Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
05 Haziran 2009, 19:06
scuderia06 adlı üyeden alıntı
belki haklı olabilirsin ama dedigin motor en saglam en hızlı 125cc arkadasım 150km yi sürekli görüyor gecenler sanırım hafif yokusta ruzgarsı bır ortamda 170km görmüs cbr 125 hız rekoru sanırım
motor 31 bin kmde...
yaw hacı ne 160*ne 170 yi.
bikere 140 ın üstne hafif çıktı.ondada yokuş aşağı yokuş bitiminde tünele girdim(gülek boğazı).
yaw benim motorda mı bişey vardı.anlamıyorum ki
Orgazma Dudak Büktürür
Reklamlar
-
05 Haziran 2009, 19:36
huceyn adlı üyeden alıntı
yaw hacı ne 160*ne 170 yi.
bikere 140 ın üstne hafif çıktı.ondada yokuş aşağı yokuş bitiminde tünele girdim(gülek boğazı).
yaw benim motorda mı bişey vardı.anlamıyorum ki
aynısı bende soruyorum yaaaa 3 kez 140 dedi hafif yokuş aşağı ne bileyim nasıl iş abi millet böle dedikçe motoru yakasım geliyor ya
yaftaya bakıma gidecem bakalım nasıl olcak yine aynı ollursa millet yalan atıyor artık diycem
-
05 Haziran 2009, 20:09
melocann adlı üyeden alıntı
aynısı bende soruyorum yaaaa 3 kez 140 dedi hafif yokuş aşağı ne bileyim nasıl iş abi millet böle dedikçe motoru yakasım geliyor ya
yaftaya bakıma gidecem bakalım nasıl olcak yine aynı ollursa millet yalan atıyor artık diycem
yok yahu yakılırmı guzelim motor rodajla ılgılı bır durumdur bırazda sans işi olabilir kullanım tarzı onemlidir...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
05 Haziran 2009, 20:13
yok yahu yakılırmı guzelim motor rodajla ılgılı bır durumdur bırazda sans işi olabilir kullanım tarzı onemlidir...
öyledir ama ne bileyim arkadaşım bu motorda rodaj hatası ne karın ağrısıysa düzelmezmi
-
05 Haziran 2009, 20:58
arkadaşlar bu 3 motordan birini alacagım Fiyatlarına göre yorum yapmassanız sevinirim fiyatlar Sabit değil daha doorusu aşagı yukarı fiyatlarda belli gerci Yorumlarınız benim için kullanıcı olarak iyi olacaktır
http://www.sahibinden.com/10_000_km_...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/2005_coook...XQQdisplayitem
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
05 Haziran 2009, 21:01
kırmızıyı al derim 2inci ilan pazarlık payınıda yaparsın okdır;=)
-
05 Haziran 2009, 21:27
dynner adlı üyeden alıntı
arkadasım izmirden aydın didime( 2 saat) gel burada benim motoru almadan once almaya niyetlendiğim bir motor var
sahibi ziraat bankasında güvenlikci motor 2007 ve 15000 kmde arka lastik 120 lık ve hiç kazsı yok fiyat olarak bana 3500 demişti pazarlık yapmadım ve sıfır aldım pazarlık yapılırsa 3000 civarı bırakabilir.
-
05 Haziran 2009, 21:31
belki haklı olabilirsin ama dedigin motor en saglam en hızlı 125cc arkadasım 150km yi sürekli görüyor gecenler sanırım hafif yokusta ruzgarsı bır ortamda 170km görmüs cbr 125 hız rekoru sanırım
motor 31 bin kmde...
+++++++++++++++++++++++++++++
-
05 Haziran 2009, 22:54
dynner adlı üyeden alıntı
125 cc için 4 milyardan fasla para Vermek bu devirde Akıl karı iş deil!
bence çok doğru
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------
funkyboys sen sıfır almıstın dimi ? bi de nasıl bi anlasma yaptın...
-
05 Haziran 2009, 22:55
-
05 Haziran 2009, 23:01
arkadaşlar daha üç günlük cıbırım beni şehrin çook dışında bi yerde bıraktı bu akşam üstü oldu ve gündüzde 3 4 defa motosiklet boğulmuştu sağa çekip biraz dinlendirdikten sonra çalışmıştı ama ne yazikki en son akşam üstü çalışmadı motor birden boğulup söndü gaz vermeye çalıştım hiç yemedi adana honda bayiyi aradım buraya çok uzak biz gelemeyiz dediler (gelmeleri gerekmiydi buda ayrı bi konu) yarın getir bakarız dediler nasıl getiriyim motosikleti çalıştıramıyorum falan dedim adam yapcak bişe yok çok uzak dedi iyi tamam dedim kapadık sonra arkadaşımı aradım bi motosiketçi aldı geldi sanayiden adam bujimi sıktı bişe yaptı ittik çalıştı sonra şehire dönerken (ceyhan) tam girmek üzereyken tekrar söndü ama orda 3 marşa vuruşumda çalıştı bende sönmesin die motosikleti zorlaya zorlaya getirdim motosikletçi bu kadar nazik kullanmana gerek yok zorla böyle sorunlar vermez gibisinden saçmaladı yarın adanaya gitmeyi düşünüyorum ama 40 km yolda yine kalırım die korkuyorum napmalıyım çok karışık bi durum benım için çünkü teknikten hiç anlamam
-
05 Haziran 2009, 23:02
prenskaan adlı üyeden alıntı
bence çok doğru
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 PM ----------
funkyboys sen sıfır almıstın dimi ? bi de nasıl bi anlasma yaptın...
evet sıfır aldım.
yeni kasayı yurt dışından getirtmeyi teklif ettim. olamaz dediler. bende o zaman gelince bu motoru alıp fiyat farkıyla yeni kasayı verirsiniz diyince tamam dediler.grenajda cızık olmamak kaydıyla
tabiki yeni kasa gelene kadar iyice tecrübelenip 600rr a gecebilirim uygun bir ikinci el bulursam. (bu bir ihtimal)
-
05 Haziran 2009, 23:06
mertka adlı üyeden alıntı
arkadaşlar daha üç günlük cıbırım beni şehrin çook dışında bi yerde bıraktı bu akşam üstü oldu ve gündüzde 3 4 defa motosiklet boğulmuştu sağa çekip biraz dinlendirdikten sonra çalışmıştı ama ne yazikki en son akşam üstü çalışmadı motor birden boğulup söndü gaz vermeye çalıştım hiç yemedi adana honda bayiyi aradım buraya çok uzak biz gelemeyiz dediler (gelmeleri gerekmiydi buda ayrı bi konu) yarın getir bakarız dediler nasıl getiriyim motosikleti çalıştıramıyorum falan dedim adam yapcak bişe yok çok uzak dedi iyi tamam dedim kapadık sonra arkadaşımı aradım bi motosiketçi aldı geldi sanayiden adam bujimi sıktı bişe yaptı ittik çalıştı sonra şehire dönerken (ceyhan) tam girmek üzereyken tekrar söndü ama orda 3 marşa vuruşumda çalıştı bende sönmesin die motosikleti zorlaya zorlaya getirdim motosikletçi bu kadar nazik kullanmana gerek yok zorla böyle sorunlar vermez gibisinden saçmaladı yarın adanaya gitmeyi düşünüyorum ama 40 km yolda yine kalırım die korkuyorum napmalıyım çok karışık bi durum benım için çünkü teknikten hiç anlamam
bence senın sorunun benzın olabilir
nerden benzın alıyorsun aldıgın yere dikkat etmelısın karburatorde pislik olabilir
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
05 Haziran 2009, 23:06
uretim hatasıda olabilir kullandıgın benzinlede ilgili olabilir
benzini kac oktan kullanıyorsuun istasyona ne kadar guvenıyorsun????
-
05 Haziran 2009, 23:10
funkyboys adlı üyeden alıntı
evet sıfır aldım.
yeni kasayı yurt dışından getirtmeyi teklif ettim. olamaz dediler. bende o zaman gelince bu motoru alıp fiyat farkıyla yeni kasayı verirsiniz diyince tamam dediler.grenajda cızık olmamak kaydıyla
tabiki yeni kasa gelene kadar iyice tecrübelenip 600rr a gecebilirim uygun bir ikinci el bulursam. (bu bir ihtimal)
Senin bu anlaşma çok ilginç eğer yeni kasa gelirse gündeme getirebilirim bayii ile ama fiyat çok uçuk olucak gibi cbr için.
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
-
05 Haziran 2009, 23:18
fatihsevim : bilmiyorum arkadaşım benzinden olabilirmi depo fulldu bitmesine bir diş kala boğulmaya başladı benzinden olsa en başta yapmazmıydı bu sorunları benzini yeni almışken
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------
funkyboys : hocam 95 oktan kullanıyorum ama en son benzini aldığım yer farklıydı alpet die biyerden aldım peki napmalıyım şimdi
-
05 Haziran 2009, 23:30
fatihsevim : bilmiyorum arkadaşım benzinden olabilirmi depo fulldu bitmesine bir diş kala boğulmaya başladı benzinden olsa en başta yapmazmıydı bu sorunları benzini yeni almışken
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------
funkyboys : hocam 95 oktan kullanıyorum ama en son benzini aldığım yer farklıydı alpet die biyerden aldım peki napmalıyım şimdi
servise götür yada bi tamirciye karburutöru temizlet pislık tıkamıstır depodakı kalan benzinide bosaltsınlar tekrar pıslık dolmasın. dert etme sanssızlık işte 97 oktan kullanırsan motosikletten tam performans alabilirsin
benzinin içerisinde solvent varsa motosikletin omru biter pistonlar mafişşş
o yuzden benzini shell den kızı kell den alıcaksın
-
05 Haziran 2009, 23:37
servise götür yada bi tamirciye karburutöru temizlet pislık tıkamıstır depodakı kalan benzinide bosaltsınlar tekrar pıslık dolmasın. dert etme sanssızlık işte
97 oktan kullanırsan motosikletten tam performans alabilirsin
arkadasım sitede oktan kandırmacası diye bi yazı vardı okumanı tavsiye ederim
funkyboys bana sorarsan aynen arkadasın dediği gibi karburatoru temizlettır ve bp shell gibi yerlerden al benım tavsiyem bp
ayrıca bozuna para verip 97 oktan alma motorda bi performans etkisi olmaz
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
05 Haziran 2009, 23:53
ama yarın 40 50 km yol gidecem sorun benzinde ise tekrar sorun verebilir gibime geliyor karburatörü bi tamircide temizletsem servis sorun çıkarırımı garantiden çıktı gibi
-
05 Haziran 2009, 23:53
servise götür yada bi tamirciye karburutöru temizlet pislık tıkamıstır depodakı kalan benzinide bosaltsınlar tekrar pıslık dolmasın. dert etme sanssızlık işte
97 oktan kullanırsan motosikletten tam performans alabilirsin
ama tam emin değilim görmeden denemeden birsey demek zor sen bi servise ugra dostum gaz sensörü ndede sorun olabilir atesleme sistemindede bi sorun olabilr veya bunların hepsi birden olabilir aklıma bir sürü senaryo geliyor sen servise ugra en iyisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)
Bu Konudaki Etiketler