Zaten motorun özelliklerini bilerek almıyomusun
120 çok rahat gidiyo, daha fazla hız motoru savurur otobandada 120 geçme yasağı var biliyosan(sollarken hariç)
Zaten motorun özelliklerini bilerek almıyomusun
120 çok rahat gidiyo, daha fazla hız motoru savurur otobandada 120 geçme yasağı var biliyosan(sollarken hariç)
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
honda hayat onda
Yeni yine yeniden
bakımdan sora motor daha bı gusellestı(kerpe gezısınden sora cok kırlıydı yıkamıslar)+ yagı fln degısınce sankı tıtresım bıraz azalmıs..2 sıkayetım vardı on cam sesı bıde vıtesın bazen 2 den bıre dusmemesı(bı anda vıtes dusurduum zaman)oda hallolmus..asya nında ılk bakımı 15mılyondu hondanında 15 mılyon..bırınde ayakta bekleyıp benımle ılgılenmeyen aadamlar vardı(gercı degısmısler 3000bakımında) bırınde motoruma kendı motorlarıymıs gıbı bakan her sıkayetı dınleyen bı servıs vardı..demekkı sadece saglamlıga degıl kalıtelı hızmetede para vermısız(on ızlenım bu bendeki) saygılar sevgıler herkese
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Asya ile Hondayı kıyaslaman çok gereksiz. Örneğin bir yamaha servisi ile honda servisini karşılaştırsak, daha ilgi çekici olur.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
Dediğin ilgide hangisi asya hangisi hondapraetorian adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
kıyasladıgım sey paraydı aslında ordakı..15 mılyon ıkısıde ama anlayıs farkı..ayrıca carlıtoturco sankı bana ozel bı kının yada kızgınlıgınmı var her soledıgım seye bı laf soluosun:?
Praetorian kardeşim, sana hiçbir kızgınlığım yok aksine birçok soruma net cevap verdiğin için teşekkür borcum var ;) CBR sahipleri motorunuzu satıcak olsanız, ne kadar isterdiniz? (KM,Renk,Model bilgisi vererek cvaplarsanz, sağlıklı olr) Piyasasını öğrenmek istiyorum, cvaplarsanz sevinrm.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
arkadaslar cuma gunu hala oğluna yamaha yzf r6 rossi aldık ikinci el ama 345 kmde mukemmel bır alet ya cbr 125 ten inip boyle bır makınaya bınmek acayıp dehşet bı olay gucu hıssetmek kadar zevklı bısey olamaz
tabı ya o motorla otobana cıktıgın zaman basarsın.. hız gerektıgı yerde cok guzeldır
Yeni yine yeniden
Hayırlı olsun arkadaşım motorunuz...extrasyon adlı üyeden alıntı
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
Kaça aldınız, bide resim eklesene varsa
19 milyara aldık resim ekleyecem ama basta bı cekıleyım üzerinde foto ondan sonra yılan gıbı makına valla
bıde benım cbr eksozunu boyamayı dusunuyorum mavıye sızce nasıl olur (orjınal olanı değil ) yosumura olanı
abı bende alıcam da karasızım ybr yada cbr hangısııııııı nı alıyımmm
Aynı kategori değil ybr yi anca cg 125 veya cgl 125 le karşılaştırabilirsin, paran varsa git cbr 125 allinkinpark adlı üyeden alıntı
extrasyon yha bu yosumura eqsosları nası cbr125 r daa ıyı bır performans werıyormuu bende taqtırıjammda ondan sordum
kanka ben gayet memnunum hem surhatede 5 km fark ediyor orjınalıne kıyasla motor daha cok uzuyor ve ses olarakta gayet guzel
eksozu degıstırınce motor garantı dısı kalmıomu?
Zaten kızıyorum abi ya neden o değiştirsek nasıl olur bunu değiştirsek nasıl olur yani değiştirince ne olcak eşeğe altın semer vursan yine eşektir yani havalancak değil ya bu kadar, performans olsun olsun %10 oranında artma olsun o kadar para vermeye değer mi ha alın koruma takozu motorunuza korumalarınızı takın çıkın bi piste ister ön kaldır ister arka kaldır motoru devir ama sizlere bişey olmasın..
Öptüm sizleri
bende aynı sekılde dusunuorum ya gerek yok en azından motor yenıyken..belkı seneye fln bıraz daha performans gerekırse alırım ama dıger turlu geregı yok..zaten oncelıklerım
1)mont
2)alarm
3)koruma takozu
...
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)