siyahlar nasıl cıkıyor ?
yapışkanlı gibi geldiler bana
siyahlar nasıl cıkıyor ?
yapışkanlı gibi geldiler bana
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
ahmet anlat bakalım nasıl cıkıyorlar
onları çıkarmak baya bi uğraştırır gibi o videodaki abim tertemiz kesti yenisi taktı :D
anladım elcikler gelsinde bi deneym bende
e sen sag tarafa taktıgnda teli nasıl otrtuosn ?
haa anladım su an.
resimleri bugun atamıyorum yarın atayım
bu arada bugun ilk defa yagmurda kullanmış oldum 70-80 gittim hep gayette eglenceli oldu lastikleride ekim gibi deiştireceim
repsol montu satan varmı aranızda yada bildiğiniz iyi bir site 100-200 lira arası bişey istiyorm?
al sana repsol ceketi
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/REPSO...ht_3126wt_1202
arkadaşlar motoruma koruma amaçlı rizoma koruma takozu taktırmak istiyorum vb de olabilir böyle birşey mümkün mü deneyen bilen var mı?ben bunu buldum:
http://www.sahibinden.com/rizoma_kor...XQQdisplayitem
bu arada motorun gösterge ışıklarını led beyaz yaptığımı söylemişmidim?çok hoş bir konsol oldu kanaatimce
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
slm ya beyler bende mondial 125zn var motorumu satıp cbr125 almayı düşünüorum fakat bisikletten farksız göründüğü düşüncesi yaygın bu konuda ne diceksiniz.(beni aydınlatırsanız sevinirm).birde max hızı nedir ?
[B][COLOR="DarkRed"]TEK FARKIMIZ TÜRK OLMAMIZ. YA TAM SUSTURURUZ.YADA KAN KUSTURURUZ![/COLOR][/B]
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Grenajlı görüntüsünden dolayı daha kaslı olması bir çok kişinin tercihi tamam ancak abartılacak ya da rahatsızlık vericek kadar da ince değil.
Bir kere de bu motorun frenleri nasıl kuru zemin olsun ıslak zemin olsun frenlemede performansı nedir diyen yok
Daha önce şöyle koruma topuzu kullanan görmüştüm bunun için bildiğim kadarıyla grenajın delinmesi gerekiyor.Beyaz ledlerinde resimlerini görürsek yorum yapabiliriz görmeden bişi diyemiyorum. Sanırım leo vinci sesini de sen paylaşıcaktın dimi onur?
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
bu makineye nasıl bi ses sistemi kuarbilirz bilgniz varmı...
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)