ya beyler bu 125cc lik dillde 250cc lik olsa sizce daha iyi olmazmiydi 200kmh kadrani var tamam torklu makina ama 250cc lik olmasini tercih ederdim bu arada eksazu bilmemde ön arka lastik degisimi 150 euro haberiniz olsun
ya beyler bu 125cc lik dillde 250cc lik olsa sizce daha iyi olmazmiydi 200kmh kadrani var tamam torklu makina ama 250cc lik olmasini tercih ederdim bu arada eksazu bilmemde ön arka lastik degisimi 150 euro haberiniz olsun
o zaman Hyosung gt250r ye bakhard_torque adlı üyeden alıntı
yani evetaklımda olan cevaptı..bıde tabı ısın maddıyat+tecrube olayı var o kısma hıc gelmek ıstemıorum
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Neden yeterli değil nedenleri sıralarmısın?hard_torque adlı üyeden alıntı
Bana göre nedenler;
1. Eğer 100 kg ve üstü olursam
2. 180 üzeri boya sahip olursam
3. Artçı olarak 90 kg dan fazlasını alcaksam
4. Sürat delisi biriysem
5. Etrafıma hava atmam için
Bence anca bunlar olursa cbr 125 yetersiz kalır.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
1 değilim
2 degilim
3 almam
4 değilim
5 değilim
ozaman sımdılık cbr 125 perfect:D
bu zincir konusunda tecrübemi aktarayım. cbr ın zinciri QRİNG tir ve en önemli özelliği kolay kolay bollaşma yapmamasıdır. daha önce bende ybr vardı 2-3günde bir zincir ayarı yapardım, ama su anda cbrım 2300 km de ama ilk günkü ayarında hiç ellemedim. sese gelince, benim ses şikayetim yok.
CBR 125 grubundan K.Çekmece-Avcılar tarafından olan yok mu yahu.Varsa bir gün buluşalım yalnız bu motorun tadı çıkmıyor
Bir gün mutlaka ...
selamun aleyküm cbr ciler Kolay gelsin
kazasız sürüşler allaha emanet olun
[B] KapTaN 44[/B]
umudum bugun motoru bakıma goturebılmek1100km ye geldı hala 1000 bakımı yapılmadı..ınsallah servıste hemen halledıp cıkabılırım motorla tekrar:?
Aranızda bu motoru istanbulda yaşayıp ehliyetsiz kullanan var mı? Ben pek sabır edemiyorum. Herkes geziyor, ben ağustosun ortasını bekliyorum. Yazın en güzel günlerini kaçırıyorum. Ehliyetsizlik çok büyük sorn olr mu? B ehliyetimi göstersem, musamma ederler mi? Ayrıca polisler çok çevirme yapıyorlar mı?
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
Polisten polise değişiyor ama türkiyenin her tarafında haberleşip motorları ara ara toplamaya başlıyorlar o zaman musama olmuyor...polisle aran iyise hiç ehliyetin olmasın, torpilli oluyosun çünküCarlitoturco adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
dostarım darülaceze ziyaretimiz var katılımlarınızı bekliyoruz
www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
saygılar
MUSTAFA
selam aleykum beyler ben hızlı ve ekonomık bı motor almak istıyorum cbr 125 in hızı ve yakıt tuketımı nasıl maksımum kac km ye ulasıyo bı zahmet cevap yazarmısınız
A.S. bı zahmet topıcte ararsan bu mesaja ıstemedıgını kadar cevap alırsın..
Ben istanbulda yaşayan arkadaşlara sormuştum ama neyse ...SAKAL adlı üyeden alıntı
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
YAKLasık 3 ay ehlıyetsız gezdım aralarda hıc sorun olmadı aama sureklı cevırme oluo yaz geldıgı ıcın..musamaha gostermezler sanmıorum
Dostum benimde ehliyetim yok ,sanırım kışın lacağım,ama ehliyetsiz kullanıyorum pazartesi akşam M.ereğliye gittim ve salı öğlen döndüm ve direkt b.evlere geçtim sonra avcılara grei geldim ve hiçbir çevirme yoktu.Biraz şanslıyım sanırımCarlitoturco adlı üyeden alıntı
Bir gün mutlaka ...
ya ben 14 ekımde gırecem 26 agustos sınavına almıyolar
Yeni yine yeniden
hadi bakalım istanbullu (GELEBİLİRSENİZ BÜTÜN) cbr 125r cılar sizleride bekliyoruz
DARÜLACEZE ZİYARETİMİZE
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
laylay lom biyere kadar millet cbr 125 görsün şöyle 25-30 cbr yanyana güzel durur herhalde hem tanışma fırsatımızda olur böyle sanal sanalda bi yere kadar
saygılar
GÖKSEL
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)