debriyaj balatasına baktır motorun yenı gevşeme olması normal sıyırıyordur büyük ihtimal,km yaptıkça alışacaktır sıyırma yapmazvites aralarında elin debriyajda fazla kalmasın balatayı çabuk yıpratır...
debriyaj balatasına baktır motorun yenı gevşeme olması normal sıyırıyordur büyük ihtimal,km yaptıkça alışacaktır sıyırma yapmazvites aralarında elin debriyajda fazla kalmasın balatayı çabuk yıpratır...
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
hımm yani abi 2 ye 3 at diosun hemen sal dion debriyajı anladım gidicek yani o sorun ha dur ben bi bayramdan sonra gösteririm;)
motoru yeni aldın ve doğal olarak kuşkulanarak kullanıyorsun fakat bu yüzden rahat kullanamıyorsun okuduğum kadarıyla bunu anladım,serbest bırak kendini motor üstünde ufak şeyleri düşünerek motora binme,motorun üstündeken sadece zevk almayı düşün bi müddet sonra bakmışsın o sana sen ona alışmışsınız tek teker yapıyorsunuzşaka bir yana motoru kullandıkça dilinden daha iyi anlarsın o yüzden aceleci olma
evet mavi cbr a yakışmış ama abartılmamış olmasından dolayı göze hoş geliyor aynalarada tam not verdim jantlarada fakat bu foto berbat olmuş batırmışlar güzelim motoru...ben motorum güzel görünsün diye arkama artçı bile almıyorum motor kayboluyor böyle bişeyi asla takmam herhalde
valla hepinizden allah arzı olsunn bu sitedede olmasa valla hiç bişi olmazdı yaa sağ gibi kalırdım allah razı olsun kardeşlerim ne zaman şöyle bütün cbrciler toplanıp gazlıycaz:
aminn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:45 PM ----------
s.a arkadaşlar ben 18 yaşındayım 19 a dogru gidiyorum honda cbr almayı %100 kafaya koydum ama bunun için baya bi süre çalışıp bi kenarı para koymam lazım
bende bir gün sizin gibi bu forumdan yazıp yeni arkadaşlar edinip gezmeyi hayal ediyorum
işallah boşa cıkmaz bursa gezisi çok güzel geçmis göründügü gibi motoru alırsam bile ehliyet almadan trafkte sürmeyi düsünmüyorum Herkese iyi Bayramlar
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar
Bayramınız mübarek olsun..
Cok düşmüş fiyatlar; alacaklar hemen alsın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
2 el fiyatları düşmüş
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
merhaba arkadaşlar
sonunda cıbırıma kavuştum
çok yakında fotoğraflarınıda koyucam
ilk ankara buluşması ne zamansa dört gözle bekliyorum
Ne zaman aldın ne kadarda aldın kaç model kaç binde ???
Alacak olan arkadaslarımız var, bilgilendirmen gerek
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Selam arkadaşlar..Ben bir cıbır hastasıyım,,bu sitedeki çoğu arkadaş bunu biliyor zaten..Benim 2005 model cıbırla iyi bir kaza yaptık.bi tane kamyonet yoldan çıkıp gelip bize çarptı,,tabi motor haşat..neyseki biz sağlam,,zarallığımızıda aldık..makinayıda o halde sattım.
Şimdi bana sıfır bi tane cıbır lazım. Turuncu veya Kırmızı siyah olan renk..Repsol olmayacak..diğer makinam Repsol du.....İstanbulda,,Ankarada,veya başka bir memlekette ..Bayiide sıfır makina varsa bi zahmet bana haber verin.kış gelmeden hemen gelip almalıyım...Cıbırsız bir hayat zor valla..Hangi bayideyse telefonunu buraya bi zahmet yazın arayıp işi bitirelim, gelip alayım..
Sevgili ozaktasi.
http://www.honda.com.tr/motosiklet/stores.htm
adresinde bayi telefonları var. Istediğini arayarak ellerinde olup olmadığını sorabilirsin. Fiyatı ver rengini de öğrenebilirsin. Bayi olarak tavsiyem Istanbulda D&B motordur.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)