ilerde yolda kalınca da mı baban bakıcak ? her geziye çıkmadan önce babana söyle bence hoş ehliyetin varmı o nu da bilmiyom ya geziye çıkman için...
eliniz anahtar tuttsun biraz bir keresinde yolda burgman kalmıştı. yardım etmek için durdum motor çalışmıyo elektrik gitmiyo hiç bi yere... sigortasına baktım yanmış ... scooter ımdan bir tane yedek çıkarıp taktım ve çalıştı adam o kadar sevinmişti ki
spreye gelince würth ün balata spreyi var piyasada 20 ytl den fazla olacağnı tahmin etmiyom mutlaka alın sizi 1 sene idare edecektir ;)
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Günaydın cıbırcılar,Burak bugun gidiyormuyuz
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
bur k@ işte bende o spreyden bahsediyordum sanayide 5 tl würth marka fazla vermeyin servislerden alıp
würth nerde 5 lira merak ettim
burda 15 lira ya :(
ArkadaşLar seLam.. Ben de CBR almak istiyorum.. antaLyadan araştırıyorum.. ama pek yok gibi.. olanlar da ya pahalı.. ya da km ucuz.. piyasasını öğrenmek açısından sizlere danışmak istedim. ben en aşağı 2006 düşünüyorum ? siz ne dersiniz ? fiyatlar ne civarlarda alsam uygun oLur ? şimdiden teşekkürler..
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
Max 3250 TL ye ; 10ooo km asmamıs temiz bir motor alınabilir !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Yoo ; Ona bakarsan 10ooo km yapmamıs motorlara 2750 felan isteyenler de var...
4OOO TL lik bir ilanı 3200 Lere kadar düşürebilirsin! Ben 7ooo TL lik ilandaki motoru 55oo ae aldm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayır sahibinden aldım... 7ooo TL idi ilanda. Yani demek istediğim ilanlara aldanma ; ara konus bak nasıl oynuyor fiyatlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Oynanmamış ; Orj km si 10ooo km altında olsun , 10ooo de sen yapar satarsın işte
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar yeni cbr alacaklara söyluoyrum. alacagınız motorda servis kitabının olmasına dikkat edin ki ne zaman hangı sıklıkla servise girmiş ögrenin.
ben motorumu 16binde 3.500den 3000e indirerek aldım ve gayet memnunum sadece hava filtresi deişti.
Bugunde Diablo SuperCorsa 120/70 lastik taktırdım arkaya malum düşmemden sonra.
çıkma cok temiz bir lastik tanıdık vasıtısaı ile 40 liraya taktırdım.Sıfırı 400 lira
kışa kadar idare edip kışa dogru ikisini birden deiştirecegim.
Lastigi test ettik trafige kapalı alanda cidden iyi bir lastik zaten pek kullanılmamış oldugundan ısındıktan sobra iyi bir yoltutuşu var.
eski lastiklerimden daha iyi eskileri bridgestoen du.Pirelli tavsiye edecegim tek lastik arkadaşlar ancak benım buldugum gıbı bulrusanız alın yoksa fiyat bayagı tuzlu olabiliyor sıfırında
Şu an bu konu içerisinde 64 kullanıcı var. (0 üye ve 64 misafir)