biraz daha zorlarsan istanbula gelmene gerek kalmayacak gibi, pazarlığında bu kadarı yani halilihsan allah sana sabır versin alırken daha kolay ya satmak işkence
biraz daha zorlarsan istanbula gelmene gerek kalmayacak gibi, pazarlığında bu kadarı yani halilihsan allah sana sabır versin alırken daha kolay ya satmak işkence
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Benim 2400 KM deki Hyosungu 2 Sezon sonra 6000 e satacağım Tertemiz ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
walla bende motor alırken masraf yapıom ama adam 10 tl bile düşmüyor :D motor şuanda tam tamına 7680 kmde
ve tekrardan döndük dolaştık fiyata geldık 3500TL =) telefonum ilandaki numara, spora gıttım geldım motoru kıtlerken baktım yine içim cız etti kıpkırmızı parlıo güzelim şey =)
ihtiyaçtan 3600e yazdım 3500e verım dedım vur dedık oldurdunuz :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
İLHan ; Noldu sizin iş OSManiyeli almıyo mu ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dün akşam anlaştık . İlhan beni kırmadı 3400 e tamam dedi bu akşam istanbul yolu gözüküyor. ilhandan yine haber bekliyorum
Ah ilhan Ah Bakın bu işler uzatmaya gelmez.. OSManiyeli; şimdiden hayırlı olsun kardeşim... İnşallah olur ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
teşekkür ederim. artık ilhanı bekliyorum. inşallah olur olmazsa da aralığa kalır sağlık olsun ama işler karışır 2010 lar çıkar ötv indirimi kalkarsa fiyatlar zıplar indirim devam ederse 2006-2007 10 bin de motor arar dururuz şansa . benim birader karamürsel de okuyor. motor alalım deyip duruyor. git bir tane 125 lik agk al diyorum. yok o çok tipsiz diyor. tabi genç adam karizmayı çizmek istemiyor
neyse motoru alınca yalova yapar artık okullar açılınca.
bu motor ne kadar yakıyor yahu
80-90 kurus yakıyor kmde
@OSMANİYELİ ;
Dostum fiyatlar daha değişmez; CBR fiyatları zaten 3750 ile 2500 arasında oynuyor.. İçin rahat olsun.. Ama İLHaN işi olur büyük ihtimalle
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Neise Gecmiş olsun o zaman ? Ne diyelim ... Baska motorlara bak sen 2008 de olur
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
motor işi olmadı ya sahibi benzınle ellerını yakmıs devir işlemlerını tamamlayamıoz motoru sımdı alın 1 ay sonra ustunuze alırsınız dıo motoru .. sakat iş o yüzden yanaşmadık :S onu almadıgım ıcın benım motoruda satmaya gerek kalmadı...
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
vardır her işte bi hayır her zaman kısmet deyin arkadaşlar bu cok dogru
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
evet bukadar uğraş sonucunda herşeyde bir hayır vardır. hayırlısı olsun herşey için
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
merhaba arkadaşlar cbr ımın lastikleri kabak olmaya başladı değişim zamanı geldi artık. benim aklımda dunlop var sizin tavsiyeleriniz nelerdir ? arkaya yine kalın lastik takmayı düşünüyorum model ve fiyat tavsiyelerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
Duro marka kullanan ve memnun kalan arkadaslarımız var aramızda Fiyatları da 70 civarı bişeeydi ben bakmıstım zamanında...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
daha önce verildimi bilmiyorum dizini sürtüyor ıslak zeminde
lastik bridgestone battlex bt39
dostum metzeler veya pirelli al
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)