Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Ekim 2009, 20:20
Speed_Man adlı üyeden alıntı
İridyum buji Cbr 125 için pek uygun değil dendi bana. Büyük motolar içinmiş daha çok.(Yanma,motor, performans açısından)
Bunu söyleyen arkadaş da racing yarışçısı kendisi.
Hava filtresi İstoç da var. Nakit 74 Tl ye aldım ben.(Montaj dahil)
bana adresini verirmisin aldığın yerin ben de taktırmak istiyorum
senin motorda farkettimi herhangi bi değişiklik oldumu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 PM ----------
dynner adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bugun talhsz bır olay geldi başıma merak etmeyşn motor kazası deıl
bugun okulda top oynarken cok gaz olup gelen ortaya rovasata dusuncesı ıle uctum topa vurdum ancak ters olrak sol el blegmn ustne dustm kesn krkdı dedm gıttı rontgen flan doktor kemkle ılglı bsı yok dedı ancak pek ınndrcı glmedı 1 hfta kolum yarım alçıda kalacak cıbırımda bu hafta yatıcak artık
geçmiş olsun kardeş iyileşirsin merak etme,motorun yatsın varsın zaten havalar soğucakmış sen hele iyileş de..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:18 PM ----------
onur35 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeş ,canını sıkma zaten bu hafta yarından itibaren izmir sağnak yağışlı zaten motora binilecek gibi bi hava değil,bende az evvel son turlarımı attım motoru garaja kapatıcam,herşeyde hayır vardır kolun incinmiş ama yağmurda düşüp kayacaktın belki sana yine bişi olmucaktı ama motoruna olucak vb gibi şeyleri düşün hayra yor sıkma canını
bende bugun yeni aldığım silikon elcikleri taktım görüntü tatmin etmesede (düz siyaha alışmıştım) rahatlığı güzeldi keyif verici elcikleri kavramak daha kolay gazın elinden kayma gibi olasılığı yok
http://www.sahibinden.com/honda_slik...XQQdisplayitem
merak edenler varsa elcikşler bunlardır satıcı gayat hızlı kargoladı
slm,senin aldığın elcikler çok hoşuma gitti kardeş çarşamba günü feyizoğlu na gidicem inşallah aynısından bulurum ben de
Reklamlar
-
12 Ekim 2009, 20:28
bugun okulda top oynarken cok gaz olup gelen ortaya rovasata dusuncesı ıle uctum topa vurdum ancak ters olrak sol el blegmn ustne dustm kesn krkdı dedm gıttı rontgen flan doktor kemkle ılglı bsı yok dedı ancak pek ınndrcı glmedı 1 hfta kolum yarım alçıda kalacak cıbırımda bu hafta yatıcak artık
geçmiş olsun hocam vardır bundada bir hayır yanlış hatırlamıyosam bir ara ameliyat olmuştun bir ay kadar motora binememiştin neyse tekrar geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eski sağlına kavuşursun
İridyum buji Cbr 125 için pek uygun değil dendi bana. Büyük motolar içinmiş daha çok.(Yanma,motor, performans açısından)
Bunu söyleyen arkadaş da racing yarışçısı kendisi.
Hava filtresi İstoç da var. Nakit 74 Tl ye aldım ben.(Montaj dahil)
hayırlı olsun hocam hava filtresini değiştirdikten sonra farkedilir bir değişim oldumu.
-
12 Ekim 2009, 20:28
[QUOTEslm,senin aldığın elcikler çok hoşuma gitti kardeş çarşamba günü feyizoğlu na gidicem inşallah aynısından bulurum ben de[/QUOTE]
fevzioğlunda harris RR vb. elcikler var 49tl ama onlar daha kaliteli duruyor ben sade olsun istedim üzerinde honda yazılı olduğu için bunları tercih ettim ama slikon elcikleri tavsiye ederim
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
12 Ekim 2009, 21:20
mevlutgs adlı üyeden alıntı
bugün arkadaşlar bayır aşşağı 120 gördüm arkadaşla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 PM ----------
düz yoldada 100 110 gidiyorum :(:( hala 130 göremedim düz yodla:(:(
ee ne olacaktı dostum ben hep öyleyim ancak nadir olarak görür merak etme
-
12 Ekim 2009, 21:28
mertka adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun hocam vardır bundada bir hayır yanlış hatırlamıyosam bir ara ameliyat olmuştun bir ay kadar motora binememiştin
neyse tekrar geçmiş olsun umarım en kısa zamanda eski sağlına kavuşursun
hayırlı olsun hocam hava filtresini değiştirdikten sonra farkedilir bir değişim oldumu.
evt amelyatta olmuştum cok saolun arkadaşlar vardır her işte bi haYır
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
12 Ekim 2009, 23:38
Geçmiş olsun utku.Artistliğin sonu bu işte.
Aynısı benimde başıma geldi.Bi gün bende basketbol oynarken sağ bileğimin üstüne düştüm.Tam da oks'ye(o zamanlar oks'di) 24 gün vardı.Tüm parmak kemikleri bilekten kırılmış.Sonuç sol elimle sınava girip istediğim liseyi kazandım.Ailemle anlaşmam vardı.İstediğim liseyi kazanırsam cıbırı alıyoduk. Temmuz yerine sonraki sene mart'ta aldık.Seninki bir hafta sadece.
-
13 Ekim 2009, 12:50
By dengesiz Anes motordan alabilirsin. Ben de performans eksoz var. Ses farketti hava filtresinden sonra. Ama biraz beklemem gerekcek sizlere yeterli açıklama yapabilmem için.
Ama hız farketti diyebilirim. Henüz 100 km yol yaptım çünkü. Konuşmak için erken.
-
13 Ekim 2009, 13:01
Utku geçmiş olsun ciddi bir şey olmamasına sevindim 1 hafta çabuk geçer. Dikkat kendine tribünlere oynamaa
İridyim buji için honda servisine sorduğumda taktırabilirsin sakıncası olmaz hatta faydası da olur dediler ve bende taktırmıştım. Bende internetten almıştım sanırım birçok online alışveriş sitesinde var sanırım 30 lira almıştım.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
-
13 Ekim 2009, 13:03
By dengesiz Anes motordan alabilirsin. Ben de performans eksoz var. Ses farketti hava filtresinden sonra. Ama biraz beklemem gerekcek sizlere yeterli açıklama yapabilmem için.
Ama hız farketti diyebilirim. Henüz 100 km yol yaptım çünkü. Konuşmak için erken.
bekleyecez artık,egsoz ne markaydı acaba
-
13 Ekim 2009, 13:12
-
13 Ekim 2009, 14:51
arkadaşlar 2.nci el egzost arıyorum Devil-Arow-yoshimura tercihimdir varmı satan arkadaşlar?? takarsam benzin çok yakarmı
-
13 Ekim 2009, 15:01
bende sbk leovince(125ccye göre muhteşem ses) var benzini pek etkilediğini sanmıyorum kokluyor resmen bu motorsahibindene bak orada görmüştüm bir ara egzoz...
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
13 Ekim 2009, 18:34
hımm leovince istemiyorumm bakarım sahibindene;) sağolun
-
13 Ekim 2009, 19:29
arkadaşlar bildiğiniz üzere motorla kaza yapmıştım uzun zamandan sonra bu haftaiçi teslim alıyorum motoru
-
13 Ekim 2009, 19:52
mertka adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bildiğiniz üzere motorla kaza yapmıştım uzun zamandan sonra bu haftaiçi teslim alıyorum motoru
Geçmiş olsun
-
13 Ekim 2009, 20:17
sspawnn adlı üyeden alıntı
Benim de sormak istediğim sorular arasında bunlar
Valla Sevdası İçime İşledi Her Türlü değişiklikten Haberdar olmak istiyom
yetişirsin yetişirisn ben lise sondayım yetişiyorum fazlasınada yetiyor
Usta Valla Motoru Alıcam ama Bizimkiler Cok iyi gözle bakmıyo ne yalan söliim..
hemde içime dert oldu bu yakıt parası. bu meret sanırsam bi bindirdimi üstüne bırakmaz gbime geliyo tırsıyom :D
RmzN adlı üyeden alıntı
OğLumLa iLk fotoğrafımmm...
Motorun Hayırlı ugurlu Olsun Herkese Nasip olur inşallah. Sende Cok parlamışsın yani :D ama Parlamak iyidir; ilk önce can güvenliği
Geçmiş Olsun arkadaşım.Bende Topa Vurayım Diye Boşa Bi salladım Ayagı Betonda 2 Kere Sektim Elim Altımda Kaldı Allahtan Sadece incinmiş 1 Hafta Gelir Geçer Heleki Evinin Önünde Bi CBR' n Olduktan Sonra
-
13 Ekim 2009, 22:16
laser marka egsoz nasıl,hiç cbr ye takan vamı acaba,600f de manyak bi ses çıkarıyo,125 cc de o kadar olmaz ama diğer egsoz markalarına göre kıyaslarsak nasıl olur
-
13 Ekim 2009, 23:28
Tolunay benimkiler de pek olumlu bakmıyor ama annemin aklını çelmiş gibiyim korumları anlattıktan sonra. He bir de bi kaç video gösterdim korumaları adamlar yolda sürükleniyor hala sağlamlar falan içim rahatladı dedi korumalarla olabilir falan. Parası da ayrı dert yahu, biz yakıta para ayarlamayı düşünürken...
Hayırlısıyla derslerimiz iyi olsun da bu sene Allah'ım inşallah nasip eder de aldıracam bizimkilere
-
14 Ekim 2009, 23:30
-
14 Ekim 2009, 23:38
Motorumuz olsaydı da 29 ekimde biz de katılsaydık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 265 kullanıcı var. (0 üye ve 265 misafir)
Bu Konudaki Etiketler