Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Mayıs 2009, 00:28
arkdaslar bizim motorlardaki gosterge panelindeki ısıklandırma nasıl sadece bir ampullemi aydınlatıyor??yer yer bazı yerler kararmıs karanlıkta bazı yerler gozukmuyor benzin gostergesi tamamen iptal.gosterge panelindeki ısıklandırmayı değiştireniniz varmı???
[B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]
Reklamlar
-
29 Mayıs 2009, 01:48
washburn24 adlı üyeden alıntı
sonunda motorumu aldım kırmızı cbr 125r aldım ve motorun satış işlemlerini tamamladıktan yarım saat sonra viraja hızlı girerek acemilik te olması dolayısıyla kaza yaptım: ( cnm motorumu çizdim: ( tabi beni de hastaneye kaldırdılar neyse Allahtan kask vardı da başıma bişe olmadı elim omzum dizim falan çizildi oyuldu biraz pansuman yaptılar iğne falan yaptılar 1 saat sonra hastaneden çıktım şimdi evde yatıorm ama işin kötü yani ter temiz motorumun bi kaç yeri çizildi egzoz eğildi sinyal koptu: (
bu arkadaş benim motora tağlipti (#13206935) iyiki almamış üzülürdüm çizilmesine..
gösterge panelindeki benzin tarafı benimde gitti ama çok sorun etmiyorum haftaya 12bin için yükselişe gidicem garanti kapsamında değiştirilmesi gerekli..
-
29 Mayıs 2009, 04:52
washburn24 adlı üyeden alıntı
sonunda motorumu aldım kırmızı cbr 125r aldım ve motorun satış işlemlerini tamamladıktan yarım saat sonra viraja hızlı girerek acemilik te olması dolayısıyla kaza yaptım: ( cnm motorumu çizdim: ( tabi beni de hastaneye kaldırdılar neyse Allahtan kask vardı da başıma bişe olmadı elim omzum dizim falan çizildi oyuldu biraz pansuman yaptılar iğne falan yaptılar 1 saat sonra hastaneden çıktım şimdi evde yatıorm ama işin kötü yani ter temiz motorumun bi kaç yeri çizildi egzoz eğildi sinyal koptu: (
geçmis olsun arkadaşım bende motosikletimi pazartesi yada salı teslim alcam bir düşündürdün emin olki çok temkinli olcam umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun
-
29 Mayıs 2009, 08:18
spawnem adlı üyeden alıntı
arkdaslar bizim motorlardaki gosterge panelindeki ısıklandırma nasıl sadece bir ampullemi aydınlatıyor??yer yer bazı yerler kararmıs karanlıkta bazı yerler gozukmuyor benzin gostergesi tamamen iptal.gosterge panelindeki ısıklandırmayı değiştireniniz varmı???
yok arkadaşım her gösterge için ayrı ampül var ben şahsen yaptım öle zor bişey değil hatta ben kırmızıya çevirdim pek güzel oldu unutmasam buraya fotosunu koyayım şu var hava iiice kararmadan beli olmuyor
-
29 Mayıs 2009, 11:15
melocann adlı üyeden alıntı
yok arkadaşım her gösterge için ayrı ampül var ben şahsen yaptım öle zor bişey değil hatta ben kırmızıya çevirdim pek güzel oldu unutmasam buraya fotosunu koyayım şu var hava iiice kararmadan beli olmuyor
evet bi fotosunu koyabilirmisin.
[B]AVCILAR TAYFASI (CİCİ BAR ÖNÜ:P)[/B]
-
29 Mayıs 2009, 11:35
SoktumBey adlı üyeden alıntı
bu arkadaş benim motora tağlipti (#13206935) iyiki almamış üzülürdüm çizilmesine..
.
geçmiş olsun demek yerine iyiki bnm motorumu almamışsın çizilmesine üzülürdüm demek te ayrı bi zevk olsa gerek..
-
29 Mayıs 2009, 13:55
selam arkadaşlar motorunu kaskolatan varmı içimizde ben araştırdım anadolu sigorta 467tl ye bir yıllık 6 - 12 taksit arası yaptıklarını ve konuyla ilgili sözleşmesini gösterdi yaptıran ve ya yaptırmak isteyenlerle paylaşabiliriz...((( kesinlikle reklam amaçlı değildir. benim mesleğim farklı ayrıca yaptıracağım kişiyide tanımıyorum )))
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
-
29 Mayıs 2009, 19:33
clone adlı üyeden alıntı
slm.bende bu yaz alcam inşallah.benim motor hakkında hiç tecrübem yok
ama cbr 125 e bayılıyorum önce buna sonra 600rr inşallah dediğimiz gibi honda hayat onda
abisi dikkat çekmeye çalışıyo idare et
aynı bnm düşünceler :D:D:D:D:D
-
29 Mayıs 2009, 19:45
cbr 125 güzel motorda cabuk hararet yapıyo hem biraz daha modifiye bişey olsa tadından yenmez
-
29 Mayıs 2009, 19:46
by_ukalaa adlı üyeden alıntı
cbr 125 güzel motorda cabuk hararet yapıyo hem biraz daha modifiye bişey olsa tadından yenmez
su mu kaynatıyor
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
29 Mayıs 2009, 19:55
Cbr125 mi çabuk hararet yapıyor... Benim eski motorun fan açtığını bile görmedim. Lütfen bu motoru almak isteyen insanların kafasını karıştırmayın.
-
29 Mayıs 2009, 20:39
-
29 Mayıs 2009, 20:47
funkyboys adlı üyeden alıntı
senin motorun cbr değilki nereden biliyosun
milletin söylediklerine inanma
uzun süre kullan ondan sonra konuş
kardes ben inanmadım zaten sen anlamamıssın 125 cc motorun hararet yapması bana gore cok dusuk ıhtımal ayrıca honda cbr125 in yapması komik geldi bana motorumunda cbr olması gerekmez bu tarz tavırlarda takınman gerekmez
-
29 Mayıs 2009, 22:27
by_ukalaa adlı üyeden alıntı
nereden biliyosun uzun sure kullandınmı frofilinden görülen henüz motosikletin olmadığı cıbır alacak arkadaslara kulaktan dolma bilgiler verme
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 PM ----------
scuderia06 adlı üyeden alıntı
kardes ben inanmadım zaten sen anlamamıssın 125 cc motorun hararet yapması bana gore cok dusuk ıhtımal ayrıca honda cbr125 in yapması komik geldi bana motorumunda cbr olması gerekmez bu tarz tavırlarda takınman gerekmez
ben sana demedim onu dostum by_ukalaa adlı adama söyledim.
-
29 Mayıs 2009, 22:51
funkyboys adlı üyeden alıntı
nereden biliyosun uzun sure kullandınmı frofilinden görülen henüz motosikletin olmadığı cıbır alacak arkadaslara kulaktan dolma bilgiler verme
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 PM ----------
ben sana demedim onu dostum by_ukalaa adlı adama söyledim.
anlastık kardes cbrım olmasada o motora laf ettirmem bende abuk subuk konusup gidiyorlar insanların aklına kurt düsürüyorlar..
-
31 Mayıs 2009, 04:02
-
31 Mayıs 2009, 04:24
cok gecmıs olsun kardes ucuz yırttmıssın........
-
31 Mayıs 2009, 04:24
cok gecmıs olsun kardes ucuz yırttmıssın........
-
31 Mayıs 2009, 12:35
bnm size bi sorum daha olacak motorla kaza yapınca egsozu bayağı bi çizdirmişim ve üzerinde bi kaç küçük içe göçmeler var ben bu egsozu düzelttrime şansım var mı ? yada yenisini alsam ne kadara malolur bana?(ama egsoz sağlam hala sadece görünüşte birazcık sorun var
-
31 Mayıs 2009, 23:52
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 256 kullanıcı var. (0 üye ve 256 misafir)
Bu Konudaki Etiketler