bende olmasa anında alırdım
ancak genede bi kontrol etmeye çalışın bi türlü arkadaşlar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
valla o katkıyı ben deil motorunu orjinal olarak kullananlar anlayabilir.
bende K&N + kalın lastikler falan var ondan standart lastikler ile denemek lazım.
ha böyle varmı derseniz bence yok
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
kesiciye hiç sokmadım kaçta giriyo ?
dört kişiyi tamamladınızmı arkadaşlar eksik varsa hemen girebilirim
ya arkadaşlar wd 40 sıktım ve başka pas sökücü sıktım 1 saatten fazla oldu tekrar denedim açılmıyo... şifreleri mi gitti acaba...ne yapçam ben yaa :(
arkadaşlar hazır bütün cbr 125 ciler burdayken
2001 model gilera runner 180 im war vitesliye geçmek istiyorum
takas düşünen olursa
yesilius2@hotmail.com detayları konuşuruz
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
kesiciyi iptal eden cdi lar var 14bin devir çeviriyır onu alırsan kitleyebelilir
basın korkmayın redline a da girin boşuna o kadar izin vermemişler bozulacaksa üretmeyin kardeşim
5 senelik cbr lar daha bir kişiden duymadım yok yağ yakıyor yok subap kesti yok krank kırdı bozulmuyor mübarek
viteste giderken zaten redline a girdikten sonra kesiciye 1-2 saiyeden fazla tutmayız vites atarız. son viteste de redline a girer fakat kesiciye hızlı girmiyor son viteste.
yani boşta 1-2 dakika kesiciye girmek mantıklı değil. denemek lazım bozuluyor mu diye
kısaca 10 saniyeyi geçmediğin sürece sorun yok. ben en fazla 10 sn tuttum. onun haricinde genelde 3-5 sn giderken maneti çekip bir öttürürüm ara ara
hızlanırken de kesiciye anlık değdirebiliyorum bazen. henüz bir sakıncası yok bozulana kadar devam
bu daha da uzun oldu
Bu arada 18bininci msjımız hayırlı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------
Runner dedinizde Bugün beyazıt otobüs durağının ordaki ışıklarda duruyordum baktım yanıma bir runer yaklaştı malossi lemiş her tarafını full + full baktım lastik yakıyor. tmm edim iş çığrından çıktı canı yarış istiyor ben lastiği ısıtmama rağmen 1. viteste tokatladım 2 de yetiş 3-4-5 aynı gittik hatta benim lastik biraz öndeydi. 400 metrelik bir yarış oldu ve diğer ışıklar geldi. çocuk çıkardı kaskını birader Tek yenemediğim cbr sendin biliomusun dedi. Biliyorum dedim ben sağa döndüm o sola kudurdu Dana
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Şu an bu konu içerisinde 261 kullanıcı var. (0 üye ve 261 misafir)