Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Ekim 2009, 19:31
dynner adlı üyeden alıntı
herkesin gönlüne göre inşallah
amin dostum amin iki teker olsun bizim olsun
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Reklamlar
-
28 Ekim 2009, 19:49
Evet haklısınız. İsteyenler var.
Mesela; Benim Motorum iddaa ediyorum piyasanın en temiz Hyo'Su..Kaç kişi evinin oturma odasında saklıyor motorunu? Kaç kişi her hafta zincir temizliği, boya koruması vs. vs yapıyor? Veya kaç kişi hiç redline girmedi su ana kadar?
Ben bu motora 6ooo TL istiyorum..
Ama 8-9ooo km yi geçmiş Ful redline kullanılmıs 2006 Modellere 65oo isteyenlar var...
Bu durum her motor için aynı.2250 TL ye CBR 125 aldık Giresundan bir arkadasıma; İlk sahibinden, 2006 Model, 14ooo km de. gErcekten temiz motor. Bu fiyatlara satıldığı gibi 4ooo isteyenler de var aramızda ama kaça satılır bilemiyorum
Motorumuz ne ise, değerini ve karsı tarafı düşünüp ona göre fiyat biçmek gerekli
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
29 Ekim 2009, 00:46
Herkese selam,
Malumunuz kış geldi. Ankara'da bugün itibari ile ayazlar başladı. Bir arkadaşım motoruna antifriz koymayı unutma dedi. Kendisi 35 liraya koydurtmus. Bu fiyat nasıl? Bana biraz pahalı geldi, kendim koymaya niyetlendim. litresi ne kadardır antifrrizin birde bizim motora kaç litre gerek acaba? Kendisi bu işi yapan var mı?
-
29 Ekim 2009, 12:36
seannnnn adlı üyeden alıntı
Herkese selam,
Malumunuz kış geldi. Ankara'da bugün itibari ile ayazlar başladı. Bir arkadaşım motoruna antifriz koymayı unutma dedi. Kendisi 35 liraya koydurtmus. Bu fiyat nasıl? Bana biraz pahalı geldi, kendim koymaya niyetlendim. litresi ne kadardır antifrrizin birde bizim motora kaç litre gerek acaba? Kendisi bu işi yapan var mı?
bizim yan dükkanda antifiriz satılıyor.fiyatı 5-10 lira arasıymış litresi cbr 125 su kapasitesi 1 litreydi sanırım. suyu dök. yerine komple antifriz koy . hem ilerde radyatörün kireçlenmez ve de diğer suyla temas eden kısımlar paslanmaz. fiyatı 35 lira değil onu biliyorum . daha ucuz
http://www.tuningpiyasa.com/?urun-de...z_1_Litre.html
markaya göre 5-10 lira arası litresi
-
29 Ekim 2009, 13:04
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
bizim yan dükkanda antifiriz satılıyor.fiyatı 5-10 lira arasıymış litresi cbr 125 su kapasitesi 1 litreydi sanırım. suyu dök. yerine komple antifriz koy . hem ilerde radyatörün kireçlenmez ve de diğer suyla temas eden kısımlar paslanmaz. fiyatı 35 lira değil onu biliyorum . daha ucuz
http://www.tuningpiyasa.com/?urun-de...z_1_Litre.html
markaya göre 5-10 lira arası litresi
komple antifriz mi??????hiç su koymıcan mı
-
29 Ekim 2009, 13:16
by_dengesiz adlı üyeden alıntı
komple antifriz mi??????hiç su koymıcan mı
evet su koymadan sade antifiriz
-
29 Ekim 2009, 13:26
nasıl olur , kullanma kılavuzunda aşırı sıcakta %60 antifrize müsade ediliyor,ayrıca motorumu 1000 bakımına götürdüğüm servisten rica ettik antifrizine-suyuna bakın falan diye,adamlar full antifriz koymuş,3000 ara bakımda ise servis bana,eğer 10 km daha gitsen motoru yakardın,%100 antifriz konurmu ,dökene kadar canımız çıktı,katran gibi olmuş demez mi,bende nolduğunu anlamadım,ama %100 antifriz kullanmak gerçekten motora zararlımı.sen kaçta kaç kullanıyorsun,sen böle diyince kafam karıştı daaa
-
29 Ekim 2009, 13:35
nasıl olur , kullanma kılavuzunda aşırı sıcakta %60 antifrize müsade ediliyor,ayrıca motorumu 1000 bakımına götürdüğüm servisten rica ettik antifrizine-suyuna bakın falan diye,adamlar full antifriz koymuş,3000 ara bakımda ise servis bana,eğer 10 km daha gitsen motoru yakardın,%100 antifriz konurmu ,dökene kadar canımız çıktı,katran gibi olmuş demez mi,bende nolduğunu anlamadım,ama %100 antifriz kullanmak gerçekten motora zararlımı.sen kaçta kaç kullanıyorsun,sen böle diyince kafam karıştı daaa
arkadaşlar antifirizin amacı radyatördeki suyu dondurmamaktır motoru soğutmak değil sırf antifiriz konulmaz içine su katıp onu ölçtürmeniz lazım bi aleti ver adı aklımda değil size içindeki suyun kaç dereceye kadar donmayacağını bildiriyor
-40 dereceye ayarlı olması lazım
eğer -40 değilse antifiriz o zaman ilave edilir
-
29 Ekim 2009, 13:39
melocann adlı üyeden alıntı
arkadaşlar antifirizin amacı radyatördeki suyu dondurmamaktır motoru soğutmak değil sırf antifiriz konulmaz içine su katıp onu ölçtürmeniz lazım bi aleti ver adı aklımda değil size içindeki suyun kaç dereceye kadar donmayacağını bildiriyor
-40 dereceye ayarlı olması lazım
eğer -40 değilse antifiriz o zaman ilave edilir
hah,işte şimdi çaktım köfteyi,püf noktası((motoru soğutmak değil,suyu dondurmamak))) teşekkür eederim,ama arkadaşlar pas tutmaz falan yazmış ama ben yine de full koydurmam bu dakikadin sonraa,,sağolasın
-
29 Ekim 2009, 14:25
hah,işte şimdi çaktım köfteyi,püf noktası((motoru soğutmak değil,suyu dondurmamak))) teşekkür eederim,ama arkadaşlar pas tutmaz falan yazmış ama ben yine de full koydurmam bu dakikadin sonraa,,sağolasın
yardımcı olabildiysem ne mutlu
pas olayı olmayacağı kanaatindeyim çünkü pas oluşması için hava ile birleşmesi gerek pas tutursa ancak radyatör kapağının orası tutar onun haricinde paslanır'ı aklından çıkar ama koyduğun suya dikkat et kireçlenme yapar mümkünse tatlı su koyun hatta kaynatıp soğumuş su olsun kirecini almış olur yani
-
29 Ekim 2009, 16:20
Foto hakkında
Slm foto nasıl koyacaz siteye ?
-
29 Ekim 2009, 16:24
melocann adlı üyeden alıntı
yardımcı olabildiysem ne mutlu
pas olayı olmayacağı kanaatindeyim çünkü pas oluşması için hava ile birleşmesi gerek pas tutursa ancak radyatör kapağının orası tutar onun haricinde paslanır'ı aklından çıkar ama koyduğun suya dikkat et kireçlenme yapar mümkünse tatlı su koyun hatta kaynatıp soğumuş su olsun kirecini almış olur yani
en iyisi dioyenize(saf)su galiba
-
29 Ekim 2009, 16:39
-
29 Ekim 2009, 17:06
otomobilime yüzde yüz koyuyorum her zaman. bir zararı yok. hararet yapmıyor. bir önceki aracın içindeki su pasla karışık renk almıştı. şu andakinde su yok.3 senedir memnunum. ama koymak istemezsen yine de saf su koyabilirsin kireçsiz.
-
29 Ekim 2009, 18:54
Şu aralar cbr'a ayna arayışı içine girdim.Şöyle orjinalinden küçük carbon görünümlü aynalardan istiyorum.(ebay'cılar sizden yardım istiyorum)
-
29 Ekim 2009, 19:41
Antifiriz konusunda Yorum yapacağıım. Antifiriz Full konulmaz; Su ile orantılı olarak koyulur... Servisler size gerekli acıklamayı yapıp gerekli olduğu kadar antifiriz ekleyecektir...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
29 Ekim 2009, 19:54
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Şu aralar cbr'a ayna arayışı içine girdim.Şöyle orjinalinden küçük carbon görünümlü aynalardan istiyorum.(ebay'cılar sizden yardım istiyorum)
baktım şimdi. pek düzgün ayna yok karbon görünümlü olan da çok pahalı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------
cakalaz adlı üyeden alıntı
Antifiriz konusunda Yorum yapacağıım. Antifiriz Full konulmaz; Su ile orantılı olarak koyulur... Servisler size gerekli acıklamayı yapıp gerekli olduğu kadar antifiriz ekleyecektir...
ben de yorum yapacağım Cako. otomobile konulmaz çünkü 5 litre antifiriz koysan araca 50 lira yapar. ama motonun su haznesi 1 litre ve yüzde 60 antifiriz koysan 400 ml su koyarsın. hepsini koysan ne olur hiç bir şey. antifiriz koyulaşmaz ve de soğutma konusunda sıkıntı yapmaz. zararsızdır. yararlıdır.
cbr a da zaten hararet yaptıramıyoruz.sade antifiriz koysan da iyi olur
diyorum koyarsan iyi olur. yarım koyarsan saf su ise bir zararı olmaz. koymazsanız da canınız sağolsun
-
30 Ekim 2009, 00:03
hmmm.. o zaman koymasak da olur ya da bir litre alıp 300ml fln koysak da olur. biraz keyfe kalmış ya da içimizin rahat edip etmemesine kalmış sanırım bu antifriz işi.
yardımcı olan herkese teşekkür ederim sağolun arkadaşlar.
-
30 Ekim 2009, 00:29
Arkadaşlar merhaba şu motoru almak istiyorum ne diyorsunuz?
http://www.sahibinden.com/acil_son_f...XQQdisplayitem
-
30 Ekim 2009, 01:22
acnd adlı üyeden alıntı
boyası ve etiketleri orjinal değil bence !
Bu benim görüşüm tabii. Arkadaşlar ne der bilemem.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 154 kullanıcı var. (0 üye ve 154 misafir)
Bu Konudaki Etiketler