Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Ağustos 2009, 10:16
sağolun
honda efeye satan adamın bir doktor olduğunu söylediler sanırım az gelmiş 600cc bir motor ile takas yapmış honda efeye kazası olmadığını söylüyorlar. hatta satan kadın garantisinin devam ettiğinide söyledi. bişey olursa getir hemen garantisi var dedi.
Reklamlar
-
28 Ağustos 2009, 12:10
DOOM46 adlı üyeden alıntı
neden öle dedin anlamadım ben de almayı istiyorum bi cbr 125 o kadar kötü mü bana güzel geldi kullandım baya bi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------
bana da öle geldi. zaten satan adam motorcu sanırsam altta efe motor yazıyor
Okuduklarınızdan nasıl "kötü" yargısını çıkardınız anlayamadım. Şöyle özetleyeyim: CBR 125 en iyi başlangıç ve heves motorudur. Güzeldir, hevesinizi alırsınız, bir süre sonra sevgiliniz gibi olmaya başlar; yanınızdan ayırmaz ve esas sevgilinizi görmezden gelip, CBR ile takılmaya başlarsınız. Sevgiliniz sizi kıskanır....
Ta ki, doyumunuza ulaşana kadar. Artık içinizdeki motorcu açığa çıkmış ve daha fazla performans/attraksiyon ve heyecan istersiniz. Takıldığınız mekanlardayken geçen her motor için kafanızı çevirirsiniz; "birgün benimde olacak" dersiniz.
Umarım anlatabilmişimdir
Ben şimdi temiz bir GSXR600 arayışındayım. CBR miladını doldurdu benim için, artık yeni sahibini (http://www.sahibinden.com/bakimlari_...XQQdisplayitem) bekliyor.
Bir arkadaşım 3000'e aldı, hor kullandı bakımlarını yaptırmadı 2600'e sattı. Ben motoruma çok temiz baktım. Aramızda 2 sene model farkı vardı, onunki 2005 model idi. Ciğeri temiz olduğundan benimki belki daha iyi gidiyordu, güneşte daha iyi parlıyordu ama sonuçta bu bir CBR. Fazlasını beklemeyin ve bu motora servet ödemeyin.
Max 3500 verin, ileride temiz kullanır ve kaza/bela yaşamazsanız 3000'e rahat satarsınız.
-
28 Ağustos 2009, 15:11
bu mesajımı görmediniz galiba anlamıştım ne kastettiğinizi sonrada düzelttiim
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
-
28 Ağustos 2009, 15:56
bu mesajımı görmediniz galiba anlamıştım ne kastettiğinizi sonrada düzelttiim
140-150 pat diye yapılcak hızlar deil bu motorda.Anlık görürsün motora tamamen kapılıp
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 PM ----------
mertka adlı üyeden alıntı
aman dikkat geçmiş olsun arkadaşım
arkadaşlar uzun zamandan sonra cıbır kullanıcısı olarak yine kalıcı olarak aranızdayım
Vay dostum nerelerdesin ya
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
28 Ağustos 2009, 18:15
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
28 Ağustos 2009, 18:17
dynner adlı üyeden alıntı
140-150 pat diye yapılcak hızlar deil bu motorda.Anlık görürsün motora tamamen kapılıp
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 PM ----------
Vay dostum nerelerdesin ya
uzun bi aradan sonra tekrar aranızda :d
bu hız konusundada ben tam olarak 140 gördüm ama kesiciye girmiş gibi hiç bir km bile yükselmedi hız devirde 10000 devirden biraz yukardaydı aslında
-
28 Ağustos 2009, 20:07
keşke cıbır125 böyle olsa...
-
28 Ağustos 2009, 21:08
dynner adlı üyeden alıntı
naptın knk .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:05 PM ----------
zuxxy adlı üyeden alıntı
aynısından bendede var benimkinin sıfırdan farkı 90 km si
ben de nakıt 4.850 e verebilirim istesen
-
28 Ağustos 2009, 22:21
-
29 Ağustos 2009, 01:26
yokuş aşagı yol arayıp dururduk
-
29 Ağustos 2009, 01:33
-
29 Ağustos 2009, 02:20
evet görünüş olarak gerektiğinden fazla tatmin edici. :D
-
29 Ağustos 2009, 02:40
hız olaral yetiyor halen.çunku hiç bir yere 150 den hızlı gitmiyorum gitmem.120 yi geçmedim cunku nedense gerek duymadım.ama uzun zamamn kullanımdan sonra sunu anladım,motor oturuş şekli olarak rahat ama selesi olsun gövdesi olsun yoruyor belli bi süreden sonra.rahat bi motor değil kesinlikle bunu soyleyebilirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 AM ----------
sele kıçının arasında taş gibi oluyor ve belli bir süreden sonra tamda yatılmadığı için bileklerim ağrıyor.performans iyi fakat kullanım rahatsız bana göre.denildiği gibi bir heves ve başlangıç motoru.kaliteli,sağlam,hızlı vs. ama yorucu.300 km den uzun yola bu motorla çıkmak demek elini belini oranı buranı ağrıtmak demek
-
29 Ağustos 2009, 22:56
RedCarpet adlı üyeden alıntı
hız olaral yetiyor halen.çunku hiç bir yere 150 den hızlı gitmiyorum gitmem.120 yi geçmedim cunku nedense gerek duymadım.ama uzun zamamn kullanımdan sonra sunu anladım,motor oturuş şekli olarak rahat ama selesi olsun gövdesi olsun yoruyor belli bi süreden sonra.rahat bi motor değil kesinlikle bunu soyleyebilirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 AM ----------
sele kıçının arasında taş gibi oluyor ve belli bir süreden sonra tamda yatılmadığı için bileklerim ağrıyor.performans iyi fakat kullanım rahatsız bana göre.denildiği gibi bir heves ve başlangıç motoru.kaliteli,sağlam,hızlı vs. ama yorucu.300 km den uzun yola bu motorla çıkmak demek elini belini oranı buranı ağrıtmak demek
usta ben yorumunu okurken yoruldum farklı bir anlatım tarzın var
bu arada bi çıkmaya 350 km yaptım öyle ciddi bi ağrı olmadı bir kaç dk dinlendim ve geçti.
-
30 Ağustos 2009, 01:37
geçer kardeşim haklısın geçmez demiyorum.bende kullanıyorum bu motoru seviyorum ama dediğim noksanları yok değil.bi kere uzun yol motoru değil burda anlaşalım.ha supersport ların hangisi uzun yol motoruki dersen ordada haklısın fakat oturuş pozisyonu yarım racing yarım turing olunca iş biraz değişiyor.geçen hafta bi arkımın vtr 250 si ile boluya gittim inan bana rahatlık ilk planda farkediliyor.
-
30 Ağustos 2009, 01:52
dediklerine tamamen katılıyorum aslında uzun yolda yapılır ama sürücüyü birazcık yorar hepsi o naked motorlarda bile rahatlık sslere göre çok çok fazla dün yaklaşık 500 km yaptım bugünde 200 civarı belimde belli belirsiz bi ağrı var :d
-
30 Ağustos 2009, 01:55
Evet rahatlık konusunda uzun yolda diğer motosiklet tarzları kadar rahat olmayabilir ama bu bir eksiklik değil sınıfının getirdiği bir karakterdir.(yzf 125 e göre daha rahatsız gibi aynı tarzda bir kıyaslama elbette yapılabilir) Zaten sende belirtmişsin supersportların hangisi rahat diye yani haklısın supersport motorlar da rahat değil diye onlar kötü motor diyemiyoruz çünkü kimse onları rahatlık için almıyor.Hem fikiriz.
Merak ettiğim vtr 250 kullanmış biri olarak fikirlerin Yani vtr 250 başlığında çok muhabeti olmuştu kimse almaz, alsa alsa bir kaç kişiyi geçmez diye. Arkadaşının da olsa hazır kullanan birini bulmuşken vtr 250 hakkında tecrübelerini şahsen merak ediyorum.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
-
30 Ağustos 2009, 02:21
abi her kafadan bi ses cıktığı zaman insanın kafası karışıyo motorun üzerine binmeden kımın ne dediğiyle fazla ilgilenmeyeceksın.hyosung içinde cok eleştiri olmuştu ama bindim bi gun baktım alakası yok gat,yet güzel.vtr 250 nin ilk hissettirdiği rahatlık,yolu cok az hissettim,titreşim yok denecek kadar az.süspansyon sistemi cok güzel olmuş,cok hafif hissediyosun kendini.kendi motorumda uzun yola pek heveslenmemişimdir şimdiye kadar ama bunda gerçekten canım kendimi yollara vurmak istedi motora güvenmek bu olsa gerek benım cok hoşuma gitti.soyledim kendisine forumu artık haberdar ama netle arası pek yok yinede bakacagını soyledi.kendi daha ayrıntılı anlatır belki ama dediğim gibi motor oyle bir kendine guven veriyorki yolda yatıp kalkası geliyor ınsanın
-
30 Ağustos 2009, 02:34
Arkadaşlar benim debriyaj balatası ile dişlilerin zamanı gelmiş cepten 300e yakın para cıkıcak
-
30 Ağustos 2009, 02:56
RedCarpet adlı üyeden alıntı
her kelimesine katılıyorum. gün boyu tepesinden inmeyip eve gelince de naptım ki ben bugün bu kadar yoruldum diyorsunuz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler