Burda İsmimmi geçio ne S.a Arkadaşlar Cbr ın 6000 den sonra açılıyor diyeni getirin karşıma ben ona 0 motorda 1000 km de bir motor nasıl açılır öğretiyim Benim Canavarı Ben nasıl açtım sanıyorsunuz Sade ve sadece uzun yolda Gerisi yok 6 bin yok 7 bin Benim için teferruattır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------
jant şeridine gelincede Motora büyük + Katıyor orası şüphesiz floresan dediği parlak şerit trafikte farkedilmeni sağlıyor reflektör dediği düz renk. hiçbir özelliği yok çin malı scootarlara layık bir şerit her ikiside çıkmıyor ama birisi Honda 1000rr a takılıyor diğeri sıradan scooter lara gerisini sen düşün. Bana sorarsan senden daha hevesliyim takmak konusunda ama Malum hava şartları kış. motoru zaten süremiceksin. yapıştırsan ne olur yapıştırmasan ne olur? bence bekle nisanı.. Bende bekliyorum..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
20TL bayılmıştım 3 yıl önce.
Hiçbir şekilde çıkmadı.
Gidin kalitelisini alın.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bende takmısdım yazın ama sımdi cıkmaya basladı benimki neydi bilmiyorum sadece ışık gelınce parlıyodu fiyatı 5 tl ydi yagmurlar gecınce tekrar dusunuyorum ama iyisinden
ben 30 liraya taktırmıştım 6 ay önce en kalitelisiydi en ufak hiç bi sorun yaşamadım.satın aldığım yer ömür boyu gider seninle dedi.
Benım makına 2000 km de.... Jant şeridine gelince ben cumartesı gunu reklamcıda 10 liraya cektirdim gayette hoş oldu...çektirmek istersenız bi reklamcıya 10 dakikalığına uğrayın derim..fosforlu malzeme kalmadığı için naormalınden çektirdim.bence bi sürü para vermeye gerek yok aynı malzeme reklamcılarda var...kendiniz bile cekebilrisiniz
Ben aldığımda üstündeydi zaten ancak takan adamda kaliteli taktırmıştı.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
bişey sorcam arkadaşlar benım motorun rengi biraz soluk duruyo canlı görünmesi için ne yapabilirim ( mesela utkunun motoru benımkınden daha parlak duruyo )
Utkunun motoru cok titiz ondandır
pasta çekersen umduğundan daha fazla parlar
arkadaşlar bugün cıbırımla yağmurda 2 3 km yol yapmak zorunda kaldım eve gelip beş dakika kadar yukarı çıktım inip motoru çalıştırmaya çalıştığımda iki üç kez marşa bastım çalışmadı biraz daha uğraştıktan sonra çalıştı ilk kez böyle birşey oldu motor soğuktur diyeceksiniz motorda sıcaktı siz bu sorunla karşılaştınızmı hiç
arkadaşlar benım cıbırın benzın göstergesı ile granaj arasındakı ufak plastik parça kırık nerde bulabilirim elinde olan var mı
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_h...XQQdisplayitem
2500'e bırakıyor.
Binersin Binersin ben foto bulrusam eklyim benm boy 1.80
benim boy 1.72 kilo 80 bana nası gider acaba ben bayadır bu forumdayım benle beraber kayıt olan arklar aldı cbrı ben daha almadım .çünkü yeni kasayı bekliorum ama yeni kasa ne zaman gelir Allah bilir
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
yeni kasa gelirse fiyatı en az 8 bin tl olur. bunu bil istersen beklemeye devam et
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)