bende arkaya kalın lastik takmak istiyordum ama araba aldım masraflarım arttı nereye yetişeceğimi şaşırdım bir anda,cebimdeki parayı harcayamamak olmamasından farksız deilyaza kadar satmadan bi kalın lastik atıcam ama ikinci el denk getirirsem fena olmazdynner kaça aldınız bende merak ettim...
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Arkadaşlar adam işlemler ortalama 1 saatte biter diyor?
http://www.sahibinden.com/sorunsuz_m...XQQdisplayitem
yanlız dostum ben motor almadan önce bu motorla ilgilenmiştim pazarlik bile yapmştık bi ara bu motorun ilanında satıldı dıyodu...dikkat et ters bi durum olmasın
1 saatte biter demesi beni biraz şüphelendirdi.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...li-yardim.html buradaki kouda arkadaşın yazdıkları 1 saatte bitecek iş gibi durmuyor.
Buda olmadı galiba hangi motoru almaya niyetlensem bir şey çıkıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:52 ----------
Mesaj attım daha önce ilanda aynı motor satıldı yazıyormuş diye. evet satılmıştı alan kişi ödemde problem çıkarttığı için iptal edildi diyor.
Satılmış motoru bana tekrar satamaz herhalde? noter de belli olmaz mı bu durum?
İlanda ismi mehmet bilen olarak geçiyor fotoğraflarda plaka kapanmış sordum şimdi plakayı, söylerse yazacam.
plakayı ver yeter
cevap yok şu an. plakayı neden kapatıyorlar peki böyle ilanlarda?
javascript:void window.open('images/pirelli/yaris_nhs.html', '','width=515,height=400,left=0,top=0,scrollbars=y es')
bi bakarmısınız arkadaşlar.pirellinin sitesi,var mı tavsiye edebileceğiniz arka lastik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 ----------
http://www.gencmoto.com/pirelli.html
34 AZ 0139 plaka. ben sorgulattım bir şey çıkmadı sadec renk siyah diyor ama motor kırmızı.
Görüyorum ki aramızda kullanım kitapçığını hiç okumayan veya okuyupta riayet etmeyen arkadaş sayısı bir hayli fazla.
Bu motor 6. viteste 135-140 km/s arası bir yerde devir saatinin kırmızı kısmına giriyor. Bakalım kullanım kitapçığı bunun için ne diyor: "ASLA devir göstergesi ibresinin,motor açıldıktan sonra bile kırmızı bölgeyi göstermesine izin vermeyin"
NOT: "Tavsiye edilen azami devrinin üzerinde motorun çalıştırılması (devir saati kırmızı bölgenin başlangıcı) motora zarar verebilir."
Şimdi yukarda kullanım kitapçığında yazanları göz önünde bulundurunca, bu "son hız" tartışmasını nereye koysam bilemedim. Cehalete mi, bilinçsizliğe mi ? Sonra motoru elinize alınca üzülmeyin.
Ha beni niye ırgaladı bu tartışma. Toplumsal olarak aşağılık kompleksimiz var. Evet doğru okudunuz. Aşağılık kompleksi. Bunu da sahip olduğumuz herşeyle ilk fırsatta "benim şeyim seninkinden uzun" iddiasına çevirmekte hiç zaman kaybetmeyerek ıspatlıyoruz.
Bu başlıkta defalarca şahit oldum böyle tartışmalara. Ve artık illallah geldi.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
dostum neden aşağılık kompleksimiz olsunki şimdi motor 140 yapıyosa kitapçığa bakıp yapmıyo mu diyelim. sana bu sözü söyleyen olmadı sanırım bugüne kadar teorik farklı uygulama farklı teoride her zaman 2+2 4 eder ama uygulamada bu her zaman doğru değildir...ben honda titan aldığımda kitapçığında max. hız 112 diodu ve okuyanlarda görmüştür...ama titanla çok rahat 120 130 yaparsın ve yaptımda....allah yapısı değilki bu alet muhakkak çevre şartlarınada bağlı değişmeler olacaktır...lastik rüzgar sürücü ağırlık vs vs
Satılmış motor başkasına satılamaz herhalde değil mi?
acaba 2010'da honda cbr125'e enjeksiyon düşünüyor mu? belki 2-3 beygirde gücü yükselirse süper olur
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
arkadaşlar şimdi caddeden geldim eve girdim yağmurlu havada cbr sürülmüyor ya olduğu gibi suyu ayaklarınıza yiğiyorsunuz:D ayaklarımın içi su doldu
Şu an bu konu içerisinde 205 kullanıcı var. (0 üye ve 205 misafir)