tabiki adres istinye pazarbaşı,kendim motordan anlamam da
tabiki adres istinye pazarbaşı,kendim motordan anlamam da
toplam ne kadar gitti hocam neler değişti
faturayı aynen yazıyorum
4000 km bakım yapıldı(yağı değişti yani),debriyaz gaz ayarı kontrol edildi,antifriz kontrol edildi,zincir ayarları yapıldı,lastik havaları kontrol edildi,genel kontroller yapıldı,extra olarak 1-2 somon takıldı toplam 42 lira tuttu,zaman olarak yarım saat
çok sağol hocam galiba bu fiyatta motora göre oynama payı var
tabi 250 cc ve üstü motorlar için saat işçilik ücreti farklı
oynama payını bi anlasam
4.000 bakımı ile iligli bilgiler iyi oldu bende 3700 deyim az kaldı
Bu arada honda sitesinde cbr 125 in liste fiyatı 5.480 den 5.770 olmuş hayırlı olsun
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
vay anasını bee bunlarda yamahanın arkasından gidiyo zam bakımından hadi hayırlısı bakalım yaz sezonu ne kadar zam yapcaklar.6250 olursa yaza kadar hiç şaşırmam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:50 PM ----------
bi de 6 ekimden geçerli diye yazmışlar vay bee
slm arkaadaslar beyaaz ampul tavsiye etcek varmıı acabaa
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
http://www.motorcyclenews.com/upload.../01cbr125r.jpg
Arkadaşlar bu renk bi kasa mevcutmu mevcutsa nereden temin edebiliriz?
Veeeeeeeeee.. Nihayet...!!! CBR 125 Kervanına ben de katıLdım arkadaşLar... 06.10.2009 itibariyLe benim de artık turuncu bi CBR 125 iim var... dün trafiğe verdim evraklarını.. üstüme alıyorum.. plaka keiskmiş yenidne çıkartıyorum.. En kısa zamanda ad resimLerini koyarım SevgiLer.. SaygıLar..
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin azcık bilgi versen iyi olurdu kaça aldın kaç model kaç km'de felan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 AM ----------
dostum bu yeni kasa geleceği ve ne zaman geleceği meçhul yani
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
peki sağolun Black foreva devam :D
İyi diLekLeirniz için teşekkürler...
Allah hepimize daha iyisini ve kazasız beLasız binmeyi nasip etsin İnşaLlah...
Motorum
2005 Model - 16.800 Km - Turuncu - Siyah - Kaza geçirmiş. amagrenajları çok temiz. orjinali takılmış. - Arka lastik 130 luk kalın takılmış. Fiyatı 2.650 ye aldım. öğrenciymiş acil ihtiyacıvarmış. peşin paraya aldım.
Burda 7-8 sene honda bayiliği yapmış bi usta vardı ona götürdüm. motor kaza geçirmiş ama çok iyi toplanmış. parçaları gayet sağlam dedi. motorun bu fiyata göre çok iyi olduğunu söyledi. usta tamam deyince ben de aldım. plakası kesikti lakayı yenidne çıakrtırıyorum ve ruhsatı da üstüme alıyorum. çarşamba verdm. bakalım en kısa zamanda binmek için sabırsızLanıyorum
Tekrar Allah hepimize kazasız beLasız binmeyi nasip etsin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 PM ----------
Bu arada ArkadaşLar bişey sormak istiyorum... Benim Motor turuncu siyah... resimdekinin aynısı...
SorguLamada aşağıdaki gibi çıkıyor.. Acaba repsoldü de grenajları turuncu ile mi değiştirdiler.. yoksa bu şekilde yazması normaL mi ? Bilgim oLmadığı için sizlere soruyorum.. Bana yardımcı oLursanız sevinirim..
Teşekkürler..
Markası: HONDA
Modeli: 2005
Sahip Belge Tarihi: 06.10.2009
Tescil Birimi: ANTALYA
Renk 1: MAVİ (Lacivert)
Renk 2: TURUNCU
Cinsi: MOTOSİKLET
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: YOK
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
genelde Repsollerde lacivert turuncu yazıyor ancak burası türkiye sonuçta öyle de yazmış olabilirler
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
mrb arkadaşlar henüz motor mevsimi bitmeden bizimkine ufak tefek hediye alayım gönlü olsun istedim
http://www.sahibinden.com/honda_slik...XQQdisplayitem
ilanda ki elcikleri sipariş verdim pazartesi elimde olucaklar sade ve hoş duruyor değil mi???
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)