S.a arkadaşlar ben bir motor almak istiyorum bütçemin yettigi motorda honda cbr 125 r bu motoru çok begendim ama hakkında bazı arkadaşlarım iyi konuşmadılar sizden ricam motorla ilgili bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız? Tşkler..
S.a arkadaşlar ben bir motor almak istiyorum bütçemin yettigi motorda honda cbr 125 r bu motoru çok begendim ama hakkında bazı arkadaşlarım iyi konuşmadılar sizden ricam motorla ilgili bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız? Tşkler..
yok motor benım değil istanbulda olması lazım
ya fotograf arşivimde vardı o motor o yuzden yardımcı olması için koydum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:39 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:52 AM ----------
kadze cok aradım bunu bulamadım bugun bi baktım karşımda
al kardeşim istersenadamı ara gorus fikrini al inş yardımcı olur
http://www.sahibinden.com/acil_satil...XQQdisplayitem
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
dostum sana söliim ben bu motoru daha almadım ama araştırmalarıma göre ki burda daha bilgili arklar tabiki vardır, eğer bu motoru sevdiysen gerisi teferruat
motor zaten kanuni yada mondial deil.HONDA kaliteden şaşma derim ben sana kim nederse desin bu tarzda alabileceğin başka bi motor yok derim ben sana.Alırsan memnun kalırsın die düşünüorum dostum.Ne yamaha Ybr nede başka bişi honda nın yerini tutamaz !
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
bir ben gün veremiyorum. alabilmem için daha çooook çalışmam lazım tabi inanıyorum bir gün olucak
arkadaşım burdaki 800 küsür sayfa da hep motorla ilgili bilgiler paylaşılmış zaten bence biraz onları okumaya çalış ama onun dışında soruların olursa onları sor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:46 PM ----------
benim memleketteki cbr da bi sorun var şöyle bi anlatayım; motora yazdan yaza biniyorum normalde de babam arada bi biniyo ama tabiki akü bitiyo. neyse 2 ay önce doldurttum aküyü binmeye başladım akü sorun çıkardı yeni akü aldım yeni aküyle bi hafta kullanamadan yine sorun çıktı akü çatlamış oksitlenmiş fln.. neyse aküyü değiştirdik yeni aküyle bu sefer bi ay rahatça bindim ama dün yine akü bitti neyse iterek çalıştırdık ama şu an sorunun tam olarak ne olduğunu çözemedik akü şarj tutmuyo. şu 1 aydır motora hergün biniyorum akünün bitmesi pek mantıklı değil ama acaba motorla ilgili bi sorun mudur* daha önce böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu? ve izmirdeki cbr ıma da 2 aydır binmiyorum izmire gidince aynı sorun ordaki motorda da olur mu:S ?
s.a arkadaşlar bende cbr 125 r almak istiyorum boyum 1.80 kilo 70 bana nasıl gider bazı arkadaşlarım motor küçük diyo cbr si olan arkadaşlar bişeyler yazarsa sevinirim
çok mu küçük gelir ya
yok arkadaşım 1.80 de bi sorun olmaz evet motor çok yapılı değil ama sana öyle çok küçük fln gelmez.. önce bi dene sonra kendin karar ver..
istanbulda evet ilk gördüğümde bu nasıl bir zevktir dedim renk karmaşasına baksana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:55 PM ----------
senden biraz daha uzun bi arkadaşımız kullanıyo bu motoru ismi lazım degil (jubaa) elektirik diregi gibi duruyo motorun üstünde
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bu motor için ideal ölçüler 75 cm ye 65 kilo... fazlada kurcalamayın...
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
evet pazartesi 2.nci el motor alıcam cbr 125 2008 2009 model olması itibariyle en fazla 4 bin km ye kadar temiz hiç oynanmamış 4 milyara kadar verebilirim??
http://www.sahibinden.com/cooooook_a...XQQdisplayitem
bu mootrun sahibi kim burdan arkadaşmı?
bu ne ya 2 koltuk falan ?
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
birazcık saçma bi sanal modifiye olmamış mı sanki?
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 128 kullanıcı var. (0 üye ve 128 misafir)