arkadaşlar universtedeolmam nedenıyle katılımcı olamıyorum fazla idare edın
iyi gunler
arkadaşlar universtedeolmam nedenıyle katılımcı olamıyorum fazla idare edın
iyi gunler
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
derbinin 600 cc kadar yakacağını sanmıyorum full kesicide kullansan bile o kadar yakmaz herhalde yakmaz herhalde dimi
zinciri fırca ile ve zncir temzleyci ile temzle sonra yoldan geöen birini bul motoru yan tutup tekeri döndrmesni iste ve zinciri yağla, cok yaglama sonra batmasın etraf
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...aglama%5D.html
Ben 2 haftada bir kez, ya da canım sıkıldıkça bu şekilde temizliyorum.
zinciri böyle yağlamak hiç aklıma gelmemişti valla meğer ne kadar da kolaymış ben motoru havada nasıl tutacaz diye düşünüyodum
heyy dostlar sesiniz kesildi yoksa sizde benim gibi 4 gündür motora binmiyormusunuzzz...Dün gece garajda motoru çalıştırdım sırf mor alev atışını izlemek içinbugun bi motoshopa giderek bir kaç bişey aldım dizlik,eldiven,şerit,balaklava,file ama yağmurluk almayı erteledim izmirde havalar güzel,bu aralar arabaya heves sardım üstünden inmiyorum,çok yakında kendi arabamı alıyorum fakat moturum herzamanki gibi benim için ön plandadır
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
merhaba arkadaşlar,
aman diyim arada sırada lastiklerinizin basıncını kontrol etmeyi unutmayın, hem çok yakmaya başlıyor hem de viraj kabiliyeti azalıyor, frenlemede ön teker daha cabuk kitleniyor.
iyi sürüşler..
Bende babbamı ikna ettim honda cbr 125 almaya ilk motorum olcak ama binmeden önce eğitim alcam düşersem fln yazık olur motora
Zincir yağlarken kullanmak için bende takta takozlardan arka sehba yapmıştım öyle yağlıyorum daha kolay oluyor. Orjinal arka sehbalar çok para uygun fiyatlara izmir ve çevresinde arka sehba yapan, satan yer bilen var mı?
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
evet evet lastik basınçları çok önemli,virajlarda dönmek çok sıkıntılı oluyo,yapılması gereken bir benzinciye gitmek,tabi göstergesi dijital olursa daha iyi olur
ayrıca tiger kardeş hayırlısı bakalım ama sezon bitti gibi bişey keşke yazı bekleseydin hem para biriktirirdin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 AM ----------
belki de güneyde motor sezonu bitmemiştir,istanbul da bitti gibi bişey
heleki artçında olursa ve lastiklerin havası normalden biraz düşük olsa bile benzin sarfiyatı artıyor test edildi onaylandı
aynen bi de kış zamanı daha sık kontrol etmek lazım
veeeeeeee 4000 bakımı da tamam artık kışa hazır ve nazırım
hayırlı olsun hocam bakımı kendinmi yaptın servistemi yaptırdın.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)