SU 170 VİDEOSUNU MERAKLA BEKLİYORUZ.. FAZLA SÖZE GEREK YOK..
SU 170 VİDEOSUNU MERAKLA BEKLİYORUZ.. FAZLA SÖZE GEREK YOK..
Onur.. Huzur.. Gurur..
arkadaşlar kawa ninja 250 olmuş 160 anca görüyor çift silindir alet siz nasıl gördürüyorsunuz 170 150 gören var ett var youtubede var isterseniz atarrım
170 Yapması gerrcekten cok zor.. Ama motorla oynanmıs felan olabilir belki yapar ? Görmek lazım ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
150 duz yolda vuran 170 neden vurmasın yokus asagı..200 ıbre var sonucta bu alette herkesın motoruda aynı performansı gostercek dıye bır sey yok benım dedıgım arkadasın motoru 31 bin km vede uzun yol cogu...her motor kıyaslanmaz bırbırıyle
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
ben cbr ın 150 den fazla yaptığına inanmam.yapanların ibresi bozuktur.
yaparım diyen gps le yapsın yüzde 10 da ben ekleyeceğim yaptığı hıza
bir kere en başta motor redline a giriyor en azından öndişliyi değişmesi lazım 17 lik dişli takıp yokuş aşağı 160 170 yapsa belki o da çok zor
170 180 yaptım dyen arkdaslara uymayın.arkdaslar bos verin konussunlar.cbr kullanıcıları bu motorun ciğerini biliyor kac km yapıcağınıda biliyor bosverin.rekor 155km/s
[B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]
yahu niye inanmiyosunuz yahu.. ben 3 kisi 190 yaptim diyorum
kamerayada cekmistik da bulamiyorum simdi..
honda bu honda yapar yapar olmayani yapar..
duz yolda 160 diyodu zaten yokus asagi 19 kmlik bi yer var bizim orada dunyanin merkezine iniyosun hah iste orda 190 i buldu..
redline a girmemisti daha hemde..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
motodrag,
Tarık gel aslanım gel sana bi Start vereyim :D :D
Dai inanmayanlara çek videosunu koy siteye niye polemiğe girme isteği duyoyusun ki koyarsın 170+ video inanan da görür inanmayan da ;)
[COLOR="Red"][B]ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ---MOTOSİKLET23/MOTO23[/B][/COLOR]
Kim düz yolda 150 görmüş ya?
6.vitesin sağladığı çekiş ne ki düz yolda 150 görsün?
Mondial scooterlarda da bilmem kaç ibre var dene bakıyım o hıza çıkmayı çıkcak mı?Her motor ibredeki son hıza göre mi gider?
Bana açıklar mı o uzun yol çocuğu yada sen uzun yolun motora katkısı faydası nedir neye dayanarak böyle bi performans artışından bahsediyorsun denedin mi denenmiş mi?
Ben hala 175 videosunu göremedim arkadaşım ruhsattan önce videoyu koyda benzin yakmaya değicen mi bilelim?
Ayrıca o arkadaşa kaçtır aynı soruyu soruyorum kaç bin devirde gördü o hızı hala cevaplamadı?
Son kez açıklıcam.Bu motorun modifiyeli olanıyla 160 ı zor gördük o da motoru bitirdi zaten.Matematiksel olarak azcık kafası çalışan adam devir kesiciye girdiğinde bu motorun zaten ilahi güçler bile yardım etse çıkıp çıkabilceği hızı hesaplar.Dişlide taktık yeni üst kapakta taktık hava filtresi de taktık bujilerinide iridyum taktık olmadı yapan varsa gelsin 5 fazla vercem alcam motorunu.
Ayrıca hadi siz kullanamıyosunuz bu makinayı satcağınız adama acıyın bari de motorun canını çıkarmayın bilmem kaç görcem diye bu motor 125lik kimseyi kandırmayın canı belli yollu belli saçmalamayın sizin yüzünüzden patlak motor doldu her yer satarken hiç biriniz demiyor ben bu motoru deli gibi redline a sokuyorum 150 160 görcem diye ama ne iş?
We are many...
selamlar motor lastikleri yamanırmı acaba çünkü motorumun lastiğine baktımki bir çivi batmış çıkardım lastik sönmeye başladı tekrar çiviyi aynı deliğe soktum durdu kendim bilmiyorum sökmeyi bir çivi yüzünden iç lastik değişmez herhalde...
...
Arkadaşlar pazartesi Motoruma kavuşuyorum buyuk ıhtımalle
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Melo naber yaa ; Görüyo musun Bizim CıBıR lar 170 görüyor muşş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ah ahahahahahahaha:D:D:
Hayır sönmez en azından benimki sönmedi2 günden beri böyle ama hiç inmedi
Benim lastikte 2 yerde çatlak olduğu için(camın üstünde patinaj çektirmiştim bir kez camları görmeyip) ordan kaçırıyodu fitil zaten yaptırmam, içten yama yaptırdım 2-3 kez yine kaçırınca bende şamrel(şambriyel) alıp taktırdım 2 günden beri böyle ama inmedi..Farkettiğimden beri gezmedim garajda duruyo motor..
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)