Selam Selcan. . .
Selam Selcan. . .
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Selcan SLm.
Zaten çoğu şeyi yaptım..
Zinciri temizledim ve yağladım..Gerginliğini ayarladım...
Balata ve diskleri sprey ile temizledim.
Yani ufak tefek şeyleri yaptım..Serviste ise sağdece yağı değişti..
İşçilik 25 tl
20W 40 yağ 13 tl
+Kdv=46,50 tl tuttu.
Arkadaşlar aşşağıdaki baf ve tank pedlerden birisini almak istiyorum..Baf tamam, ama tank pede karar veremedim sizce hangisi..
BAF
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45779
Tank Pad
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45148 Eğer buysa hangi renk..
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45211
dostum yag deişimide aynı şey be zaten alt sakalı söküyosun yagı boastlıosn snra 1 litre yag koyuyosun zaten 25 lirada cebine kalır
şu silikon elcikler hakkında birşey sormuştum kimse bilmiyor mu nasıl takıldığını??
A p s u v A
Aranızda en uzun boylu cbr125 kullanıcısı kim acabaa??
ben bişi öğrenmek istiyorumda sizin cbr 125 ler 3. vitesde de en son kaç km hızı görüyor??
cbr 125 RR :bounce:
Aslında onuda yapıcaktım ama o zaman servisede gitmeye gerek kalmıycak..Ayrıca yağ değişimini sakalı sökmeden de yapabiliyosun..Yalnız 12000 kmde çok feci fatura gelicek gibime geliyo..Çünkü ustasından tut herkes 12000 hakkında mutlaka gel sibop ayarı yapılıcak, hava filtresine bakılıcak, buji değişicek diyodu..20 dk lık iş için 25 tl işiçilik alıyosa 12000'de ayvayı yedik..
4000 bakımı için gıttıgımde 1 bucuk saat işçilik geçirdiler...
buji yağ değişti 78 tl
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
bende bugün motorumun 4000km bakımını yaptırdım gerçi 4bini geçeli 150kusur km oldu ama ancak zaman bulabildim yağ değişti bujisi iridyum takıldı hava filtresi temizlendi ve zincir ayarı çekildi toplam 100tl masraf aldılar işçilikle beraber...bundan sonraki bakımlarını kendim yapmayı planlıyorum zincir temizleyici sprey ile zincir yağı spreyimi şimdiden aldım ikisi 35tl tuttu yağıda alıcam kenarda dursun zamanı gelince herşey hazır olsun istiyorum ama biraz az biniyorum motora malum iki motor var üstelik çalışıyoruz...şimdi sırada arka lastiği büyütmek var önerisi olan var mı arkadaşlar memnun olduğunuz lastik ve ebatı hakkında???
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
dostumben deiştirecegim kısa zamanda pirelli mt75 yada metzeler lasertec taktır ve 120yi geçme derim ebat olarak.
bende 20bine yaklaşmak üzereyim hava filtresni deiştirecegim.
1.80 :p
bu motor racer 200 ün yanından bile geçemez rahat olun siz...
Racer 200 ün Yanından bile gecemez derken ???
Dostum sen neyi savunuyorsun; bi kere racer 200 Tipinden kaybediyor... Tam bir Çinli olduğunu görüntüsünden belli ediyor ve titreşimi de masaj aleti gibi baya bir rahatsız ediyor... Mekanik aksamına hiç dokunmuyorum bile...
Karsılastırmaları savunarak değil; her şeyi ortaya dökerek gerçek bilgilerle yapalım ki alıcı arkadaslar doğru bilgilere ulaşsınlar !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)