eyw sanada. ya fatih bu mavi cbr modifiyelimi biraz farklı gözüktü gözüme
eyw sanada. ya fatih bu mavi cbr modifiyelimi biraz farklı gözüktü gözüme
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
mavi cbr nin aynaları çok güzel olmuş. keşke burada da yapan olsa bilgi alırdık.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post1789740 YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Arkadaşlar dün bir kaza geçirdim ve motorun sağ ve sol arka kısım grenajları kırıldı stop lambası dahil hepsi mahvoldu. Parçaları nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz? Ben konu olarak bulamadım ya da aramasını beceremedim. Servise götürmeyi düşünmüyorum. Ayıptır söylemesi kazıklı bir şekilde iteliyorlar ve hizmetleri hiç hoşuma gitmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
Geçmiş olsun.
http://motomarketim.sahibinden.com/
Linkte stop lambasıda granaj da var bizim motorlar için. Ben hiç alışveriş yapmadım burdan. Yapan arkadaşlar varsa fikir verir.
Teşekkürler lacivert. Parçaları orjinalmi acaba bilgisi olan arkadaşlar varmı buradan alışveriş yapan?
İmzamı? Bilmiyorum! Parmak bassam olmazmı? :cat: :P :mrgreen:
ya abi nedir bu benzinden çektiğim yaa:(:( 243 km 40 milyon benzin yaktı yaa? 7-8 binde bir vites atıyorum? nasıl gideyim arkadaşlar anlamadım? nasıl kullanmalıyım bunu rodajda ama
valla rodajda ilk defa bu kadar benzin yakan gördüm :S
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ya peki nbasıl kullanmalıyım bu motoru yani hemen devirini yükseltiyor bu alet ya hemen vites istiyor anlamadım gitti 3 sene today sürdüm şimdi bu bir yardımcı olun? ortalama 80 le gidiorum kaçıncı vites kaçıncı devirde gidiyim bir tane usta bi cıbırcı yokki sitede anasını satimm
samimi söylüyorum yok şu hızda şu devirde şu vitesde gitcen bi yok abi şunu yapmalasın etmelsin diyen yk cbr 125 de şunlara dikkat edilmesi gereknler neelr flan hiç diyen yok.D olmayoe
bu laf yakışmadı ben biyerlermi yırtıyorum katılım olsun paylaşım olsun diye benim paylaşımlarımı umarım görüyorsundur.
o motoru bi göster bakalım aldıgın yere karburatorunde falan bir olay olmasın cok yakması karburatorndekı ayardan kaynaklanır yada hava filtresnden hava filtresi imkansız karburator olablir rodajla ilglide olablir.
motoru boş depo ile fulle bakalm ne kadar gidicek tekrardan eger ilk benzin alışın ise buda farklıdır habern olsun
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
arkadaşım vitesi 4-5bin devirleri arasında değiştir ve o devirleri fazla geçmemeye çalış 13bin devirlibir motorsiklet için idealyakıt tüketimi o devirler arasında olur. düşün mesela bir araba kullanırken vites değişimini 2-3bin devirleri arasında yaparız ve çoğu sürücü de bilir ki bu devirler arası motor çok fazla zorlanmadığı için yakıt tüketimi az olur aynı şekilde motorsiklet için de bu geçerlidir fakat motorsiklette daha fazla devir olduğu için bu aralı 4-5bine çıkar ve şu an rodaj süresinde olduğun için biraz fazla yakması gayet normal çünkü rodaj süresinde sürekli vites değiştirerek kullanıyorsun motorsikleti ve bu da yakıt tüketimini arttırabilir. benim düşüncelerim ve bildiklerim bunlar yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
deniycem bakalımnm valla bugun topu topu 30 km yol yapdım 10 milyonm gitti:(:( benzin göstergesi geldi kırmızının tam ortasına?hadi byur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 AM ----------
o zaman o nasıl olucak blionmu :D ustam 50 de giderken vites olcak 4 de:D:D böyle film yok ya:D
cbr 125le bu kadar debelenen de ilk defa görüyorum arkadaş...pes valla
R1 alsan yandık ki ne yandık
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Devir 7000 i geçince yükselt, 5000 den düşünce düşür vitesi.
valla hayabusa bu kadar yakmaz hepinizden allah razı olsun bakalım hele şu rodaj bi bitsin kendinize ii bakın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)