h.b saol. fotoda öyle gözüküyor olabilir ahmet93 motorun hafıf bı kazası oldu sinyaller duruyo o yüzden taktırmadım en kısa zamanda taktırıcam bu arada eksoz aldığımda üstündeydi aldığım arkadaş hondada 710ytl ye taktırmıştı ( bu arada arkdşlar elimde cbr 125 gösterge paneli mevcut bir tırnağı kırık ihtiyacı olan bi arkadaşımızın işini görebilir )
anca nasıp oldu abı memlekete geldık ıs guc abı sagolasın senden nbr arka lastıgı degıstırdım cok ıyı oldu valla abı gayyet memnunum valla durodan uzak durmak lazım valla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:09 AM ----------
[QUOTE=KadZe;1715474]Selam muratgün hoşgeldin sonunda bir Manisa lı =). Motorun resimlerini gördüm yanlış hatırlamıyorsam internette motorun satılık ilanı var.
eyvallah dostum bende memnun oldum hos bulduk evet motorum su anda satılık
dynner sanada gecmıs olsun uzucu bısıy olmaması sevındırıcı bıraz daha dıkkatlı olalım ozellıklede lastıklerın kotuse (durosa)
Geçmiş olsun dynner dostum benim de en çok korktuğum şey kız arkadaşım arkamdayken düşmek hadi biz herşeyi göze almışız ama ne bileyim onlar biraz daha değerli oluyo sanki böyle durumlarda Allah hepimizi kazalardan korusun Bu arada o sorduğum lastik tekti demek ki alsaymışım fena kazık yicekmişim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:19 AM ----------
Arkadaşlar uyumadım, düşündüm yağımı kendim değiştirmeye karar verdim Çok zor bi işlem olmadığını biliyorum forumda biraz araştırdım da ama iş cbr olunca en çok cbrcının olduğu yerden başka bi yere bakmak doğru olmaz sanırım Biriniz bana yağ değişimi için yapmam gerekenleri, iyi performansı hangi yağdan alabileceğimi ve dikkat etmem gereken hususları anlatırsa çok sevinirim yarın halletmek istiyorum bu işi
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
geçmiş olsun dynner ucuz atlatmışsın sağlık olsun
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cidden ucuz atlatılmış bir kaza motorumu seviyorum ancak lastik konusu sanırım o kadar da sevlcek birşey deil lastiklerim duro deil. . KadZe ye
Ön lastik orjinal arka lastikte bridgestone 120lik ancak genede kaydı verilmiş sadakamız varmış oldu en kötü kazam böyle olsun daha doorusu düşmem . sonuçta kız arkadaşımızın hayatı bize baglı motoru kullanan biz oldugumuzdan ben düşer düşmez ilk ona baktım baktm benm ustuem düşmüş sorun yok bnde düşünce kafayı vurdum arkadaşlar kaskınızı ihmal etmeyin aksk olmasaydı smdi belkide bunları yazıyor olmazdım ufak bir hzıda bile kafayı yere vurmak kötü bir olay.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------
Dostum bak şimdi ilk önce alt sakal grenajını söküyorsun, bu cok kolay 2 taraftan 6 vida var bunları söktügünde sakal grenajı cıkıyor ve karşımıza bizim minik motorumuz cıkıyor
ardından motorun altına baktıgında bir vida görüceksin geniş bir vida oldugundan motorun yagı burda boşalacak.Eger motor daha çalışmamısa bi 2-3 dakka çalışki yag daılsın öyle aksın. altına bir legen koy ve motor dik konumda olsun onda sana 1 kişinin daha yaak işlerne yardım etmesi lazım
vidayı gevsettgn an yag akmaya baslıayacak ve yagın ne kadar kirlendngni göreceksin
bizim mtoorlar 1 litre yag alıyor ondan dolayı sonuna kadar akmasnı bekle saga sola salla hepsi aksın yagın ardından legenin içnden vidayı cıkar ancak dikkat et yag sıcak olacaktır ondan dolayı boş bir topraga falan boşaltki vida kaybolmasın
benim kullandııgm yag Shell Advance 15-50 mineral motosikelt yagı ancak benim kullandıgımın yeni teknolojileri cıktı sen bulamassan castrola ait olan dan da alabilirisn herkes castrolü önerdi aldıktan sonra
aşagıyada resimleri ekliyorum umarım yardımcı olur
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Ben daha rahat değiştirir diye söyledim
benim parçalar gelsin bi boyayım öyle ekliicem extradan kazada yaptık malum büyük bir nazar boncugu şart oldu
hohoo cıbırcılar nerelrdesniz
arkadaşlar 0 ile 10 bin km arası yapmış arakdaşlar kaç para bakım parası veriyorlar verdiler genel oalrak değişen parçalar nelerdir yazabilirmisiniz teşekkür ederim şimdiden 1000 4000 8 00012000 km aralığı;););
ben 20bindeym yazmak ayıb olur
her bakımda servise gidenlerin vay haline
hımm iyimiş yaa o zaman pek bişi değill;);) saol kardeş allah senden razı olsun alacağım bu motoru 1 2 haftaya kadar
Şu an bu konu içerisinde 75 kullanıcı var. (0 üye ve 75 misafir)