4oo KM de güzel motor.. İyicene baktırmıssındır umarım
4oo KM de güzel motor.. İyicene baktırmıssındır umarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Aşkımı Görmek istiyenler.. http://www.motosiklet.net/forum/moto...-vermesin.html
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Aramıza hoşgeldin dostum vardır her işte bir hayır
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
2.9-3.1 arasınad yakıyor benim motor.
Dur sende içine kurt düşürme tam neşesinin yerinde olduğu sıra elbette dikkat etmek gerek haklısın farklı nedenleri olabiliyor inş bu motorda yoktur. Genelde küçük cc lerde böyle az km motor oluyor yzf 125 de az km li satılık çok oluyor.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Hoşbuldum Hemşerim Bi ara toplanalım ortak bir noktada. Yollar benim için problem değil .. Hepberaber olalım ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 PM ----------
Negüzel İnşallah bende katılırım Valla özeniyorum kardeş
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Benim canavar için en iyi Yarış ve cadde lastiği metzeller Sportec M3 mü ? arkadaşlar Daha iyisi varmı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:01 AM ----------
Yok yok Arkadşlar Karar verdim Bugün Aydın motordan Yağmurluk aldım Ne lastik önerirsin motoruma diye 17" 1532500 130/70 - 17 62S TL Lasertec 90Euro Yani 190 tl sırf arka. Bunu önerdiler Cumartesi günü inşallah alıcam..
metzelderden şaşma derim ben,param olsa hemen alırım vallla
Ben Pirelli nin lastiklerini kullanıyodum; Cok memnundum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bugün boş zamanımı nasıl değerlendirsem diyordum ve ilk önce hyosung gt250r formunda gördüğüm arka teker takozunu yaptım,6500 km'de olan motoruma bakım yapayım dedim arka dişliyi ve zinciri bir güzel parlattım (tabi bu arada anladım ki motoru bakıma verdiğim zaman zincir katiyen temizlenmemiş dikkat etmemiştim resmen zivt çıktı) zinciri yağladıktan sonra motorun yağınıda değiştirerek motoruma taze kan kattım,bunları yaparken ne kadar bulansamda zevk alarak yaptım ve anladım ki bundan sonra tüm bakımlarını ben yapıcam servise güvencim kalmadı,ihtiyacımda kalmadı...bir kaç fotoda çektim:
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
bende cumartesi sabah yapıyorum bakımını resimlerini koyarım
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Eyüp Öyle Yazdın Topiğe kitlediler Topiği Hey allam ya
Ya arkadaşlar Babam Dün eve Geldi Bak sana ne hediye aldım dedi Ne dedim Fabrikadan Hediye türk malı disk fren temizleyici aynı zamanda zincir temizleyici 500 ml bir sprey birde aynı markanında zincir yağını mekanik yüzeyleri yağlama spreyi vermişler akşama resimlerini kooyucam buraya ama Bunları motorumda kullanmak hiç işime gelmiyor castrol aliim diyorum yada würth napalım kullansam zararı olurmu yada arasında fark olurmu
bugün hızlıal.comdan sipariş verdiğim kalem tip lastik basıncı ölçen zımbırtı geldi.bir kere ölçebildim hemen bozuldu ilk ölçümü de yanlış yaptı 32 psi yerine 20 gösterdi. diğer ölçümlerimde 0 ı geçemedim.
almayın diyorum doğru ölçmüyor. alırsanız da doğru ölçerse her seferinde, bana da söyleyin bende alayım sizin aldığınızdan
böle şeylerle hiç uğraşmaya gerek yok basıncın düştüğünü anladığım amda yada gezerken kontrol amaçlı giriyorum bi petrol istasyonuna 2 dakikamı almayor ölçmesi
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Ben de Haftada bir ölçtürüyorum... Yalnız Sürekli Arka lastiğin hava basıncı artmıs oluyor. Genelde 32 olan basınc ölçtürünce 38 e yükselmiş oluyor Acayip bir durum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)