Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
27 Eylül 2009, 13:55
ozgurakman adlı üyeden alıntı
keşke benim de cbr 125R'ım olsa
hatırlarsınız belki beni hani cbf mi cbr mi diye soran acemilerdendim ama 0 km ybr aldım ekonomik durumlardan dolayı... cbr hayal oldu
hepinize kazasız sürüşler
hayırlı olsun güle güle kullan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 PM ----------
fbertan adlı üyeden alıntı
peki arkadaşım bana tavsiyen nedir?? bende eski sen gibi acemilerdenim::D:D
boyun 1.80 den uzun değilse cbr 125 cbf den biraz daha iyi
Reklamlar
-
27 Eylül 2009, 13:58
CBR700F adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bir arkadaşa 04 cbr 125 almayı planlıyoruz 15bin kusur de motor , çok ayrıntılı bakamadım ama motor diri gözüküyor sadece denge topuzlarında boya atması var öyle uzaktan baktım sadece. nelerine bakın makinanın dersiniz ? yoksa hiç bulaşmasınmı ?yardım bekliyoruz . şimdiden teşekkürler
yok mu bir yardım edecek cbr 125 cı arakdaş :D
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
27 Eylül 2009, 14:01
yurtdışında mı. ne kadar istiyorlar.
-
27 Eylül 2009, 14:04
boyu hiç düşünmemiştim arkadaşım:DD: 1.85 boyundayım aslında cbr gönlümde yatıyor fakat dışarda denk geldiğimde gözüme çok küçük geliyor sanki altımdan kayıp gidecekmiş gibi ama hala bir karar veremedim ve motor alma tarihim git gide yakınlaşıyor eğer bir karar veremezsem parayı harcıycam o olacak motor sahibide olamamış olcam aslında kocaelide oturan bi cbrci arkadaş yokmu görüşsekte bana bi fikir verse bide gezdirse arkadasındada karar vermeme yardımcı olsa
-
27 Eylül 2009, 14:05
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
yurtdışında mı. ne kadar istiyorlar.
yurtdışı 1.400 avro istiyorlar ama azbiraz pazarlığa gelirler herhalde aprilia satan tükan . durumu nedir bilemiyorum öyle camdan baktık .
"htmetin"
-
27 Eylül 2009, 14:09
boyu hiç düşünmemiştim arkadaşım:DD: 1.85 boyundayım aslında cbr gönlümde yatıyor fakat dışarda denk geldiğimde gözüme çok küçük geliyor sanki altımdan kayıp gidecekmiş gibi ama hala bir karar veremedim ve motor alma tarihim git gide yakınlaşıyor eğer bir karar veremezsem parayı harcıycam o olacak motor sahibide olamamış olcam aslında kocaelide oturan bi cbrci arkadaş yokmu görüşsekte bana bi fikir verse bide gezdirse arkadasındada karar vermeme yardımcı olsa
cbf alırsan yavaş yavaş gezersin gazlamazsın. cbr alırsan yarışçı olursun hatta hemen satıp cbr600 alayım dersin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------
yurtdışı 1.400 avro istiyorlar ama azbiraz pazarlığa gelirler herhalde aprilia satan tükan . durumu nedir bilemiyorum öyle camdan baktık .
cbr sorun çıkaran bir moto değil . çok uzun kmler sorun çıkartmıyor.
bir tur sürüp performansında ve düüz gidişinde sorun yoksa alınabilir. sorun pek olmaz. ama sürmeden almak doğru değil. belki ön amortisörler yamuldu kaza yapıp. giderken sallar durur. sağa sola çeker kazalıysa
-
27 Eylül 2009, 14:10
napsam napsam hayatımda önemli kararları verirken bile bu kadar düşünmemiştim bi çözüm yolu bulmalıyım
-
27 Eylül 2009, 14:15
napsam napsam hayatımda önemli kararları verirken bile bu kadar düşünmemiştim bi çözüm yolu bulmalıyım
ben olsam cbr alırdım. ama cbf de alsan , başka moto da alsan kaza yapana kadar iyi ki almışım dersin. sonuçta moto hem bir araç hem de keyif kaynağı
-
27 Eylül 2009, 14:15
birader uzaktan nasıl yardım edelim.
Subap sesine baktır,Dişlilere baktır, zaten cbr125 sorun cıkaran bir motor deidlir birde kazası varmı gidona bak yamukluk vramı
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
27 Eylül 2009, 14:20
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
cbf alırsan yavaş yavaş gezersin gazlamazsın. cbr alırsan yarışçı olursun hatta hemen satıp cbr600 alayım dersin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 PM ----------
cbr sorun çıkaran bir moto değil . çok uzun kmler sorun çıkartmıyor.
bir tur sürüp performansında ve düüz gidişinde sorun yoksa alınabilir. sorun pek olmaz. ama sürmeden almak doğru değil. belki ön amortisörler yamuldu kaza yapıp. giderken sallar durur. sağa sola çeker kazalıysa
Cevap için teşekkür ediyorum .Sürüşe izin verirlermi emin değilim fakat gözle görülebilir örn jant yamulması , vs gibi kronik bir problemi yoktur herhalde sonuçta honda , mesela ilk şuna bakın en çok bu problem çıkarır denebilecek birşeyi varmıdır ? bu hondanın . örneğin ön amortisör yamulması örneği gibi ?
gerçi muhtemelen tura izin verirler ama yinede öğrenmek istiyorum. çünkü km si çok fazla değil modeline göre fiyatıda fena değil 50cc lik sıfır pug scooter fıyatı .
"htmetin"
-
27 Eylül 2009, 14:21
birde şöle bir durum var dynner arkadaşımı sürekli takip ediyorum motoruna çok iyi bakıyor ve sürekli aksesuar sipariş ediyor sanırım motorundan kaynaklanıyor cbfde sadece topcase yan çanta koruma demiri falan yani aslında dediğim gibi hep böle gezi yapanları keyifle takip ediyorum bende yapıyorum sık sık ama ya bisikletle yada araba ile onlar keyif vermiyor hani böle motora çadırdır.campettir vs yükleyip gezme tutkum var ama hızda ayrı bi tutku:D
-
27 Eylül 2009, 14:23
Birde kısa mesafe git gel , buralarda devamlı yaya geçidi var dur kalk , yokuşu bol böyle bir rotaya gelirmi haliyle racing yatıklığı olan bir motor .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 PM ----------
birde şöle bir durum var dynner arkadaşımı sürekli takip ediyorum motoruna çok iyi bakıyor ve sürekli aksesuar sipariş ediyor sanırım motorundan kaynaklanıyor cbfde sadece topcase yan çanta koruma demiri falan yani aslında dediğim gibi hep böle gezi yapanları keyifle takip ediyorum bende yapıyorum sık sık ama ya bisikletle yada araba ile onlar keyif vermiyor hani böle motora çadırdır.campettir vs yükleyip gezme tutkum var ama hızda ayrı bi tutku:D
O zaman sana enduro lazım ;)
"htmetin"
-
27 Eylül 2009, 14:27
Birde kısa mesafe git gel , buralarda devamlı yaya geçidi var dur kalk , yokuşu bol böyle bir rotaya gelirmi haliyle racing yatıklığı olan bir motor .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 PM ----------
O zaman sana enduro lazım ;)
cbr125 yuksek devir çevirdiginden dolayı racinge benzeteileblir yoksa racing gibi bir makina deildir. Su Soutmalı zaten hararet cok zor anca yangına atın 1-2 tur atın
cbr125lerde kronik butun CBR modellerinde olan egzantrik sesi vardır bu normal bişeydir ancak bi hafif tıktrı sesi gelıyorsa sorun deıldır habern olsun
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
27 Eylül 2009, 14:34
Ok. bilgiler alındı teşekkür ederim :D
"htmetin"
-
27 Eylül 2009, 21:45
meraba arkadaşlar 2 haftadan beri takip edemiyorum k.bakmayın motorum çalındı ondan ilgileniyodum hewesini alamadan motor gitti yaaa daha 25 günlük motor nasıl çalınır hala aklım almıyo?? arkadaşlar bir an önce motor kiliti alın allah göstermesin sizinkine bişey olmasın
-
27 Eylül 2009, 21:47
yokedici_27 adlı üyeden alıntı
meraba arkadaşlar 2 haftadan beri takip edemiyorum k.bakmayın motorum
çalındı ondan ilgileniyodum hewesini alamadan motor gitti yaaa
daha 25 günlük motor nasıl çalınır hala aklım almıyo?? arkadaşlar bir an önce motor kiliti alın allah göstermesin sizinkine bişey olmasın
geçmiş olsun. cbr 125 ler çok çalınıyor. benim de arkadaşımın motoru çalındı. hırsızlar gözlerine kestiriyor cbr 125leri.
-
27 Eylül 2009, 22:03
daha 25 günlük motor nasıl çalınır hala aklım almıyo?? arkadaşlar bir an önce motor kiliti alın allah göstermesin sizinkine bişey olmasın
geçmiş olsun baştan kestirip atma arayan mevlasınıda belasınıda bulur
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
-
27 Eylül 2009, 22:19
geçmiş olsun hocam şu sıralar çok duyuyorum çalıntı cıbır hırsızların cıbıra karşı bir sempatisi var sanki
-
27 Eylül 2009, 22:59
-
27 Eylül 2009, 23:30
izmirdeki cbr cılar... bi buluşma yapalım dedik ama bi sonuca varamadık.. herkez için uygunsa cumartesi yapalım mı bişeyler? ve kimler kesin gelir?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler