yaw koca memlekette başka cbr 125 yokmu bu arada liste 20 de takıldı kaldı
hasancım bi el at bakalım şu işe.
bide temmuz gibi afyona gelicem dinar falan ugrayacam ama esas yer sultandagı olacak bakarsın ordanda bi denizli yaparım haberin olsun
yaw koca memlekette başka cbr 125 yokmu bu arada liste 20 de takıldı kaldı
hasancım bi el at bakalım şu işe.
bide temmuz gibi afyona gelicem dinar falan ugrayacam ama esas yer sultandagı olacak bakarsın ordanda bi denizli yaparım haberin olsun
daha 20 bıle sayılmaz..kocbank hala cevap vermedı bana kredı ıcın..:(gecen gun gıttım mototal a sevdım oksadım mustakbel motorumu) adamlar kaporayı ıade edıp satıcaklar motoru ondan korkuorum..
praetorian adlı üyeden alıntı
öyle bişey yapamazlar korkma ama sende bankayı sıkıştır acele et biraz derim
Abi benim adım hıdır elimden gelen budur demiyeceğim bi şöle bir kaç arkadaş daha var motor için bekleyen onlarda alsınlar bi etkinlik yapabiliriz diye düşünüyorum yan yana 15 cbr süper görünür bencealong adlı üyeden alıntı
Birde abi oralara kadar gelipte Denizliye uğramadan gidersen valla darılırım mutlaka gel abi dört gözle bekliyorum
CBR 125 R
abi ya bu benim yağ olayını çözemedim buralarda yok sağolsundün zeronero arkadaşımız bir adres verdi http://www.garantialisveris.com/supe...roductID=52123 bu adrestekide kredi kartı istiyo ben eft veya havale ile ancak alabilirim aldığımdan beri zinciri yağlamadım yaklaşık 980 km yol yaptıım motoruma bir şey olacak diye çok korkuyorum yav ben sizin hesap numaranıza parayı eft yapsam siz bana iki tüp alıp kargoya verseniz ne büyük bir sevaba girersiniz varya veya eft ile satış yapan bir internet online sitesi önerseniz bi zahmet
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
aradım bankayı bugun sonuclancak dedı kadın..ee zaten 1 hafta oldu..bı haftada rehın ruhsat ıslemlerı bıttı desek sora fınallerım..ohoooooooo bu ıs hazıran ortasına kalıo:'(
H@S@N adlı üyeden alıntı
inşaallah kardeşim söz o zamana kadar satılmazsa ugrarım hatta sizide beklerim toplanın gelin istanbula cbr örgütü falan kuralım 15 degil 85 olalım 126 cbr olalım yanyana muhteşem olur.
Yaw edirneli cbr 125 çi yok mu diyecem ama sitede benden başka edirneli yok galiba
SAKAL adlı üyeden alıntı
yaw edirne istanbul kardeş şehir sayılır 1 saatlik yol pekde yalnız sayılmazsın.
buyur hoşgeldin bu arada.
Hoşbuldukta yaşım ufak olunca yalnız sayılıyorum.Anne baba salmıyor çünkü
kredım onaylandıhadı bakalım artık kocbanktan cıktı mototal la bababank a kaldı..
hadi hayırlısı olsun kardeş.. gözün aydın diyim artık
Akıllı Adam Aklını Kullanır. Daha Akıllı Adam Başkalarının da Aklını Kullanır..! ;)
Arkadaslar bu kadar cbr ciyi bulmusken bi soru sormak istiyorum. Simdi bende bi motosiklet almayı düsünüyorum ve aklımda cbr125 var.
Benim kafama takılan boyutlarının cok kucuk oldugu soyleniyo. Simdi benim boy 1.84 , kilo 75. Cbr125 alsam nası olur?
sizlerin içinde yaklaşık aynı boy , kiloda olanlar kullanımda bi zorluk çekiyomu? motosiklet üzerinde bi reminizi koyabilirmisiniz?
abi hayırlısı inşallahpraetorian adlı üyeden alıntı
arkadaşlar H@S@N ne yaptı biliyomusunuz motorcu karedeşliği nedir bunu gösterdi bugün benim için ta denizli lerden zincir spreyi alıp bitlis /tatvan 'a bana yolladı işte cbr kardeşliği işte motorcu kardeşliği böyle bir şey burada herkesin önünde tekrar tekrar H@S@N a teşekkürü bir borç bilirim sağol varol H@S@N ALLAH RAZI OLSUN !
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Şimdi bak arkadaşım ben bir cbr ciyim 180 boyum var 90 kiloyum ve kullanırken çok büyük zevk alıyorum hiçte bir zorluğunu görmedim bak sana birde resmimi göstereyim sence nasılmortaldune adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bi süredir memleket dışında olduğumdan pc. ile uğraşamıyordum bayağı şey kaçırmışım heralde.
Listeye benide eklerseniz sevinirim.
Huséyín07 / Kırmızı / Hüseyin huseyin_tikmak@hotmail.com saolun
[FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)
Huséyín07 adlı üyeden alıntı
hoş geldin aramıza hüseyincim hasan gelsin senide ekler listeye
fikrimde boy uzun oldumu 80 90da kilo varsa motor biraz garip duruyor bisiklet gibi
walla dostum ben kendim çok memnunum motorumdan sen bilirsin tabi
heh,dün izmir güzelyalida mavi cbr 125 gördüm ,300 metre metreden sesi geliyordu dedim racing motor geliyorbir baktim cbr güldüm, gerçekten egzos sesine hayran kaldim , çok güzeldi seneye inşallah aliirim yaa
arkadaşlar benim boyum 1.80 filan kilomda 67 küsür, cbr nin üstüne bir oturmuşum bu tam benlik motor yani benim boyumdakiler üşenmeden alabilir çünkü fotoğrafta çektirdim tam bana göre yani ama tabi öle 90 kilo filan olunca biraz komik durur.. eğer kilonuz bu adam gibiyse heeheh....
Amiga ölmez!!!
[url]www.amigaturk.com[/url]
Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)