http://www.motosiklet.net/forum/yeni...125-hazir.html
geçen seneki başlık
http://www.motosiklet.net/forum/yeni...125-hazir.html
geçen seneki başlık
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
beyler çin malı hondayı nerden anlarız biyerde bi cbr var 125lik yine ondan supeleniyom acil cevap bekliyom???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 PM ----------
dynner bilader motor toplama gibi nerden anlarız bi motorun çin malı olup olmadığını resminide koyyum bak???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 PM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 PM ----------
bu ön lastik seçmek çok iğrenç. 80 lik ön lastik yok doğru düzgün.
2010 cıbır suzukiden çok çok daha güzel sanmıyorum 2010 cıbır kadar satamaz ayrıca geleceği kesinmi
yok öyle bişey o resim fake.
Bu arada boyadan aldım manetlerle arka ayaklıkları.Komşuya güvenmeyeceksşn bunu anladım koskoca boya fabrikası olan adama boya içn verdim bugun aldım yani komşu diye para almadı bende bişey demedm bu kadar kötü boyanmaz birşey heralde,
küçük cocuk daha iyi boyar düşüncesindeyim boya ustunde palstik gibi kalmış 1 kat kurumadan 2. kat atılmış bi çok yerde siyahlıklar kalmış.
accaip sinirimi bozdular.
Yarın koçtaştan tiner siyah ve metalik kırmızı boya alıyorum kendi işimi kendm görüyorum yarın işlemleri anlatırım
ankara bahçeli taraflarında varmı 125 cıbırcı arkadaşlar...???
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
o bir idol
O resim fake haberiniz olsun
[QUOTE=thecrasher;1762656]hayırlı olsun kaca sattın kardeş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 PM ----------
suzuki sonuçta kardeş ama hondanın da 2009 modelinin de hakkını werelim gzel makyaj yapmışlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 PM ----------
[QUOTE=yokedici_27;1765879]arkadaşlar 2009 model cbr 125 yurt dışına 7,300 TL SAYILIYOMUŞ BİLGİNİZ OLSUN:cat
beyler bendeki olay bomba
dun gece sahibinden e ilan verdım motorun fotolarını yukledım 2350 km de kazasız fakat devrilmeleri mevcut olan motoruma 3000 lira fiyat koydum vurdum kafayı yattım.saban bahceye ındım gittim arkaya motor yerde ve grenajlar kırık dökük,tırnakları kırık,far desen bi biçim.. kırmaya çalışmışlar kıramamışlar camını çizmişler.once yürütmüşler tekerlek izleri var ama bahce cıkısında araba var gidon kitli olduğu için aradan gecirememişler aynı yere geri götürüp kriminal inceleme yapmışlar üstünde trafik sigortamıda yaptırmamıştım yani başıma kaldı motor o bicim.grenajları full boyatıp bi genel bakımdan sonra motoru tekrar satılıga cıkarıcam ama canım fena yandı.sırf boyama işine 300 gider artı kırıkların tamiri + sagı solu derken vaziyet kötü..
red ankaranın neresindesin
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
hangi şerefsizler yapmış bunu ankarada ilk defa böle bir olay duyuyorum kesin çelik çocuk işi bu hangi semtte oturuyosun yoksa profesyonel olan kırıp dokmez şerefsiz olu şerefsizler ...motorun kac model km si gercekten 2350 km mi uygun bir fıyata satısa koymussun gercekten sasırdım...ayrıca hondaya sorsana orıjınal yaptırsan sana kaça patlıyor far kırılmıssa oda cok para
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
konuşsana redddd
geçmiş olsun dostum üzücü bir tabloinsan motoru çizilse canı yanıyor böyle parçalamaları sinir katsayısını tavan yapıyormotorunu veya seni kıskanan birisinin işidir bu hele ki satılığa çıkartmış iken kötü olmuş...ayrıca arkadaşlar bu grenajların fiyatı nedir bilen vardır elbet
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)