güzelmiş bende böyle sade birşey istiyorum benimkinde hareket ceken bir tip var pek tarzım değil:D:D:D
güzelmiş bende böyle sade birşey istiyorum benimkinde hareket ceken bir tip var pek tarzım değil:D:D:D
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
3 Dolara nerden aldın bunu sekerim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben de bunu beğendim 4 dolarmış
öyle bir film yok
sana katılıyorum dostum yanlış kıyaslama yapıldığını vurgulamak istemiştim zaten bendehonda imzası olan motoru ancak diğer kaliteli kardeşleri ile kıyaslayınız...yalan yok bende de çinli var ucuza aldım ama iki motor parasına denk geldi ilerleyen zamanlarda az cekmedim yollarda!!!bisiklet diyenler bi gelsinler izmir-çeşme otobanına bisiklet kaç yapıyor izleteyim onlara
www.ebay.com şekerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 PM ----------
birde ayaklık pegi aldım metalik lacivert oda 6 dolar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
bir göz atalım bakalım ne var ne yok ;)
ebayden alışveriş yapmamış arkadaşlar için yardım ederim.
ürünlerin cogu uzakdogudan ve amerkadan geliyor bu site amerika ebay i için urunlerı alırken 100 doları ve ebatı buyuk şeyleri geçmemnzi öneririm ayriyetten yollanacak urunlerı her zaman korumalı zarflar ile veustunde hediye işaretlenmiş olarak şirket adına deil de isim adına yollatın.
diger sorunlarda yardımcı olacagım
ben kırmızı ayaklıkları aldım arkadaşlar, toplam 7 dolara mal oldu kargosuyla birlikte jant şeritleriylede uyumlu olmuş oldu
Resimide burda
Güzel görünüyor, birde taktıktan sonraki resmini ekler misin?
geldigi zaman ekleyecegim
kırmızı lacivert gümüş altın sarısı birde metalik renkleri var
Ya arkadaslar ebay den nasıl alısveriş yapıyosunuz? Taa oralardan türkiye ye mi geliyor? Bi de kaç günde geliyor? Ben de girdim siteye ama bişi bulamıyorum ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dynner arkadaşımızdan yardım alabilirsiniz
cako hem sana hemde diğer arkadşalar bilgilendis diye yazıyorum.
öncelike paypal denen guvenlı e-ticaret için para aktarma şirketi var paypal e uye oluyorsunuz hatta türkçe dil secenegide var. uye olurken butun bılgıelerı eksiksiz ve unutmyacak şeklde doldurun,en sonunda size adres telefon vs. istyiicek bunları eksiksiz girdikten sorna internet ortamında kullandıgınız kredi akrtınızın numarasını falan filan istiicek sizde olanları girin girerken de şifrematikleri kullanın ki şifrenizi kimse alamasın.
kartınız onaylandktan snra email hesabnza mail gelcek ve sizden kartı onaylamak için kartınızdan 2-3 dolarlık bi para ceklcek sizde akrtınızın extresnden o cekilen tutarda bi numar ayazıyor o numaryaı siteye girdiiniz zaman akrtınız onaymalnmış ve alışverişe hazır olmuş olacak ve o kartınızdan ceklen 2-3 doalrlık parada hesabınıza geri aktarılcak.
paypal kısmını hallettkten snra ebay e de uye oluyoruz ebay dunyada en az 10-11 ulkede var turkıyede gittigidiyor.com a ortak oldular ondan turkıyede acılmadı malesef :(
ebaye kayıt olduktan sonra diyelim bir urune hemen al yada teklf verdnz ve siz kazandınız bu arada urunlerı alırken ve teklıf verrken shipping yani kargolamaya bakın ve türkiyeyi seçin yoksa satıcılar gonerım yapmıyorlar yada ucuk bir kargo parası cıkarıorlar ve sizde parayı gerı alcam diye paypalden biras ugrasrsınız.
alım işlemi hallolduktan sonrada siz ödemeyi yaprken ebay sizi paypale yönlendrıor burda para işlemni tamamen paypalden yapırosunuz paypal sizden kesnlkle extra bir ucret almıyor.
alım olduktan sonrada satıcı ile iletişime girerek ürünle ilgli akrgo detaylarnı vs. ögrenebilrsniz.
turkıyede gümrük işleri de biras sorunlu oldugundan urunlerı her zaman yollatrken MARK AS GİFT yani ürünü hediye olarak işaretlettirin ve PLEASE SEND WITH PROTECTIVE SMALL ENVELOPE yani urunlerı kucuk korumalı zarflarla yollayın deyin bu arada 100 doları gecmemeyi çalşın turkıyede şarlatda 100 doları gecnce urunelr %80 gumruge takılıor ve ekxtradan urune vergi ödüyorsunuz.
bunları okuyun sonra baska sorun olursa tekrardan yazacagım
Ben yine bişi anlamadım valla Bana göre değil bu iş demekki hem kart da kullanmıyorum ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar bi bilgiye ihtiyacım var burası yeri değil ama üzgünm hiç bi alanda bu kadar aktif üye yok...
zxr 250 için yoshimura nın egsozu var bunun türkiye fiyatı nedir?? yardımcı olursanız sevinirim..
Onur.. Huzur.. Gurur..
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)