kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Evet haklısınız ben tekirdağ da bulunuyorum anlaşılırsa gidip alacağım, orada bi ustaya göstermek gerek.
5100 km deyim 1000 ve 4000 bakımları yapıldı 7 aydır aralıksız kullanıyorum ve ilk kez bugün 29 ekim kortejinde arka frenim tamamen boşaldı yaklaşık 10 dakika ön frenle idare ettim sonra yavaş yavaş kendine gelmeye başladı arka fren.sorunun neyden kaynaklandığı hakkında bir fikri olan veya daha önce boyle bi deneyim yaşamış olan var mı ?
--HayatONDA--
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ikna olmadın mı
Egzoz çizik , manet yamuk , aynalar ve sinyaller orjinal değil...
Honda parçası kaldı mı sayacak üzerinde
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şimdi oldum
Sağolun cevaplar için iyiki buraya danıştım gidip alacaktım vallaha.
harbiden haa yuan grenajları takılmış bayaı iyi uydurmuş
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Allah'tan motorunda honda yazıyo,
Aynalar ve gidon topuzları da orjinal değil, gerçi diğer detayların yanında devede kulak bunlar
Bi şekilde toplanmış. Kalitesiz toplanmış ama.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
İşin piri olanlar böyle anlıyor. Adam benim gibilere kakalayacak motoru.
dün şimendiferim bozuldu,motorda gazı köklememe rağmen boşta gibi,gazı boşa veriyo,aksilik bu ya,pazartesi yaptıracaz artık,hay ben senin gibi şimendiferin,.,..,.,.,.,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 ----------
haydaaa,şimdi de akü boşalmış,şansa bak sen,bakalım sonu nolacak acaba
kusura bakmada şimendifer nedir ?
adını karıştırdım heralde hani şu sol üst granajın altında 10-13 cm silindir gibi bişey,gaz koluyla alakalı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------
işte o bozulmuş,adı herneyse işte
debriyaj levyesnmi diosun ?
slm arkadaslar ben bu hafta başında bi cbr 125 repsol aldım hep bu motorun hayalini kurmuştum ve sonunda kavuştum.. dilerim ALLAH tan ki isteyen herkese nasip etsin.. siz daha tecrübeli abilerime bikaç sorum olacak öncelikle motordan en iyi performansı almak için ( motora zarar vermemk koşulu ile ) kaç bin devirde vites değiştirmeliyim (ben 9000 de değiştiriyorum) ve ön dişliyi 17 lik dişliyle değiştirmeyi düşünüyorum motora ne gibi desteği yada kösteği olur sorularıma cvp verirseniz seviniri.... kazasız belasız bol devirli günler dileği ile keyifli sürüşler )
devir aralıgı keyfine keder ancak bu motor gücünü yuksek devrlerde verdignden normal kullanmda 7-8binde vites deiştirmen normali olur.Redline zaten tavsiye etmiyorum doal olarak
ön dişliyi buyutursen çekişten düşüp düz yolda ve rampa aşağılarda hız kazanırsın ama bence değmez motoru yorarsın
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Arkadaşlar bizim cıbırın lastik hava basıncı kaçtı?Eski sayfalarada vardı biliyorum ama bulamadım kusura bakmayın.
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)