oo sper o zaman lastiğide verirseniz okdır o zaman:D todayim var bi kaç gün içinde ilana açıcam rehin kaldırma işlemim var onları halledip trafikden zaten bakıyorum ilanlara todayin koca istanbulda 3 4 tane var yok:D:D ben birazda aynı senin iş gibi yapıp ucuza vericem:((: cbr için: ama abi senni yaptığında ne blm mantıklı gelmiyro hondadan inipde hyoya atlamak ninja olsa ok;) ama sakın kızmasınlar bana hyocu kardeşler çünkü biliyorumki kimsede patlamadı hyo benimki işte arka takıntısı anladınız siz ben yatıyorum allahın izniyle kendinize iyi bakın görüşmek üzere
1 ninjanın tipi beyenmıyorum tabi kalitesine laf yok
2 çok pahalılar be :D
motorumun ilan tarihi eski 4250 e koymustum iş olsun dıe dün 3790a cektım fıyatı bayagı arayan soran oldu satılmasına satılırda kısa süre içinde..
tek derdim baktıgım hyosung satılmasın
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
cbr 125 kullanıcıları size sesleniyorummotorunuzda motor bağlantı noktaları direkmi baglı yoksa aralarda lastik veya motor takozu varmı...
Hiç bakmadım ama Hiç de lastik görmedim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Max 140 yapan bir 125R için gereksiz yükseltmeler olduğunu düşünüyorum. KN hava filtresi 90TL, CBF600 için de aynı fiyat. Ne anladım bu işten.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 PM ----------
Honda servisinden Pirelli MT75 aldım, gayet güzel yol tutuşu var. 110 olarak geliyor, tavsiye ederim.
Alıntı:
Speed_Man Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın Arkadaşlar. Aranızda Kn hava filtresi ve iridyum buji kullanan var mı ? Kullananlar görüş bildirirse sevinirim.
Max 140 yapan bir 125R için gereksiz yükseltmeler olduğunu düşünüyorum. KN hava filtresi 90TL, CBF600 için de aynı fiyat. Ne anladım bu işten.
Arkadaşım benim zaten asıl derdim arkaya 120 lik lastik almak. Bu hava filtresi ve buji işe yarıyorsa eğer Motorumdaki hız düşüsünü minumuma indirmek. Ben zaten 125 rahat görüyorum. Motorum daha 700 kmde. Ama virajlar benim için büyük sıkıntı. Arka atıyor maalesef. Geniş tabanlı lastik biraz iyi gelir diye düşünüyorum[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 PM ----------
Bu arada michelin ve Metzeller in 120 lik arka lastiği yok sanırım. Bilen var mı ?
Bu iki lastik yumuşak hamurlu.
Yoksa mecbur Shinko alıcam. Aranızda kullanan var mı ?
orjinal hava filtresi ne kadar bu aletin 100 150 diyorlar ama_
o zaman orjinal filtre 100 150 arasıyla kn almak mantıklı o zaman?? hem daha babadır
[QUOTE=Speed_Man;1682609]Alıntı:
Speed_Man Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın Arkadaşlar. Aranızda Kn hava filtresi ve iridyum buji kullanan var mı ? Kullananlar görüş bildirirse sevinirim.
Arkadaşım benim zaten asıl derdim arkaya 120 lik lastik almak. Bu hava filtresi ve buji işe yarıyorsa eğer Motorumdaki hız düşüsünü minumuma indirmek. Ben zaten 125 rahat görüyorum. Motorum daha 700 kmde. Ama virajlar benim için büyük sıkıntı. Arka atıyor maalesef. Geniş tabanlı lastik biraz iyi gelir diye düşünüyorum[COLOR="Silver"]
Daha 700km olan bir makina için güzel hız yapmışsın, fazla kastırmadan rodajını tamamlamaya bak derim. Hız istiyorsan egsoz, hava filtresi ve benzin ayarı işini görecektir. Buji olarak NGK iridium. Bence bu makina için fazla kasmaya değmez ama tabi senin motorundur, imkanın ve hevesin varsa yapmalısın ;)
Devil egzost var zaten üzerinde takılı aldım. Bu arada Michelinde 100-110- ve 120 lik arka lastik varmış. Biraz daha araştırınca buldum.
merhaba arkadaşlar , izmirdeki kullanıcılardan CBR 125 ını satmak isteyen arkadaşlar varsa bende Hondalanmak istiyorum da 3000 - 3500 lira bir bütçem var . ilgilenen arkadaşlar olursa inş bir alışveriş yaparız .
http://www.sahibinden.com/acil_en_uy...XQQdisplayitem
ilanımı yeniledim daha 1 gun bıle olmadı 104 kısı tarafından goruntulendı
daha tertemız 2008 model motorumu 3500e bırakcam ılgılenırsen ırtıbata gecelım
öh ızmırdesın boşver alma :D:D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Şu an bu konu içerisinde 271 kullanıcı var. (0 üye ve 271 misafir)