Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
gerek yok sennki benim yanımda bebek gibi
ben motoru aldıgımda 17bindeydi 3-4 ayda yaptım bu km yi zaten
ben ögrenciyim birde heryere motorla gıdıyorum Bornovada beni tanımayan yoktur zaten sırf viraj almaktan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------
Bu arada bakımını kendin yaptır derim.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
aslında 2 tane buldum birini gördüm muğla fethiyedeyim ben ilk gördüğüm 2.5 tu bide baktım ki abooo çocuk motoru parçalamış baya masraf var direksiyonu bile kaynaklıydı
diğerine 2.200 istiyolar ama onu daha göremedim ama servisten plakayı verip sordum direkman kazası var aman alma dediler kaza hakkında da bilgi vermediler ilginize teşekkürler
arkadaşlar ufak bi sorum olacak,cbr 125 te 1. vitesten 2 ye atarken biraz zorlanma oluyor.yani bazen boşa düşüyor,sert çekincede tak diye ses geliyo,bilmem anlatabildimmi,inşallah motorumda bi arıza yoktur,sizde de aynısı oluyomu oluyosa sebebi nedir? bana yardımcı olursanız sevinirim
vitesten düşmesi debriyajla alakalı olması lazım debriyaj kaçırıyor derler ama tak diye geçmesinin sebebi devir ilişkisi ben yuksek devirde atarsam 1'den 2'ye bendede geliyor o ses ama düşük devirde 4000 civarı gayet rahat şıkır şıkır geçiyor
bunlar benim düşüncem kesinlikle bilimsel değildir
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
ewet öle de ben şöyle yapıyorum düz yolda yada rampa aşağı düşük devir rampa yukarı yuksek devir ama 9000 civarı daha az ses geldiği kanaatindeyim
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Vitesleri uygun viteste atmak her motorda aynıdır... Ben de Hyo yu cok yüksek devirde 2 ye atınca şak diye bi ses geliyor... 1 ile 2. vites arası orta devirlerde geçilmeli
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Tamam işte hemen hemen her motorda aynıdır. Saece 1 ile 2 arasını hafif atacaksın Diğerlerinde yardır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Zaten birinci viteste ne diye bağırtacaksın... 6-7ooo devirde at ikiye rahat rahat bağırt ondan sonra
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar Repsol alıcaktım ya polisten Beyfendi yan çizdi pazartesi günü aradım aradıma çmadı ertesi gün babamı yolladım yanına ya abi ben babama söyledim o bana bağırdı benden habersiz nasıl satarsın edersin dedi bende bu yaşımda polis halimle size mahcup oldum telefonlara çıkamadım kusura bakmayın vs.vs adamın babası demişki sadece plakası o fiyat sen nasıl bukadar ucuza satıon vs.vs olmadı Repsol Şimdi Allah daha güzelini nasip etti. bunuda çok uyguna aldım Buyrun buda ilandaki resimleri kendi çekimlerimide En yakın zamanda koyucam. http://www.sahibinden.com/sifir_cbr1...XQQdisplayitem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:12 PM ----------
Tanışmak dileğiyle..
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
hayırlı olsun motor canavan maşallah,çok güzel bi kırmızı rengi var,ne kadara aldın
ya arkadaşlar şehir içi sizin test ettiğiniz değerlerde kaç yakıyo yada şöyle yapalım 100 kmde kaç L yakıyo öğrenciyiz sonuçta
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
tamam bakalım
Şu an bu konu içerisinde 159 kullanıcı var. (0 üye ve 159 misafir)