arkadaşlar 0 repsol model 2010 cbr 125 almış bulunuyorum hepinize teşekkürler şükranlarımı sunarım
arkadaşlar 0 repsol model 2010 cbr 125 almış bulunuyorum hepinize teşekkürler şükranlarımı sunarım
yok beyim yeni kasa değil normal strandar repsol sadece 2010 model ruhsatta
dostum hayırlı olsun öncelikle ama 2010 yeni kasa türkiyede yok bildiğim kadarıyla eski kasa mı kafam allakbullak oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 PM ----------
ha ok anladım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:35 PM ----------
dostum keşke yeni kasayı bekleseydin aralıkta gelir diolar ama içine sindiyse sorun yok !
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
Yeni kasa 2010 larda zaten gelmiş olsa bile repsol seçeneği yok. Hoş zaten gelip gelmeyeceği de yılan hikayesine döndü
Muhtemelen 2007 model repsoldur.Hala 2007 repsoller var cunku bayilerde ama neticede sıfır ve 2010 olarak işleniyor ruhsata.
Ayrıca sakıncası yoksa ne kadara mâl oldu?
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız beleasız kullanman dileğiyle arkdaşım.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
dogru 2007den sorna repsol üretlmemişti
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
repsol mepsol hepsinin ciğeri aynı motorlarınızla gurur duyun arkadaşlar kendine has cok güzel bir orjinalligi var 125cc de bu bir gercek
evet ya mavide deil bildigin mora kacan lacivert eski kasa 600rr lardada var bu olay haha
Arkadaşlar bir sorunla karşı karşıyayım.
Anahtar tutukluk yapıyor.Devamlı kullandığım anahtar ara sıra tutukluk yapıyor.Ne sağ nede sol tarafa dönüyor.Yedek anahtarda ise sorun yok.
Ben sürekli direksiyon kilidine aldığım için mi böyle oldu anlamadım.Bir anahtar 9000 km'de böyle bir sorun çıkartabilir mi?
eger gidon kilidinde direksion tam dönkse sorun normal ancak o banada oluyor bazen
o normal bişey arabadada aynısıdr direksioynla oynarsın öyle açılır
Honda cbr 125r leri hiç sevmiyorum bende vardı bitane kuzen askere gidince bana emanet etti.. rahat deil, hele 2 kişi hiç rahat deil, hemde motosiklet altımda kayboluo. komik görünüosun üstünde, hani sirkte ayılar küçük bisiklete biner millet izler ya aynen öyle hissedio insan.
Şu HONDA 1000 RR FireBlade'in hastasıyım.
aşık oldum galiba
Şu an bu konu içerisinde 87 kullanıcı var. (0 üye ve 87 misafir)