@Ozaktasi
abi Osmaniye de Honda Şahin motoda ellerinde şu an yok . Osmaniyeyi pas geçebilirsin
@Ozaktasi
abi Osmaniye de Honda Şahin motoda ellerinde şu an yok . Osmaniyeyi pas geçebilirsin
Ozaktasi mersın silifkede kırmızı siyah ve repsol vardı ellerinde adam 5 milyara peşin verecektı bilgin olsun
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Sağolun arkadaşlar..Görkem teşekkürler..Dediğini yapacağım..Ayrıca bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok iyi olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 PM ----------
Mersindeki Kırmızı siyah tam istediğim olur..Sade Turuncu olan daha çok tercihim fakat..kırmızı siyahta çok iyi..
Teşekkürler fatihsevim
arkadaşlar ilgilenen varsa
http://www.sahibinden.com/satilik_20...XQQdisplayitem
ben 0 repsolu 4500 e aldım canlı 2007 model repsol ama hiç kullanılmamış 2009 trafik çıkışlı satarkende bşi olmaz 2009 çıkışlı ellerinde var ;) bayyiide istanbulda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 PM ----------
10 milyonluk benzinle kaç km gidiyorsun? ortalama
2009 model siyah 480kmde aldım ankara honda efeden 4400e aldım.
şu anda çok memlunum
alacak arkadaşlara da honda efeyi tavsiye ederim iki tane cbr125 daha vardı ben alırken biri turuncu diğeri repsol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 PM ----------
yarım depodan çok az fazla yakıt ile 200kmye yakın gittim10 milyonluk benzinle kaç km gidiyorsun? ortalama
aldığımda da benzin bitmemişti tam depoyu 27tl ye doldurdum yani yedek tank doluymuş.
Su resimleri koyayım bare
Kırmızı denge topuzları ve arka ayaklıklar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
zekinin biri cok begenip evine götürmüş
cidden iyimiş
o jant şeridi ne renk kırmızı? turuncumu
açık kırmızı
fosforlu olduğundan loş ortamda turuncu gibi görünür.tank pad kötü olmuş üzücü bir tablo
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
yenisini sipariş verdim bu sefer karbon kaplama takıcam gelir bu hafta
tühh bana sorsaydın ya bende bir adet karbon kaplama tank pad & depo pad mevcut kask alırken beğenip almıştım ama motorun üstünde ki daha büyük bir pad olduğu için çıkarmayı gerek görmedim yeni motora nasipmiş dedim çekmeceye kaldırdımbu arada 250cc ss ye geçmek istiyorum cbr ı satmadan bi hyo alıcam galiba cbrı sindire sindire satarım artık
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
ancak benim için şekil önemli oldugundan cok araştrdm öyle aldım olmadı snnknede bakarım ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:57 PM ----------
arkadaşlar su arkaya takılan ahtapotları nasıl takyıorsunzu ben artcı tutacagına baglıordum ıkısını çizmişim orayı sinirimi bozdu varmı alternatifi olan ?
Mrb arkadaşlar 2006 model, 21000 km de cbr 125'e dört mevsim kullanabileceğim hangi marka ve hangi özelliklerdeki yağı tavsiye edersiniz ve
tavsiye ettiğiniz yağ kaç km götürüyor, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 77 kullanıcı var. (0 üye ve 77 misafir)