Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Ağustos 2009, 15:40
RedCarpet adlı üyeden alıntı
ah bu debriaj yokmu debriaj
büyütme gözünde debriajı okadar.
beyler bu arada
1. grenajın üzerindeki honda kanadını nereden bulabilirim
2. plakalık küçültme işini yaptınızmı siz
Plakalık küçültmeyi bende düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.Ama tamamen plakalığı kesmiycem, palaka stop lambasının tam altında olucak.(cakalaz'ınki gibi)
Reklamlar
-
17 Ağustos 2009, 15:50
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Plakalık küçültmeyi bende düşünüyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.Ama tamamen plakalığı kesmiycem, palaka stop lambasının tam altında olucak.(cakalaz'ınki gibi)
plakayı çok küçültüyorlar. keşke zamanında ben de polise biraz söyleseydim damgayı ve rakamları sola presleseydi.
polis rakamları preslerken küçük presletmek gerekiyormuş sonradan çok küçültemeyiz zannedersem.
-
17 Ağustos 2009, 19:44
esp adlı üyeden alıntı
Bu gün son mesajımı yazdıktan sonra evden kalkıp önce 4.Levent eski otosanayi sitesine, ardından Kağıthane'deki bir sürü motorcuya oradan da son çare olarak Sirkeci'ye gitmiş olmama rağmen hiçbi yerde H2 beyaz ampul bulamadım uyuz oldum kıl kaptım
Birisi bana net adres verebilir mi acaba veya en kötü ihtimalle dynner dostum bana İzmir'den kargoyla alıcı ödemeli olarak gönderebilir misin kafaya taktım bu işi halletmem lazım bi iki güne yahu
Sarıyerde polis karakolunun sokağındaki aksesuarcıda var. Type R marka tanesi 10 lira.
-
17 Ağustos 2009, 19:50
Laci nerelerdesn ya gözkmuosn :D
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
17 Ağustos 2009, 19:54
dynner adlı üyeden alıntı
Laci nerelerdesn ya gözkmuosn :D
tatildeydim dün geldim
-
17 Ağustos 2009, 21:53
-
18 Ağustos 2009, 00:30
Aynalar için böyle bir girişimde bulunan arkadaşlar var mı? Ya da konu hakkında fikri olan.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
-
18 Ağustos 2009, 00:33
bu cok aklıma geldi cunku montu giyince aynalarımın görüş alanı kapanıyor. merak ettim bak bende
-
18 Ağustos 2009, 00:33
Sitede yok galiba daha öncede konuşulmuştu.
-
18 Ağustos 2009, 00:38
ahmet93 adlı üyeden alıntı
Sitede yok galiba daha öncede konuşulmuştu.
benim aynalarım orada
aynaları oraya koymak için aynaların geçtiği yuvaların metal olması lazım. direk plastiğe koyarsanız aynaları 2 gün sonra yeni grenaj almanız gerekir. ama ben tavsiye etmiyorum öndeki aynaları. sadece bakarken rahat oluyor . doğrulmadan yatık şekildeyken dahi görmenize yarıyor.ben sizinki gibi gidona aldım geri
ön amortisöre giden bir t boru var aynalar o boruya monte ediliyor.hemde gösterge ve ön kafayı tutuyor
bu haftada motorumu 160 cc yaptırdım düz yolda 150 yapıyor. 2 kişi de 125 le sabit gidiyor ne kadar mutlu oldum bir bilseniz
-
18 Ağustos 2009, 01:59
plak olayın baya değiştiriyor görünüşü ufak bi detay ama göz için hoş.cıbırın gidon üstü aynaları sıkıntı.ben aynasız kullandım ama sağlıklı olmuyor.ya kafaya aldırmak lazım aynaları yada gidon üstü ama daha farklı bi ayna kullanmalı.bu arada honda kanadını aksesuarcılarda buşlabilirmiyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 AM ----------
plak olayın baya değiştiriyor görünüşü ufak bi detay ama göz için hoş.cıbırın gidon üstü aynaları sıkıntı.ben aynasız kullandım ama sağlıklı olmuyor.ya kafaya aldırmak lazım aynaları yada gidon üstü ama daha farklı bi ayna kullanmalı.bu arada honda kanadını aksesuarcılarda buşlabilirmiyim
-
18 Ağustos 2009, 18:08
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 AM ----------
internetten de bulabilirsin mesela ebay
-
18 Ağustos 2009, 20:32
utku getirtir sen istersen
-
18 Ağustos 2009, 21:23
Çok hoşuma giden bir mont var resmini ekliyorum ebayde 70-80 dolar arsı bir fiyat ve kargosu dahil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 PM ----------
-
18 Ağustos 2009, 23:16
Çok hoşuma giden bir mont var resmini ekliyorum ebayde 70-80 dolar arsı bir fiyat ve kargosu dahil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 PM ----------
Utku kim tutar seni.Mont gerçekten güzelmiş.
Bu arda bugün mesaj geldi paketiniz kargoya verilmiştir diye.Sen amoullerimi yolladın yoksa ebaydan mı?
-
18 Ağustos 2009, 23:29
yok montu almayacagım daha
Ampülleri yolladım, diğerleri amerikadan ve hongkongtan gelcegnden 1-2 haftayı alır ;)
ampullerin cam yerni elleme beyaz cşiva oldgndna özellgni kaybedıor takarken zaten sungerlerı var oraları tutup tkarsın
-
18 Ağustos 2009, 23:34
yok montu almayacagım daha
Ampülleri yolladım, diğerleri amerikadan ve hongkongtan gelcegnden 1-2 haftayı alır ;)
ampullerin cam yerni elleme beyaz cşiva oldgndna özellgni kaybedıor takarken zaten sungerlerı var oraları tutup tkarsın
Yeniden teşekkür ederim.Şu anda tek korktuğum şey onu yerine takmak.Bir kere sağ ampül patlamıştı cıbırın 6 kişi, 1 saatte zor takmıştık.Ben çorlu'daki bayiden tek bir ampülü 13 liraya almıştım.
-
18 Ağustos 2009, 23:37
drift bilmem ne :P :queen::queen:
-
19 Ağustos 2009, 00:05
kolay kolay
biras rahat olup sabrlı ol korkcak bişey yok
-
19 Ağustos 2009, 00:33
arkadaşlar bnm tek sinyal yok ve 150 lira istiyolar bu sinyal için bi tane çıkma vardı ona da 75 lira istedi. bunun daha ucuz bi yolu yok mudur: (
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 252 kullanıcı var. (0 üye ve 252 misafir)
Bu Konudaki Etiketler