dyner demek içmedende kafayı bulabiliyosun ne mutlu sana...
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
slm (arkadaslar)-(abiler) aranıza yeni katıldım adım ahmet 20 yasındayım... 2009 model 2. el yeni kasa honda cbr 125 r arıyorum yardımcı olabılırmısınız???
yapmayın beyler burda hepimiz dostuz .fikir paylaşıyoruz yardım etmek için burdayız.kımsenın olmadıgını bir düşünün...
çok sağol usta valla o kaza öncesinde ciddi bi kaza geçirmiştim zaten yolun ortasından dönmeye çalışan bi arabaya çarpıyodum motor kızakladı falan orda zor zar kurtardım ama durduk herifle biraz tartıştık falan sürdüm gidiyodum yol biraz dardı o viraja o hızda girmemem gerektiğini tam çam ağacına girmeden anladım asıl olan bu usta tekrar çok sağol
çok doğru dedin halil güzel bi gün geçirdik ama ne yazikki öyle sonlandırmadık çok sağol
çok geçmiş olsun arkadaş senin durumun benıimkinden çok daha can sıkıcı aslında motosikletin resmini falan eklesen arkadaşlarla yardımcı olmaya çalışırız bende en kısa zamanda motorun fotoğraflarını ekliyecem ikimizide çok geçmiş olsun.
Yeni kasa henüz bulamazsın ; 2010 da inşallah
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
camdan baktım da şuan motorumun başında birkaç bayan var ve çocuklarının motor üstünde fotolarını çekiyorlar motorum konu mankeni oldu umarım nazar değirmezler yada düşürmezler
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
beyler sıze bı soru sorucam cbr 125 liği atikleştirebilirmiyiz gazla veya yarı debriyaj ile önünü kaldırmak ıstesem bunu yapabılırmıyız ??
yok birader yapamassın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:18 PM ----------
ama batırıyorsunuz konuyu allahım yarabbim ya nerde eski cbr125ciler
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
bişey sormaya gelmıyorsun birader devir değişiyor eski motorcu eskide kaldı
arkadaşlar bu elcikler bizim cbra uyarmı?deneyen filan var mı?
http://www.sahibinden.com/honda_slik...XQQdisplayitem
beyler istde avrupa yakasında motor kiralıyacamız biyer biliyonuzmu bi yardımcı olunsilentsilentsilentsilent:
bgn sahibinden.com da gezinirken gördüm. sanırım fark kaşı yapmış adam. bence yakışmış benim çok hoşuma gitti. bunlardan aksesuarcılarda satılıyor mu adam kendi özel mi yaptırmış acaba?
beyler su kiralık motor hakında bişey bilen varsa yardımcı olsun istden???
elcikler hakkında kimse yorum yapmamış
dostm buyuk ıhtımalle uyar gıbıme gelıor bu elcıkler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 AM ----------
dostum tanıdık bı reklamcı arkadasın varsa bu fotografı goster yada aynısını tarıf et sana yardımcı olur aynısını yapar veyatta el becerın ıyıse gereklı olan fılm folyo vs malzemeye alıp kendınde yaparsın o kadar zor bısıy deıl ama ıscılıgının ıyı olması lazım guzel gorunmesını ıstıorsan tabi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:18 AM ----------
utku hayırdır aslanım noluo yawww1-2 haftadan berı yogunum hayattan kopmusuz yawww
lastiklere hava basmam lazım ama daha hiç basmadım önce nası basmam gerektiğini daha sonrada ön tekerin kaç arka tekerin kaç olması gerektiğini söyleyebilrmisiniz?
arkadaşım yanaş bi benzinliğe ön tekeri 29 arka tekeri 33 bar basınçlı olacak şekilde hava bas ok...
arkadaşlar arka lastiği bu ebatta yapmak istiyorum bunun ölçüsü 120/70 /17 değil mi?
dostum tam boyutu bellı olmuor ama 110 luk veya 120 lık lastık alıp rahatlıkla takabılırsın benım sahsı dusuncem 130 luk dısında hepsı takılabılır
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)