynı gün kargoya verecem diyor ne kadar güvenilir tartışılır.
http://www.sahibinden.com/honda_cbr_...XQQdisplayitem
Bir anda işler tersine döndü ve ben de Mondial 150 KN almak zorunda kaldım yarın ruhsat ve plaka işlerini halledeceğim. motorla biraz ilişkimi sürdüreyim sonra CBR 125 alacağım.
utkuuu izmire geliyorum hafta sonu ve p.tesi orada kalıcam lastik iişi için seni arayabilirim
telden ulasırım sana
ulaş ulaş da neyle gelıorsun
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
beyler bujiler ne oldu??
Bujiler yalan oldu.Kimseden ses seda çıkmayınca kaldı öyle.
ee hanı bayramdan sonra alıyoduk aaaaaaaaaa
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)