bende aranıza katıldım yer açın kardeşinize aldım sonunda 2006 model 4 aylık makine 3500 ytl ye servise göstermiş bizim birader sorun yok yarın teslim alıyorum
bende aranıza katıldım yer açın kardeşinize aldım sonunda 2006 model 4 aylık makine 3500 ytl ye servise göstermiş bizim birader sorun yok yarın teslim alıyorum
[FONT="Comic Sans MS"][B][I][COLOR="Red"]YORGUNUM YORGUNLUĞUMUN YAŞAMAK GİBİ BİR ANLAMI VAR[/COLOR][/I][/B][/FONT]
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan; darısı da bizim başımıza
(İnşallah yaz sonuna )
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
slm arkadaşlar nasılsınız ben bugün motorumda bişi fark ettim normal şartlarda 125 km yi gördüm 9000 devirde üzerine çıkmadım fakat debriyaj boşluğum azdı boşluğu birazdaha arttırdım normalden birazdaha fazla motor roket oldu otobanda deneme yapıcam tahminim bu şekilde 150 160 çok rahat yapacak sonuçtan sizleride haberdar ederim bende çok merak ediyorum
[email]cbr_125_repsol@hotmail.com[/email]:cat:
eheh, benim de başıma darısı inşallah yaz sonuna. hayırlı olsun.
inşallah kardeşim dualarım seninleShrieker adlı üyeden alıntı
[FONT="Comic Sans MS"][B][I][COLOR="Red"]YORGUNUM YORGUNLUĞUMUN YAŞAMAK GİBİ BİR ANLAMI VAR[/COLOR][/I][/B][/FONT]
"Zanlı" arkadaşım, motoru söylediğin niteliklere göre çok uygun bulmuşsun, KM'side azsa mükemmel fiyata almışsın. Bende 2.el 3500 ytl civarı cbr alacağım, inş. bulurum. İlk önce ehliyeti bekliyorum. Kısmetse ağustos ortası alacağım. Arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum, bilgisi olan varsa Regal Raptor hakknda benimle paylaşır mı? Nasıl bir motor?
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
sağolsın kardeşşim km si 4500 inşallah bulursun bende arıyorum 3 tane birden buldum kismet bunaymışCarlitoturco adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bir şey soracam motorun rüzgarlığına siyah film çekiliyor benim önceki motoruma çekilmedi bende siyaha boyadım orjinal gibi oldu çok güzel durdu bunada siyah film çekilimiyorsa boyasam kötü dururmu
Regal RaptoRA Çin ama kaliteli Çin diyolar görünüş açısından benden 10 puan alıyolar kendi kategorisinde benceCarlitoturco adlı üyeden alıntı
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
benim de 3 ay oldu cbr 125 alalı..rengi siyah..
şu an cok memnunum.
95 oktanla düz yolsa 130 çok rahat görüyorum.
az bir meyil olduğu vakitte 140 görüyorum..
bir de 98 oktan deneyeyim o zaman bakalım ne olacak..
herkese kazasız bol keyifli sürüşler..
98 oktan koymayın demıstı servıs bana aklında bulunsun..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
hayırlı olsun bedava almışın gerçekten, bunu satan arkadaşı merak ettim. 4.800 lük motoru 3500 e vermiş. güzel iş yapmışın...»-ZaNLI-» adlı üyeden alıntı
kanka nasıl yanı debrıyaz boslugu felan bı açıkla sanaozysea adlı üyeden alıntı
debrıyaj boslugu ne ya..bence gaz kolundakı hafıf bı bosluk kalmıstır onu kastetmıstır..ama 150 160 zor yınede..
Baba zaten cbr 125 le o hızla gitmek hiç güvenli değil, cbr 125 kalıbının motoru o kadar kasaya maximum 125 km hız daha ne, ben arabaylan zaten otobanda 120 yi geçmiyorum birde cbr 125 liğin inceliğinde ne gerek var o hıza(beni yanlış anlamayın bende cbr 125 çiyim adım listede var )
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
evet o hızla gıtmek tehlıkelı olur cbrla bence de..gerek yok..ılk ruzgarda cıddı savrulma yasanır tahmınen..
arkadaşla debriyaj kolu boşluğu normal şartlarda 10-20 mm dir ben bu boşluğu 30-35 mm kadar düşürdüm daha önce gaza yüklendiğimde motor bağırıyor fakat hız kendini belli etmiyordu şimdi ise gaza yüklendiğimde devir saati ile km saati ve hızlanma doğru orantılı oluyor yani motor neredeyse abartmıyorum iki misli hızlandı tahminim yakışıda değişecek birde bu şekilde 23 yt lik benzinle 280-290 km yaptim motor şimdi 400 km de ve depoyu full ledim 95 oktan
arkadaşlar gaz kolundaki boşluğun çok olması iyi olmuyor ben bayiden aldığımda 3-5 mm arası bi değerdeydi trafik içinde bu boşluk çok rahatsız edicioluyor bende serviste bunu 0 boşluğa ayarlattım çok rahat hem bileğim ağrımıyor hemde kalkışlarda zaman kazandırıyor
[email]cbr_125_repsol@hotmail.com[/email]:cat:
yarın motorun rüzgarlığını boyayacağım nasıl duracak bakim boyayan arkadaşlar varmı
herhalde cbr 125 doğru seçim en yakın zamanda alacağım repsol daha sportif geldi bana yazdıklarınızı okuyunca daha bi heyecanlandım
Repsol iyi seçim arkadaşım ,,bende baştan sevmemiştim repsolu ama ilgi ve alaka çok olunca repsola karşı bende tuttum repsol renklisini..Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsunspedygonzales adlı üyeden alıntı
buradan görebilirsin benim repsol u http://www.motosiklet.net/forum/show...208#post263208
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
sağol kardeşim işallah alırımda birlikte gezerizzblackhawk adlı üyeden alıntı
peki arkadaşlar 2.el cbr yi tıpkı 0 gibi kredili satan galeriler falan varmı 0ı 5 küsüre maloluyorda böyle bildiğiniz galeriler falan varsa aydınlatın lütfen
Şu an bu konu içerisinde 259 kullanıcı var. (0 üye ve 259 misafir)