Arkadaşlar bugun Ben,Burak(Bur-K@), Murat ve Berkay arkadaşımızla toplam 2 cbr 1 cbf çiçekliye mangal yakmaya gittik. Burdaki yangınlardan sorna cogu yeri kapatmışlar bizde buldugumuz yere çömdük
pek foto çekemedik ama bunlarla idare ediverin niyetli arkadaşlar varsa bakmamalarını saglıkları açısından iyi olur
Mangal dumanı Buraka iyi gelmedi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 PM ----------
Grili sağ kolunda kaza izleri olan ben oluyorum
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Bu saatte aklıma bugün kafama takılan bir soru geldi.
Cıbırın sürücü koltuğunu çıkardığımızda yer olarak akünün üstünde duran(sürücü koltuğunun vida yerinin altında) ama hiç bir şeye bağlı olmayan yeşil ve kırmızı o iki şey nedir, ne işe yarar bileniniz var mı?
Bu gün zinciri temizleyip yağladım, arka diskten ses geliyodu onu temizleyici sprey ile temizledim birazda sağını solunu kurcaladım sonra ordaki yeşil şeyi çıkarmaya çalışırken birden fırladı nereye gitti bulamadım.Onu kaybettikten sonra hiç çalıştırmadım eskisi gibi duruyo motor eğer önemli bir şeyse bulmaya çalışırım.
ben aranıza yeni katıldım cbr125r hastasıyım bi türlü vazgeçemiyorum motordan henüz ehliyetim yok motoru çok eğeniorum bütün yorumlarınızı okudum ehliyrti olmayan arkadaşlar ailenizi nası ikna ettiniz bu durumda cıldırıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 PM ----------
ayrıca h@s@n abi ve ahmedim abi nie hiç yorum yapmamış
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 PM ----------
özür dilerim rahatsız ettiğim için ama bi soru daha soracam bu televizyonlarda başnakan tayyip erdoğan 125 cc nin altındaki motorlar ehliyetsizdir demiş dorumu acaba polis durdursa mesela bu açıklamayı yapsak nası bi tepki werir polis
Arkadaşlar kışa yaklaşırken şimdiden size lastik tavsiyesi olarak.
Pirelli MT75 ön 90/80 arka 110/80 öneriyorum. ikisinin toplam fiyatı 200-250lira civarı yanlız P,S,C olarak ayrılıyor P modelini alın ki kazın yemeyin bizim motorlara uygun olan hamuru p olan.
Benim arka lastik ne akdar 450 Liralık pist lastigiolsada Yagmurlu günler yaklaşıyor tavsiyem şmdiden ;)
aynı lastigi kullandıgımızdan emnmisin
Diablo SuperCorsa. ancak benim öne lastikte miladını doldurmaya başladı ondan dolayı yazdım
nick değişik olmuş . gelecek sene cbr ı alırsan nickin ne olacak. cbrı satıyom diye değiştiremezsin de modlar izin vermiyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 PM ----------
eminim ben sana foto atayım bak . corsanın 2 modeli var biri geçensene ki desen ama hamur aynı. hamuru çok yumuşak olduğundan suda da çok iyi
bndeki s2 olan suda daha denemedm ama ön lastige guvenemıoyurm pek
ya kuru zeminde problem yok zaten cok iyide işte bazen ıslak zemnlere grnce tırsmıyor deilim
arkadaslar hepnıze tesekkur edıorum ellerınıze saglık guzel bı pazar gunu gecırdık hepınızle tanısma fırsatım oldu gelemeyenler harıc tabı benı ta oralarda agırlamanız ıcın tekrardan tesekkurler umut abicim bu arada sıgorta ıcınde sana 1 tane borcum var
yha arkadaşlar acil cewap lasım artık cbr çıkıo mu yhani 2009 model felann
evet çıkıcak ancak eski kasa deil yeni kasası, 7-8 milyar altında olmayacak deniyor
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)