Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cihan_34_ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı onur35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dengesizin dediği gibi az km de motor yatmış olsada yürüyeninde bir problem yoksa alınır,motor durduk yerde de düşse kaysada çarpsada yattı deniliyor nasıl olmuş onu bir öğren belki durduğu yerde düşmştür bi grenaj için motordan cayma nasılsa değiştirmiş...6 aylık motor bence kaçmaz,bende alırken subat 2009 trafık cıkıslı 4000kmde motor aldım aynasında ve sınyalde ufak cızıkler vardı grenajda toz bıle yok cokta memnunum bı porblem olacagını sanmam iş makınesınde bıter..bıraz pazarlık yaparak al ıcıne sınecektır emınım
    Eveeet Arkadaşlar bugün saat 1 de motoru Gördüm Repsol Polis arkadaş 1986 doğumlu ufak tefek bişey kendisi mobese trafikte çalışıyor motoru 20 dakika boyunca her ama heryerini inceledim 1 tane mi diyim adetmi diyim çizik yok. lokal boya vs.vs aklınıza gelebilicek hiçbirşey yok sağolsun arkadaş motoru yıkatmış disklere baktım dediğiniz gibi yarışta kullanıldımı izleri varmı vs.vs diye baktınmı içine sindimi kardeş dedi motorun sesini dinlersem sinicek dedim çalıştırdım ses tok geliyor canavar gibi sinyallere farlara debriyaş koluna ayaklıklara frenlere hepsine baktım kornaya kadar. hepsi çalışıyor bir tur atabilirmiyim dedim tabi dedi bindim tek başıma 87 çizdim olduğum yerde yürüründe bir problem yok herşey okeyse gelin benim büroma çıkalım dedi okey dedim bide baktım bagajdan sürüsüyle kağıt çıakrıyor yukarı çıktık ve 1000 bakımı kağıdı 2000 4000 bakımı hepsini honda servis kağıtlı gösterdi 0 aldığı fiyatı faturasu kullanım klavuzu orjinal anahtarı yan yattığı için değiştirilen granajı faturalı hepsi değiştirilen vastrol power racing yağları repsol yağı bütün hepsi faturalı ilk defa böyle bir düzenli fatura sistemi gördüm hondanın kullanım klavuzu türkçe ingilizce ve japonca 3 tane 200-300 sayfalık kitaplardı herşey burda hazır dedi tamam dedim yarın inşaallah alıcam bu arada kilometrede 4800 yazmıştı 3800 müş yanlış yazmışım orayı diyor bende baktım gerçekten 3800 motoru bi önceki gün honda servisine sordurttum km değişeni vs.vs hepsi orjinal ve doğru dediler içim rahat bir şekilde alıcam inşallah birşey olursa gel kardeş yerim yurdum belli diyor tamam Üstad dedim resimlerini çekebilirsem pzartesi akşamı olmadı Salı kesin çekicem Arkadaşlar. Kaskı sigorta ruhsat o gün yapılcak Plakamda cix 34 fb Hepinizle Tanışmak dileğiyle
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    34 fb'mi

plakadan kaybetti alma o motoru yaramaz o sana

allah kaza bela vermesin inşallah yuzunu güldürecek bi alettir
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Adam dediki Babama hacı abi Ahdettim 3ümüzde İzmirliyiz Ama ben melekettaşım olduğunuzz için 450 tl indirdim Ahdım var 500 tl indirmem dedi Babamda bu gece 9 da arıcam yaparız birşeyler dedi aslanım benim inş 500 tl indiricem bende Kız gibi motor yav
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Hadi Hayırlı olsun dostum.. Kazasız sürüşler dilerim !
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    2 teker olsun da tahtadan olsun
    Alıntı cihan_34_ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eveeet Arkadaşlar bugün saat 1 de motoru Gördüm Repsol Polis arkadaş 1986 doğumlu ufak tefek bişey kendisi mobese trafikte çalışıyor motoru 20 dakika boyunca her ama heryerini inceledim 1 tane mi diyim adetmi diyim çizik yok. lokal boya vs.vs aklınıza gelebilicek hiçbirşey yok sağolsun arkadaş motoru yıkatmış disklere baktım dediğiniz gibi yarışta kullanıldımı izleri varmı vs.vs diye baktınmı içine sindimi kardeş dedi motorun sesini dinlersem sinicek dedim çalıştırdım ses tok geliyor canavar gibi sinyallere farlara debriyaş koluna ayaklıklara frenlere hepsine baktım kornaya kadar. hepsi çalışıyor bir tur atabilirmiyim dedim tabi dedi bindim tek başıma 87 çizdim olduğum yerde yürüründe bir problem yok herşey okeyse gelin benim büroma çıkalım dedi okey dedim bide baktım bagajdan sürüsüyle kağıt çıakrıyor yukarı çıktık ve 1000 bakımı kağıdı 2000 4000 bakımı hepsini honda servis kağıtlı gösterdi 0 aldığı fiyatı faturasu kullanım klavuzu orjinal anahtarı yan yattığı için değiştirilen granajı faturalı hepsi değiştirilen vastrol power racing yağları repsol yağı bütün hepsi faturalı ilk defa böyle bir düzenli fatura sistemi gördüm hondanın kullanım klavuzu türkçe ingilizce ve japonca 3 tane 200-300 sayfalık kitaplardı herşey burda hazır dedi tamam dedim yarın inşaallah alıcam bu arada kilometrede 4800 yazmıştı 3800 müş yanlış yazmışım orayı diyor bende baktım gerçekten 3800 motoru bi önceki gün honda servisine sordurttum km değişeni vs.vs hepsi orjinal ve doğru dediler içim rahat bir şekilde alıcam inşallah birşey olursa gel kardeş yerim yurdum belli diyor tamam Üstad dedim resimlerini çekebilirsem pzartesi akşamı olmadı Salı kesin çekicem Arkadaşlar. Kaskı sigorta ruhsat o gün yapılcak Plakamda cix 34 fb Hepinizle Tanışmak dileğiyle
    vay be polise bak sen demekki adam ufak tefekmiş ama yağız delikanlıymış iyi de indirim yapmış bee,o kadar belgeyi sana gösterdi ha valla o polise helal olsun keşke motoru bana satsaydı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 PM ----------

sen yat kalk o polise dua et 3800 km de terrrrrrtemiz bi motoru bu fiyata bulamazsın,demek gariban polisin harbiden paraya ihtiyacı varmış demek ne diyim heelaal ooolsuuunn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

şu ilana bi de ben bakiim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

belgeleri de saklamış tekrar helal olsun

valla çok şaşırdım ondan bu kadar çok yazıyorum

Alıntı by_dengesiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be polise bak sen demekki adam ufak tefekmiş ama yağız delikanlıymış iyi de indirim yapmış bee,o kadar belgeyi sana gösterdi ha valla o polise helal olsun keşke motoru bana satsaydı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 PM ----------

sen yat kalk o polise dua et 3800 km de terrrrrrtemiz bi motoru bu fiyata bulamazsın,demek gariban polisin harbiden paraya ihtiyacı varmış demek ne diyim heelaal ooolsuuunn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

şu ilana bi de ben bakiim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 PM ----------

belgeleri de saklamış tekrar helal olsun

valla çok şaşırdım ondan bu kadar çok yazıyorum
    du senin şaşkınlığını gidereyim. gerçekten temiz moto arkadaşa şimdiden hayırlı olsun

ilana baktım. 2009 nisan trafiğe çıkışlı repsol. temiz. nisan ayında repsollerin sıfırı bir kaç bayi de 4500 e kadar düşmüştü.2007 model olduğu için. ama 2009 trafiğe çıkışlı tabi.

benim düşüncem. önümüz kış adam 4500-5000 lira arası aldığı motoru zaten maksimum kışa girdiğimiz için 4000 e satar. zaten ilan da yazmış ruhsatı mutlaka verilecek diye. 4000 den yukarı satamaz. 3500 e de iyi inmiş

500lira uygun almış güzel olmuş

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    cok iyi almışsın hayırlı olsun
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı dynner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok iyi almışsın hayırlı olsun
    Allah Rağzı olsun annem ile Babamada okuttum yorumlarınızı İkiside Güldüler Çok sevindiler. Sağolun arkadaşlar Bu sayfaların değerini ilerki yazılarda anlıcam aranıza katılma tarihi olarak vs.vs Allah kaza bela Vermesin.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------

1- @hmedim - Repsol - Ahmet KAN - ahmetkan13@hotmail.com
    2- H@S@N - Hasan Ali DEMİRCİ -motorizelik sona erdi haojin le işe gelip gidiyorum sadece.:(
    3- PcKopatGhostRider - Siyah - Kerim - krmbg33@hotmail.com
    4- bytiger - Yakında İnşallah
    5- gurolcbr125 - Siyah Kırmızı
    6- 2pac - Siyah - Murat KURT
    7- clone - Bu Yaz İnşallah
    8- extrasyon - Repsol - İsmail - extrasyon@hotmail.com
    9- praetorian - Repsol - Özgür DUYGU - ozgurduygu@hotmail.com
    10- reonur - Yakında İnşallah - Onur KAYMAKÇI - onurkaymakci@hotmail.com
    11- along - Kırmızı - Göksel ÖZKAYA - ozkayagoksel@gmail.com
    12- ozaktasi - Repsol - İbrahim BEY - ibrahimbey79@hotmail.com
    13- peacesea - Repsol - Barış DENİZ - barisdeniz_@hotmail.com
    14- murat68 - Repsol
    15- yageo - Repsol - Gürkan ÜĞDÜL - ugdul@hotmail.com
    16- zeronero - Mavi - Erhan TURAL - etural@hotmail.com
    17- yuceinsan - Kırmızı - Levent BAYAR - bayar.levent@gmail.com
    18- blackhawk - Repsol - Savaş BALCI - balcisavas@hotmail.com
    19- impostor - (?) - (?) - bhrlsy@hotmail.com
    20- Huséyín07 - Kırmızı - Hüseyin - huseyin_tikmak@hotmail.com
    21- SAKAL - Yakında inşallah - Doğuş GÖKTAY - motosiklet.net@yonetici.gen.tr
    22- printman - Mavi - Eyüp BOZKURT - eyup@turkuazmatbaa.com
    23- sefir67 - (?) - (?) - kurtlar67vadisi@hotmail.com
    24- anakin - Turuncu - Ahmet GÜNEY - ahmet@birteknoloji.com
    25- armagan - Turuncu - Armağan TOLAN - armagantolan@hotmail.com
    26- TESS - Kırmızı - (?) - tess-85-@hotmail.com
    27- SuSpect - (?) - Buğra - suspect@ıcqmail.com
    28- ishaknergiz - Kırmızı - İshak NERGİZ - ishaknergiz1@hotmail.com
    29- tronic - Siyah Kırmızı - (?) - (?)
    30- CBR125RCI - Şuayip AKERİK - Ciminli_CBR125R@hotmail.com
    31- daj_mc_really - (?) - Oğuzhan GÖÇERİ - tutku4231@hotmail.com
    32- Girdap_R1 - (?) - Girdap BEKTAŞ - girdapbektas@hotmail.com
    33- Carlitoturco - (?) - (?) - halilimentes@hotmail.com
    34- maumserseri17 - (?) - Burak AVCI - texasli_burak1989@hotmail.com
    35- onur87 - Siyah - Onur AKCA - onurakca_87@hotmail.com
    36- leventsakici - Siyah - Levent Sakıcı - leventsakici@hotmail.com
    37- Carcharoth - Mavi - Okan - thanatosoki@hotmail.com
    38- CbR_BaTu - Siyah - Batuhan KARA - thefear_batu@hotmail.com
    39- Musti_CBR125R - Kırmızı Siyah - Mustafa - musti_cbr125@hotmail.com
    40- ARCHANGEL - Repsol - Fatih - fatih.kont@hotmail.com
    41- ufuk3535 - Repsol - Ufuk YILDIRIM - ufuk001@gmail.com
    42- DOĞUKAN 55 - Kırmızı - Hamza - dogukan-1980@hotmail.com
    43- starsailor - Siyah - Damla SÜMER - b_cansu34@mynet.com
    44- hasanv3589 - Siyah - Hasan VATANSEVER - hasanv3589@hotmail.com
    45- sametcakar - Kırmızı - Samet ÇAKAR - sametcakar@hotmail.com
    46- destinyofrock - Repsol - Kader BİLGİ - kbilgi@gmail.com
    47- mithrelios - Kırmızı Mavi - Bilgi Can KÖKSAL - bilgicankoksal@hotmail.com
    48- tncyilmaz - Kırmızı Siyah - Tuncay YILMAZ - tncyilmaz@hotmail.com
    49- fırtına_87 - Kırmızı -Yunus Fatih Keskin - CRAZY_DRIVING_18@hotmail.com
    50- Cihan_34_ist - Repsol - Cihan Atıcı-B Rh (+) coller_friends@hotmail.com

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    cihan hayırlısı olsun dostumgüle güle kullanırsın umarım...bu arada memurdan bu denli düzenli evrak tutumu kimseyi şaşırtmamalı adam düzene işinden alışmış muhakkak...
    Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...

mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan allah kaza bela vermesin.

Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    garajımın çatısını da kışa elverişli hale getirerek bir güzel silikonladım prefabrik bir garaj oldu ama motorum içerde rahat uyucak

malkocoglu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR125
    arkadaşlar bende cbr 125 almak istiyorum ama param 2.ile 2buçuk civarı temiz forumdan bi arkadaşın motoru varsa almayı düşünüyorum

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    Alıntı malkocoglu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende cbr 125 almak istiyorum ama param 2.ile 2buçuk civarı temiz forumdan bi arkadaşın motoru varsa almayı düşünüyorum
    dostum ümidini kırmak istemem kusura bakma ama o fiyata bu motor bulamak imkansız gibi hemde temizini hayatta bulaman
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Az önce Yakacık Meslek Lisesi'nden Kurfalı'ya doğru giden bir repsol gördüm acaba buraya üye mi

Motosikleti
    Alıntı malkocoglu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birktir 3-3.5 a elbet temız bulucaksn

ilhan1154 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda pcx 125
    beylerrrr 0 cbr lere ne olduu :D
    güzelim motoru 3400e verdım şimdi 4000den aşağı yok
    Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    ÖYLe deme İLHan; cok güzel motorlar gidiyor 3ooo ile 3500 arasında
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Alıntı ilhan1154 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beylerrrr 0 cbr lere ne olduu :D
    güzelim motoru 3400e verdım şimdi 4000den aşağı yok
    iyi ettin sattığına İlhancım. biraz aşağı sattın ama olsun. zaten 4000 e satabilirdin maksimum. 4000 veya 4500 lira yazıp aylarca satamayanlar da var.
    belki 500 lira yukarısına satardın ama o kadar da kafana takmaya değmez. mis gibi hyo aldın güle güle kullan.

ilanlara bakıyorum bazıları 1 senedir satamıyor

Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi ettin sattığına İlhancım. biraz aşağı sattın ama olsun. zaten 4000 e satabilirdin maksimum. 4000 veya 4500 lira yazıp aylarca satamayanlar da var.
    belki 500 lira yukarısına satardın ama o kadar da kafana takmaya değmez. mis gibi hyo aldın güle güle kullan.

ilanlara bakıyorum bazıları 1 senedir satamıyor
    yaa Hyo uğruna banada sattınrcanız bu cıbırı

Motosikleti
    hyo alcagna git bence bi 600luk al dostum.

bu arada haftasonu motoru 23bin bakımına sokucam iridyum buji ve yağını deiştrcem

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)

Bu Konudaki Etiketler