Hayırlı olsun arkadşaım naısl aldın sıfırmı aldın ?
Hayırlı olsun arkadşaım naısl aldın sıfırmı aldın ?
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
çok sağol hocam evet sıfır aldım kırmızı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:54 PM ----------
öyle walla halil bugün adanadan getirdim rahat geldim iyi o motordan çok çok iyi dediğin gibi her işte bir hayır varmış
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 PM ----------
teşekür ederim hocam tek temennim o zaten
evet dediğin gibi faturayada baktım 5200 yazıyodu bende o kadar verdim zaten 5250 dedi 5200 verdim
Hayırlı olsun arkdaşlar motorlarınız.
Mertka 5200 e plaka masrafları falan dahil mi yoksa sen plaka hariç mi aldın?
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Eyw kazasız belasız kullanırsın inş. Aman korumalarına da ihmal etme.teşekür ederim hocam ben aldım 150 falanda onlar tuttu
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
millet motırları alıyo bende 2 gün önce motorumu devrettim...
4 ay sonra yükseltme planım var ancak 600 lük alabilirmiyim bilmiyorum...
zxr 250 bakıyorum ama bi süre sonra oda tatmin etmeyebilir..
bilgili arkadaşların tavsiyelerini beklerim.. mt03, zxr250 veya 600 lük ler arasında bi tercih yapmam lazım.
Onur.. Huzur.. Gurur..
Honda CBR 600 F almanı tavsiye ederim...
Bu arada CBR 125 alacak arkadaşlar ; ikinci eller baya bir düşükten satılıyor.. Almanın tam zamanı.. 2007 model ; kırmızı-siyah; 8000 kmde bir motor için görüştüm ; 3500 den 2750 ye kadar düştü.. bilginize ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
İnşallah akvaryumuma bir alıcı bulursam bende sizin gibi cbr125 lilere kervanına katılmak isterim.Kısmetse başlangıc motorum olucak.
http://www.motosiklet.net/forum/alma...ml#post1573001
evet arkadaşlar temiz 3500 3800 arası varsa bildiğiniz güzel 10.000 km yi geçmemiş cbr 125 arıyorum izninizle artık todayi atma zamanı geldi
cakalaz 600 f görünüş olarak bana cazip gelmiyo onun yerine fazer bakılabilir.. bu arada senn hyosung işi ne oldu bi ara ankaraya gidecektin..
Onur.. Huzur.. Gurur..
yorumlarınız için saolun arkadaşlar ben motoru 4000 tl'ye aldım üzerinde arow performans egzosu ve cbf 500 lastikleri var motor çok seri egzosun da katkısı büyük ve sesi çok güzel iyi bir yaz beni bekliyor
bu arada motor için bi kaç sorum olacaktı
1-motor'a castrol power-1 10/40 yağ aldım sizler hangi yağları kullanıyorsunuz?
2-ön fardaki ampülleri beyaz olanlarla değiştirmek istesem nasıl yapabilirim?
3-arka lastiğim bitmek üzerere acaba orjinal lastiğimi kulllansam yada başka model ne tavsiye edersiniz?
hepinize keyifli sürüşler...
selamlar trafik ortamında bu motorlarla hemen kalkış yapmak çok zor veya ben zorlamıyorum birden bağırtmıyorum ,arkamdakiler hemen fırlıyor sanki .. 125 lik olduğu için herhalde
birde vites değişimi soldaki ibre 7-8 oluncamı yapsak normal olanı nedir...
...
Valla tam tersi trafikte extradan cok atak kalkmakta sanrm debryajı ayarlayamıorsun arkadaşın ekonomık kullnım ıstıorsun 7bin devir civarnda deiştr ve rodaj suresndeykende fasla yuksek devrlere cıkmamanı tavsiye ederim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
cbr 125 kiraladım arkadaşlar 50 tl süper yaa sürüş zevki
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)