ya ısyerındeız bu kız arkımın bılgısayarı cıkıp praetorıan la tekrar gırmeye usenıorum)
ya ısyerındeız bu kız arkımın bılgısayarı cıkıp praetorıan la tekrar gırmeye usenıorum)
as125t
kankilerim çok teşekkür ederim.İns. herkez için en hayırlısı olur. Bende bu motoru almadan önce hiç vitesli motor sürmemiştim. Benim gibi vitesli motor sürmeden almayı düşünenlere tavsiyem: hiç düşünmeyin direk alın derim çünkü sürmesi çok kolay ve zevkli.. almak için düşündüğünüz her geçen gün sizin için eksi durumda.
Enduro Dalaman
www.facebook.com/dalamanenduro
cbr 125 4970 ytl olmus..haberınız ola
as125t
ewet ya honda napmıs plakayla 5.500 ytl yapmıs
Yeni yine yeniden
Arkadaşlar haberiniz olsun ben motorumu satıyorum sahibinden.com da ilanı var ama tanıdık bir arkadaşa giderse gerçekten çok sevinirim.Honda hayat onda
Bir gün mutlaka ...
Arkadaşlar bugün ilk defa canlı cbr 125 gördüm ve kullandım hemde kimin biliyormusunuz blackhawk abinin yani savaş abinin motoru, ne kadar mutlu oldum ki inanamazsınız en güzelide ne biliyor musunuz?...yaşıt olan kuzenim mondial cup motorunu bir iki defa nazlanarak vermişti, savaş abi cbr 125 ini sürmemi kendi teklif etti tabi bende hemen atladım Bak yüzsüze diyorsunuz ama aşık olmuştum motora bu teklif kaçar mı
Şimdi bu teknik sorunlara açıklık getireyim kendimce;
Kardeşim egsoza niye takıyorsunuz fıstık gibi sesi var
Ondan sonracıma cbr 125 düşmanları ne atıp tutuyo ince diye milletin ağzı bi açık motora bakıyo
CBR 125 yavaşmış neresi yavaş ulen 125 cc motor var fazlasını veriyor insana
Valla ben devir mevir anlamazdım o göstergelerden sağdaki olan devirdi galiba 11 e kadar çıktım vitese attım ,
Hayriyetten savaş abinin motoru gaz yemiyomuş arızası varmış ben anlamadım bu gaz yemeyen haliyse gaz yeme hali nasıl oluyor
Sevgili cbr 125 çiler savaş abiyle çekildiğimiz fotoları ilk fırsatta bana atıcak bende onları yayınlaycam kendisi van yolculuğuna bugün çanakkaleden edirneye gelerek başladı bu gece edirne havsada kalıcak yarın sabah çıkıyor yola 13 şehir uğraya uğraya vana kadar gidicek eğer sizin ordan geçiliyorsa görüşün blackhawk abi yani savaş abiyle bi tanışın ben kendisini çok sevdim...
Hepinizi edirneye çay içmeye beklerim...
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
offf offfffff, hergun bakiyordum da dolar düsmeye basladi tekrar belki zam koymaz diye ummuştum, yanılmışım. sıfır alma düşüncelerim gitgide hayal olarak kalmakta. neyse arar buluruz temiz bi ikinci el artık napalim.
ben yakında satışa çıkaracam gibi benim cbr 125'i. Yükseltmeyi düşünüyorumda. İki motorla devam da edebilirim tabi belli olmaz.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
bütün işlemleri dahil(plaka ruhsat vb) bana sıfır'ı tam ne kadara mal olur arkadaşlar bu yeni zam ile birlikte?
Bu arada savaş abi benim yüzümden ilk defa giderken kendi motorunun arkasına bindi, nasıl korktu bi görseniz, morardı korkudan (şaka şaka 2 kere istop etti sonra acemilik turları attım işte)SAKAL adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
4970+300=5270 ytl olur kask korumalar vs sen kafadan 5800 de ona..
bu arada bende kendı motorumda arkada oturdugumda korkuorum..artcı olamam ben)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Hadi bakalım sakal sende sonunda kullandın motoru. Bu arada Blackhawk şu geziyi bi tamamlasın benim bildiğim cbr125 ile en uzun geziyo o yapıyo fotoları sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada geçen gün başıma ne geldi; Belki sizde yaşamışsınızdır; benim motor 2,200 km ye dayandı. 1000 km de bir zinciri yağlayın diyordu kitapçıkta. Bende zincir spreyi alıp bir sıktım. Daha sonra üstüne 3 5 km yaptım. ondan sonra yaklaşık 10 km lik bir yolculuğa çıktım. Geldiğimde motorda hafif bir yanık kokusu vardı. Birde 3. viteste giderken dişlideb tuhaf bir ses geliyordu. hani camı hafif aralık bırakırsınızda uğultu yapar ya ona benzer mekanik bir ses nasıl anlatsam şu sesi bir türlü aklıma birşey gelmedi. Acaba spreydenmi kaynaklandı bu kokuyla ses çözemedim ?? Bir fikri olan varmı ?
Okan ACAR
1000km mı??????bana servıs 300 400 demıstı..dıkkat et bence..kokuyu bılmıorum ben zıncırı aksam yaglayıp sabaha bırakıorum o yuzden bı fıkrım yok:(
Arkadaşlar ben motoru ikinci el aldım bilmem biliyormusunuz ve kitapçığı almadım arkadaştan aslında oda kaybetmiş nasıl oluyosa anlamadım insan bunu kaybedermi yahu bu kitapçığı nerden temin edebilirim ,ilk motor tecrübem ve gerçekten çok işe yarayacağını düşünüyorum.
Bir gün mutlaka ...
Valla abi bende ikinci el aldım. Koku çok fazla değildi azdı ama beni tedirgin etmeye yetti :( ya da ben çok pimpirikliyim belkide hiç birşeyi yok makinanın Kitapçık bendekide ingilizce ama kitapçıkta ben 1000 km diye gördüm bendeki kitapçıktan 2 tane var aslında türkçesini bulabilsek çok iyi olurdu ama ingilizceside resimlerle falan biraz fikir veriyor. Bursadaysan bir ara buluşup ingilizcesinin birini sana verebilirim. diğerinide alırsam zaten tariyip bir pdf yapıcam.
Okan ACAR
bakarım bende de ıngılızcesıne?1000km bana fazla geldı..:???
bu motroların zıncırıdemı yaglanıyor 300-400 km de hıc duymmamıstım
Yeni yine yeniden
zıncırlı her motorun yaglanıoservıs bana 300 400 km demıstı..ben 500 km ye cektım onu
kucukken bende bısıkletınkını yaglardım
scooterde yok ole bısı demı ben anca bındıgımı bılıyom
Yeni yine yeniden
Ya beyler bu hemen selenin altında bulunan mavi su dolu (antifirizden kaynaklanıyor sanırım) beyaz depo (radyatör suyu) benimkinde baya bi azalmış yanık kokusu sanırım o yüzden geldi. Ben oraya geçici olarak normal su koysam bir zararı olurmu ?
Okan ACAR
Şu an bu konu içerisinde 129 kullanıcı var. (0 üye ve 129 misafir)