merak etme alır almazilk izlenmlerı anlatıcam ;)
merak etme alır almazilk izlenmlerı anlatıcam ;)
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
şahsen benim fikrim çap fazla büyümediği için çekiş azalmaz .sadece 10-20km/h hıza kadarki kalkışta az bişey değişiklil olur, diye düşünüyorum...
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
70 ve 80 muabbetını ondan sordum zaten
ancakdoal olarak 130 olunca yere degen kızım daha buyuk olacagından çekişte cok az oynama olcagı tahmınındeyım şahsen soncta 14 beygir yeterınce guclu bı alet kılosuna göre
olsun sonucta devir sayısı yukselir tahminim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 PM ----------
birde 120lik takılı duz yolda 148 goruyorken 130da 140 a dussun önemlı deıl
devir sayısının degıscegını sanmıyorum.. sonucta zincir dişliyi , dişli lastıgı cevırıyor ... aynı dişlide kucuk lastıkte olsa dişli 1 tur donunce lastık 1 tur doncek, buyuk lastık olsada dişli bir kere donunce lastık 1 kere doncek... düşüncem bu ama kesin bi sonuç deil ...
ben gt250r bakmaya gidiyorum 45 dk ıcınde gelırım =)
Onur 35 Leo vince nin videosu varsa paylaşırsan sevinirim.Aklımda leo var ama sadece videolardan duydum sesini.Varsa videosu bir de seninkini dinlemiş oluruz.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
video çekmedim dostum ama yardımcı olmaya çalışacağım o zaman en kısa zamanda video çekip size izletirim çok tok ses veriyor makineyi bilmeyenler büyük abilerinden sanıyor,vitez geçişlerinde çok tatlı bir ses veriyor ki dayanamıyorum durmadan viteslerle oynuyorum yakında elimde kalıcak
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
ztn cbr 125de egsoz olarak bi devil bide leovince ama ara borusuyla beraber olcak sadece tüp işe yaramaz...
Arkadaslar nedir bu SES merakı ? Hiç iyi durmuyor ; Hyosung ta bile orj egzoz en güzel olanı.. Hiç bosuna masraf etmeyin arkadaslarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşım bu motorun orjinalinde ses filan yok motor sanki akülü motormuş gibi geliyor bana,benim egzozun yanında öyle hissediyorum diyelim en azından...gelelim senin hyo'ya onunda sesi filan tık yok gibi geldi ilk başlarda ama makina ısındıkça sesi daha bi havalı oluyor geçerliliği var...bu arada performans egzozun motora + sını söylememe gerek yoktur sanırım...
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Arkadaşlar haftasonu Motoruma bakım yapacagım.
K&n Yada Sİmota hava filtresi almaya karar verdim
K&n 80 liraya buldum ancak simotadan hiçbiyerde bulamadım sizin bir fikriniz varmı _?
http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=simota
modacar getiriyor simota yı hava filtrenin boğazını ölç önce istersen hizlial.com dan da alabilirsin kargo ücretsiz
dostum hepsiburada da cbr125 içn yok sanmr
Arkadaşlar 2005 model bir CBR 125 sahibi motorunun 5 vites olduğunu iddia ediyor. Siz ne diyorsunuz bu konuda ?
Impossible diyoruz
kullanım klavuzunda bile yazıyor
arkadaşlar meraba..acilen motora akü lazım...servis 185 lira diyo..yok mu başka bişi daha ucuz... feyizoğlunda filan satılmıyo mu bizim cbr lar için ?
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)