Diğer motorlar sürülüyor o zaman.
Diğer motorlar sürülüyor o zaman.
Yağmurda herşeyiniz full olduktan sonra cok zevkli özellikle lastiklerinizde de sorun yok ise korkmadan gaz açabiliyorsunuz yeterki 4 gözünüzde acık olsun
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ister istemez arada kayıyo motor ne yapsan ne etsen
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
geçen bende yağmurda denemek için sürdüm en çok ayaklarım ıslandı aslında sürülüyor fenada olmuyor dynner isimli arkadaşın dediği gibi yağmurda herşey full olsa eminim çok zevkli olurdu vites düşürüncede motor s çiziyor o çok zevkli oluyor yağmurda
bursada pek sürülmüyo yağmurda bardaktan boşanırcasına yağıyo zaten yollar dar bayır ister istemez kontrolsüz kaymalar oluyo
ben önceki motorlarımla yağmurda olsa gezerdim pek aldırış etmezdim kirlensin temizlerdim,ama cıbırı aldıktan sonra işler değişti o güzelliğine yağmur değmesine dayanamaz oldum,ve geçenlerde arabamı aldıktan sonra düşüncemde değişti yağmurlu havalarda araba sürmek daha zevkli zira ıslanmayıp böbrek sancılarım tutmuyor böylesi benim için daha sağlıklı oldu,güzel havalarda motorumu çıkartıp kullanıyorum benim için oda değerli sağlığımda ikisinide kaybetmek istemem
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
valla benim ayaklarım su içinde kalıyor bot giydim gene su içinde:(:(: paçalar vsvs
Arkadaşalr bugun lastikleri taktırdık.
cok iyi oldular yol tutuşu bile o kadar deiştiki anlatamam.
hız denemesi yaptım bi deişiklik yok 5. viteste redlşne grmeden 120 rahat goruyor.
yarın fotoları cekecegim
130 takmayın çok cbrlara olmaz fln dedi bi kaç kişi ama bizzat taktırıp denedik kesinlikle tavsiye ediyorum herkeze: )
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
@Dynner
Utku havale yaptım şimdi . özelden bilgileri yazdım
İşte resimler.
extradan düşürdügüm denge topuzundan sonra sipariş vrdigim yenileri 5 gun içinde elimde oldu
tekerlekler iyimiş hayırlı olsun kardeş,başka neler yaptırdın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 ----------
bu arada bugün itibarıyla 5000 km devirmiş bulunmaktayım,amanın da maşallah
ben 23bini devirdim
Motorda zaten önceden olanlar
-Orjinal japonyadan gelme kafa Decali CBR logosu
-İridyum buji
-Honda Performance hava filtresi
-RR Denge Topuzları
-90/80 - 130/70 Pirelli MT75 Lastikler
-Carbon fiber Tank pad ve Depo kapağı yapıştırması
artık yapacagım pek bişery kalmadı iddaa dan buyuk para vurursam Devil egzost taktırırım
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)